libido yükselmiyor insan beyni zevk ve rahatlama istiyor çünkü sinir beyne zarar verir bu zararı önlemek için cinsel rahatlamaya ihtiyacı var çünkü en çok ondan zevk alıyor
Eğer kavga sonrası gözler birbirini yiyecekmiş gibi bakıyorsa, film başlıyor demektir.
Hiç sıradan ve normal bir seks beklemeye gerek yok. Birbirlerini oradan oraya fırlatan saçlarını başlarını yolan, o iç çamaşırının nasıl çıktığını bile hatırlamayan, intikam alırmış gibi orasını burasını acımasızca sıkan, kadının içindeyken acı çekmesini isteyerek ilişkiye devam eden, birbirlerine argo sözler savurarak ne yatak ne çarşaf bırakan, ama yaşadığı bu seksi de hiç unutamayacak kadar mükemmel bir deneyim olur.
Ne libidioymuş bu arkadaş ya, sinirlenince yükseliyor, üzülünce yükseliyor, sabah uyanınca, akşam yatarken valla bir bitmedi şu olaylar. Libidosu yüksek olan birinin her zaman yüksektir ya bu kadar bilimsel
O sinirle kuytuda kalmış, henüz gün yüzü görmemiş tavırlar bile belli edebilir kendini. Bana biraz sert davranmasına izin verir, akabinde kontrolü ele alırım böyle bir durumda.
Ben tanımadığım biriyle kavga ya da tartışmaya girince de bişeyler oluyor 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
klasik koşullanma derim buna. Sinirlenen çiftler öfkelendikçe cinsellik yaşarsa bu durumda pawlovun köpeğinde olduğu gibi bir koşullanma olacak ve her sinirlendikçe libido artacaktır.
@Olugide1 Öfkeli olduğum kişi beni çok daha öfkeleneceğim şekilde beni zapt edip ellemeye başladı... öfkem daha da arttı ama öfkeden kudurdukça daha da çok zevk geliyordu. Zevk almamalıyım öfkemi kaybetmemeliyim bu bir tecavüz diye düşündükçe içime içime boşandı öfkem ve maalesef hiç almadığım kadar zevk aldım. Sonra bu zevki belli etmemek için çabaladım ama ona da izin vermedi maalesef