Cinsel Yaşam Regl öncesi aşırı istek ve yüksek libido normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Güncellemeler+1 yıl İlk defa regl olmuyorum ama ilk kez bu kadar yüksek Regl öncesi aşırı istek ve yüksek libido normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl :) yanlız degilsin kuzumm mastürbasyon yapabiliyomusun bari 4 19 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne güzel ben biraz farklı yöntemler geliştirdim jsjsjs Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bişiler yapıyorum ya şimdi yazsam şikayet ederler manyaklar Yorumla Soran +1 yıl Sen yaz ben silerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl silermsn utandım :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl heyy Yorumla Soran +1 yıl Sildim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl biraz geç oldu gören gördü :/ Yorumla Soran +1 yıl Şikayet ederler dedin görse ne olacak zaten gizlisin boş ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olsun ya burada yazınca abazalar toplanıyo o yüzden herşeyi buraya yazmak istemiyorum adamlar fırsat kolluyolar o kadar yazdm sende kaldırmadın :) geç oldu biraz Yorumla Soran +1 yıl Sen erkeksin konuşmayı sürdürme çabandan anlaşılıyor. 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :) komiksin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😊😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açıklama yapmayı farklı yorumluyosun oda garip ama boş ver bişi demicem iyi günler Yorumla Chfhchuchcj +1 yıl Ne gibi Yorumla Soran +1 yıl İkide bir gördüler geç sildin utandim abazalar toplandı diyosun. Canım zaten gizlisin bunların ne önemi var aaaa sinirleniyorum bak😠 Yorumla Soran +1 yıl @Chfhchuchcj sana ne oluyor Yorumla Chfhchuchcj +1 yıl Bişey olduğu yok sakin Yorumla
Huzurun_Rengi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Tabi ki normal çünkü tüm hormonların da artış var. Özellikle kadınlık hormonunda 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlk defa mı Regl oluyorsunuz? Elbette normal. Hormonlar yoğun aktif. 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. İlk kez mi regl oluyorsun bunu bütün dünya biliyor. 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Normal hormonlardan biri yükseliyordu da unuttum folikül stimüle hormondu heralde 0 0 Yorumla
Hemşire07 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 72% +1 yıl Regl döneminde hormonlarım etkisi çok büyük. 1 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hormonlar nedeni ile normal 0 0 Yorumla
Egecan18 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. hormonlar aşırı çalışır normaldır 0 0 Yorumla
Harddiskkk Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı. Normal regl dönemlerinde böyle olması 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet oldukça normaldir 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazı regl dönemlerinde aşırı bir istek duyabilirsin öncekilerine göre bu da normaldir hatta üst üstte de gelen durumlar olabilir Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. parmaklamaya devam 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Normal 👍🏻 0 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 687 cevap paylaştı. Çok normal. 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Normall benceeeeee 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Olabiliyor 0 0 Yorumla
ALACAKURTTT Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Çok mu isteklisin 0 1 Yorumla ALACAKURTTT +1 yıl Kullan birşeyler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
:) yanlız degilsin kuzumm mastürbasyon yapabiliyomusun bari
Evet
ne güzel ben biraz farklı yöntemler geliştirdim jsjsjs
Ne
bişiler yapıyorum ya şimdi yazsam şikayet ederler manyaklar
Sen yaz ben silerim
silermsn utandım :)
heyy
Sildim
biraz geç oldu gören gördü :/
Şikayet ederler dedin görse ne olacak zaten gizlisin boş ver
olsun ya burada yazınca abazalar toplanıyo o yüzden herşeyi buraya yazmak istemiyorum adamlar fırsat kolluyolar o kadar yazdm sende kaldırmadın :) geç oldu biraz
Sen erkeksin konuşmayı sürdürme çabandan anlaşılıyor. 🙂
:) komiksin
Teşekkürler 😊😊
Açıklama yapmayı farklı yorumluyosun oda garip ama boş ver bişi demicem iyi günler
Ne gibi
İkide bir gördüler geç sildin utandim abazalar toplandı diyosun. Canım zaten gizlisin bunların ne önemi var aaaa sinirleniyorum bak😠
@Chfhchuchcj sana ne oluyor
Bişey olduğu yok sakin
Tabi ki normal çünkü tüm hormonların da artış var. Özellikle kadınlık hormonunda
İlk defa mı Regl oluyorsunuz? Elbette normal. Hormonlar yoğun aktif.
İlk kez mi regl oluyorsun bunu bütün dünya biliyor.
Normal hormonlardan biri yükseliyordu da unuttum folikül stimüle hormondu heralde
Regl döneminde hormonlarım etkisi çok büyük.
Hormonlar nedeni ile normal
Normal, bunları artık bilin bir zahmet
hormonlar aşırı çalışır normaldır
Normal regl dönemlerinde böyle olması
Evet oldukça normaldir
Bazı regl dönemlerinde aşırı bir istek duyabilirsin öncekilerine göre bu da normaldir hatta üst üstte de gelen durumlar olabilir
Rahatlst kendini
Normal
parmaklamaya devam
Gayet doğal
Normal
Normal 👍🏻
Olur normol hormon lar
Çok normal.
Normall benceeeeee
Olabiliyor
Çok mu isteklisin
Kullan birşeyler