Neden hep benim cinselliğimi kullandılar neden hiç seven olmadı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu aslında psikolojik bir durum erkek herzaman kızdan bir menfaat ister verirsin istediğini ancak ipler elinde olursa sorun cikmaz ancak kendine guvensiz ve afedersin ezik gibi durursan o zaman kullanilirsin bununda çözümü kolay kendini nerde ne zaman teslim edeceğini bilmenden geçer
04 Yorumla
Soran+1 yılBence dediğin gibi özgüvensiz ve ezik olduğum için ezip geçtiler
Soran+1 yılBen o pisliklerin yüzünü bile görmek istemiyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılMerak ediyorum ne demek birine vermek hadi birine verdin sevdin güvendin misal diğerleri? Ya siz bildiğiniz bacım oluyorsunuz bu başka bir şey değil bozuksan görüyolarsa kullanırlar ki bozuk olmasan bile veren kullanılır en az bi 1 yılı geçik ilişkin olsun belki o zaman ciddi dersiniz yaparsınız kullanmaz belki dicem de sizde ki bu böyle yapmalar ne ya
16 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişte kaldı şu an yapıyormuşum gibi yargılama
Soran+1 yılAyrıca kimseyi sevmedim rastgele verdim
- +1 yıl
Geçmişte de normal değil ben hiç yapmadım çok güzelde sevildim ama bazı sıkıntılar sorunlardan dolayı olmadı terkeden de oldu ama hiç biri bana birliktelik teklifinde bulunmadı öpmek isterken izin isteyenlerdi hep düşün öyle sen bu vermelere normal diyosan bilemiycem artık
Soran+1 yılNormal demiyorum zaten pişmanım ama olan olduktan sonra pişmanlığın da bir anlamı yok değil mi
- +1 yıl
Pişman ya birden fazla kişinin altına yatan pavyondaki karılardan farkı yok bu pişmanlık değil yazık ya neyse zinanında çok büyük günah olduğunu hatırla ve sana burada duyar kasmıyorum belki bende çok sever aldanır kanabilirdim ama yani birden çokuda şaka gibi geliyor aklını başına al artık biri bi şekilde çeker videonu gizli gizli ya da sesi kaydeder veya sen görmeden koyar biyere teli mesajlar varsa şantaj yapar canım birine denk gelirsin o zaman başını ağrıtırlar dikkat et artık
Soran+1 yılZaten çektiler videomu. Şikayet etmek zorunda kaldım daha da rezil oldum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
+1 yılBu soruyu bize değil takıldığın erkeklere sorman gerekmez miydi?
04 Yorumla
Soran+1 yılGörüşmüyorum onlarla artık kavga dövüşle son buldu
- +1 yıl
Ne desem boş. Belki fiziğin iyidir tipin kötüdür. Yorum yapmak zor.
Soran+1 yılTipim iyi aksine. Beynim yoktu
- +1 yıl
Her insanla kolay kolay kaynaşma az soğuk ol
+1 yılÖnce kendini seviceksin sonra seviliceksin sen izin verirsen hersey olur ama vermesen olmaz
45 Yorumla
Soran+1 yılVermiyorum artık
- +1 yıl
Zaman cok önemli kendine saygı cok önemli hic birsey icin gec deyil gecmisi bos ver gelicege bak
Soran+1 yılGeçmiş peşimi bırakmıyor travma oldu
- +1 yıl
Yardim al öyleyse
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir cok sebebi olabilir tatlım bunun hemen bozma o guzel canını
02 Yorumla
Soran+1 yılCanımı bozan bozdu
Cevap sahibi+1 yılHer erkek aynı değildir ama 😉
Doğru kişiyi bulursan mutluluğu dibine kadar yaşayabilirsin 🥳
Yani yazdığına göre yorum yapcam hemen cinsellikle ilgili şeylerde buluyosan kendini sende sıkıntı
111 Yorumla
Soran+1 yılNe sıkıntısı olabilir
- +1 yıl
