Hem tanımak istiyorlar, ciddi gibi bir ortam kurmaya çalışıyorlar hem de cinsellik muhabbeti açıp sanki beni basit seks objesi durumuna düşürüyorlar? Daha yeni tanışmışken cinsellik konuşan erkekten ciddi bir ilişki çıkar mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Süper soru... güncelllll
Her yazıştığım, flört olsun olmasın cinsellik muhabbeti açıyor. Herkes cinsellik meraklısı mı?
Ben selam yazıp muhabbet eden demiyorum dikkatini çekerim, illa sohbeti cinselliğe bağlıyorsunuz ya da illa bir cinsel konu atıyorsunuz muhabbetin ortasına.. Sen de hiç masum değilsindir boşa bizi suçlama
ha yok sanki normal olunca çok değer veriyorsunuz ben burada 9 sene bitirdim 1 kelime cinsel konusmadıgım insanlar oldu kaç yıl. ama cogununda bana sapık deyip gidip seks fenomenlerini takip ettiğini gördüm. insanlık sadece bel altıyla olmuyor. hiçbiriniz zaten dürüst değilsiniz. binbir yalan duydum inanmış gibi yapıyorum yoksa çok insanı bozardım. burada 1 tane o nickle kız gördüm onunda profili öyleydi.
evet çıkmadı ne o açtı ne ben. sana ispat edecekte değilim. keşke burada olsalarda söyleseler. siz önce kendinize bakın her lafınız yalan dolan başka bir şey değil. ama tabi belaltı olunca karaktersiz yalancı olunca efendi olunuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Öyle olursa engelle gitsin bana da çok oluyor engelliyorum günlük yatacak birini aramıyorum ben maalesef ucuz mallar ile işim olmaz
Bu aralar bir çoğunun beyni testislerde ve vajinada çalıştığı için öyle.
Ama biraz da şans işi.
Ya da yazışmaya başlamadan önce biraz seç, ayıkla.
Libido yükselince tabi konuşacak konudan bol ne var konu konuyu açar diyorlar
Ksden tanışiyorsan evet öyleler
Herkes değilde senin seçtiklerin öyle
Sana hep hacılar hocalar mı denk geliyor? 🤔
Çok mu güzelsin bu kadar
Ne alaka güzellik? 🤔 Görmeden de beni konuşuyorlar. Dişi olmak yetiyor
Bilemiyorum ki
Karşılık veriyor musun
çıkar çıkar size göre çıkar arttık.
Bu nickte bir kız var burada 😉
memeleri büyük olan mı :D
Saçma sapan konuşma.
profilde resmi vardı göğüsleri büyük fazlaca dekolte vermişti. başkada öyle nick görmedim. bunun saçma sapanla ne alakası var?
Saçma tabi, böyle mi tarif ediyosun. Baktığın yer fikrinin başka şeye çalışmadığını göstermiş. Boşa soru açmadım ırkınla ilgili..
resime göğsünü koyuıyorsa nasıl tarif edeyim? sizin içiniz her ota poka fesat. selam yazsak aaa sapık diyen tiplersiniz.
Ben selam yazıp muhabbet eden demiyorum dikkatini çekerim, illa sohbeti cinselliğe bağlıyorsunuz ya da illa bir cinsel konu atıyorsunuz muhabbetin ortasına.. Sen de hiç masum değilsindir boşa bizi suçlama
ha yok sanki normal olunca çok değer veriyorsunuz ben burada 9 sene bitirdim 1 kelime cinsel konusmadıgım insanlar oldu kaç yıl. ama cogununda bana sapık deyip gidip seks fenomenlerini takip ettiğini gördüm. insanlık sadece bel altıyla olmuyor. hiçbiriniz zaten dürüst değilsiniz. binbir yalan duydum inanmış gibi yapıyorum yoksa çok insanı bozardım. burada 1 tane o nickle kız gördüm onunda profili öyleydi.
Sen yıllarca kadınla konuştun ve asla kataa cinsellik lafı çıkmadı ağzından yani 🤔 😅😅 hııı taaabi
evet çıkmadı ne o açtı ne ben. sana ispat edecekte değilim. keşke burada olsalarda söyleseler. siz önce kendinize bakın her lafınız yalan dolan başka bir şey değil. ama tabi belaltı olunca karaktersiz yalancı olunca efendi olunuyor
evet:
Neye evet?
Herkes cinsellik meraklısı mı?
Peki ciddi bir ilişki düşünür mü ilk andan cinsellik konuşan
Hayir! Sen cagristiriyor olabilirmisin?
Kullanmak için
Evet
Yook çıkmaz
Evet
Evwttttttt
Çikmaz
hayır tabiki