Valla bu soruya çok açık bir şekilde konuşurdum ama neyse ya kardeşim aklın var demi illa ki vardır soru sorabildiğine göre ilişkiyi cinsellikten ibaret mi sanıyorsun yani bir erkeği tanımadan etmeden karı koca bile birbirini tanıyamazken hemen birşeyler yaşıyorsun özür dileyerek söylüyorum bu erkek de direkt ne algısı oluşturuyor söyleyim mi basit yani sıradan bilmem anlatabildim mi
Soran+1 yılTamam da erkek yaşarken sorun yok neden kadın yaşayınca böyle sorun oluyor? Erkekte bu algı oluşuyor diyorsun da o erkekte önüne gelen kadınla olmuyor mu? Neden böyle ikiyüzlü bir anlayışınız var? Resmen erkek yapabilir ama kadın yapamaz diyorsunuz o algı oluşuyor diyorsun da o benimle olan erkek düzgün müydü? Şahsen şimdiki aklımla ben de o kişileri evlenilecek erkek olarak görmüyorum namusu sadece kadına ait bir olguymuş gibi göstermeyin
- +1 yıl
Aa aaa bir saniye üstüme iyilik sağlık ben şimdi erkekler yapar kadınlar yapamaz kadınların öyle bir lüksü yok diye bir şey dedim mi demek istediğimi anlamışsın bu aynı şekilde erkek içinde geçerli bak ne güzel kendi ağzınla da diyorsun bunu basit görüyosun onları değil mi ben aslında çok güzel açıklamışım ama sen işi feminizm boyutuna çekmişsin
Soran+1 yılHayır ben sadece erkekte böyle bir algı oluşuyor demene takıldım. Onlar zaten düzgün değillerdi her yol vardı ama tesettürlü bakire kızla evlendiler. Çünkü toplum erkeğe hak görüyor her haltı. Kız yaşayınca da linç ediyorlar
Soran+1 yılAma erkek aksine bu işten kolay çıkıyor temizmiş gibi temiz yuva kuruyor kadın damgalanıyor ciddi olduğu insana açıklama yapmak zorunda kalıyor bu yüzden bırakılıyor ya da reddediliyor nerede adalet? Bu dünyada keyiflerini yaşamıyorlar mı?
Soran+1 yılÖrnek çok böyle
- +1 yıl
Kardeşim bak sen kendinden sorumlusun ben dört dörtlük insan değilim hepimiz böyleyiz ama sen sen ol bu benden sana tavsiye olsun böyle şeylerden uzak dur onlara hakta bize değil mi gibi şeyler düşünme bak dediğim gibi sen kendinden sorumlusun yarın başına bir bela alırsın sonra ayıkla pirincin taşını her insan iyiyi kötüyü bilir önemli olan seçimlerdir bak kaç kişiyle olmuşsun ben tabiki yargılayamam yanlış anlama ama kendine çeki düzen vermelisin
Soran+1 yılBaşıma gelecek belalar geldi zaten kendi kuyumu kazmışım farkında olmadan. Bana neler neler yaptılar
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hep ilk bulusmada seks mi yaptın
06 Yorumla
Soran+1 yılGenelde öyle oldu
Soran+1 yılAksine güzelim beyin yoktu
Soran+1 yılZaten seçimlerim yanlıştı
Neden kimse seni seviyor
10 Yorumla
+1 yılİlişkiyi kabul etmemek gerek
00 YorumlaE vermişsin kullanırlar
00 Yorumlae biraz kendini agırdan sat
00 YorumlaBu niyetlerini belli ettiğin için etmeseydin keşke
00 Yorumla
+1 yılZikeni xeverler seveni üzerler çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZikip kenara mi attılar seni
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılPeki dış görünüşün nasıl sana göre?
Soran+1 yılGüzel
Cevap sahibi+1 yılSohbetin falan mı kötü acaba. Bazen guzellik yetmiyor
Soran+1 yılSıkıntı onlarda. Bende sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılHayır sıkıntı sende yanlış kişilerle zikisiyorsun dhdbdb
Soran+1 yılOrası doğru
Cevap sahibi+1 yılboş ver kanka sende zikip at rn iyisi salla
Soran+1 yılİstemiyorum artık nefret ettirdiler hayata küstüm
Cevap sahibi+1 yılAra ver kafa dinle sonra devamke pompake djdhdh
Soran+1 yılSen öyle mi yapıyon
Cevap sahibi+1 yılBen hiç vermedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini kullandirmissin
02 Yorumla