Bir konuyu ne kadar saklarsanız o kadar sevgi artar. Cinsellikte de aynı durum var. Toplumda cinsellik o kadar mahrem yaşanıyor ki herkesin bir açlığı var. Birisine "Gün içinde hiç uyuyor musun?" dediğinizde normal cevap verirken "Mastürbasyon yapıyor musun" dediğinde direkt değişiyor cevap tarzı. Oysa ikisi de insanlık ihtiyacı. Durum böyle olunca erkekler daha abaza, kızlar ise daha çekingen oluyor. Oysa bu kadar gizli yaşanmasa bu konu, aynı özenilen yabancı insanlar gibi muhabbet olur. Gündelik yaşamda asla cinsellik konusu açılmaz. Bu durum sizle alakalı değil. Tamamen toplumun yaşayış tarzı. Sabrederek beklemeye devam edin. Elbet bulursunuz birisini.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Pes etmemen lazim öyle denk gelmis olabilirsin o tarz insanlari cekmis olabilirsin. Sevgili bulmak icin kendini sartlama. Arayis icine gir. Sans ver dene kimisi ayni tip insan cikicak kimisi kafa dengin kimisini seviceksin kimisi tarsfindan seviliceksin. Sen aramaya o kafandakini bulmaya odaklan. Sans ver sans iste. Dunyada 6 milyar insan var sence senin dusundugun tarzda insan yokmu var kendimden biliyorum. Umidini yitirsen duruma aliskanlik kazanirsin. Deniyceksin denesende elde edemesen bile denedim demek icin deniyceksin.
00 Yorumla
+1 yılKırk beş yaşında kadının nesini cinsel obje olarak görmüşler acaba hemi de üstü de varmış peh peh peh 😂😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yıl22 yasındayım
- +1 yıl
Şu an sana bir yükseldim 😂😂😂
- +1 yıl
Çok rahatsız oluyorsan bekaret kemeri giy anahtarını yut moruk
+1 yılGünümüzde artık kerkesin kafasındaki işleyiş cinsellik oldu.. Küçük yasitlarda büyük yasitlarda aynı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Bunlarin seni bulmasi nasil desem hem bosta olman hem de muhtemelen bu sikintini bi yerde konusmus olman
Muhtemelen bu duyuldu yayildi ulan madem bunu deniyen var bi de ben deniyim sansimi diye herkes oyle yanasiyor00 Yorumla
+1 yılBiraz fazla acik mi giyiniyorsun acaba ya da açık fotolar mi paylaşiyosun? Tabi erkeklere karşı tavrın da önemli fazla samimiyet iyi değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılhayır hiç açık giymem, foto bile paylaşmıyorum hiç bi yerde
+1 yılBence çok abartıyorsun karşına çıkan herkes seks odaklı olmaz ya, sen o tarz tiplerden hoşlanıyorsun ki onlara şans veriyorsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılne hoslanması? arkadas diyorum arkadas.
normal arkadas olarak konustugum insanlar, senelerce arkadas oldugum insanlar.- +1 yıl
yok be o kadarda olmaz ya yani o rahatlığı nerden buluyorlar ki sana diyorlar hepsi bir ağızdan? emin misin yani giyimin kuşamından falan yanlış anlayıp yürüyor olmasınlar?
Soran+1 yılgiyim kusam mı
dekoltem yok ömrümde etek bile giymedim- +1 yıl
o zaman bilemiyorum altan
Nasıl bir çekicilik varsa artik kadın erkek demeden sana gelmis hepsi ((
14 Yorumla
Soran+1 yılcekıcı oldugumu dusunmuyorum hatta kiloluyum da
Soran+1 yılhepsine mi?
bu kadar insana birden mi?
adama sevdiğim cocuğu anlatıyorum 2 gün sonra bana cinsel imalarda bulunup, beni istediğini dayanamadığını söylüyor nude bile yok ortada, ne açık foto hic bisi ya hic bisi yok
Neyden dolayı böyle bir durum oluyor peki. Sadece seninle cinsellik düşünüyorlar. Onun dışında normal bir şekilde seni sevip sevgili olan olmadi mi
00 YorumlaGel arkadaş olalım ciddiyim trol değil sevgili muhabbeti tercihim değil
00 Yorumla
+1 yılBu durum hep böyle zaten, ne bileyim akıllı insanları bulman lazım.
00 Yorumla
+1 yılErkekten kanka olmaz maalesef erkekler ile arana biraz mesafe koyman gerekiyor
00 YorumlaÇevreni değiş herkeste aynı olucak degilya illaki normal vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl6 senelik kankan uygunsuz fotolar mı attı? Bu çok incitici
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim
Soran+1 yılbildiğin nude dedim sil hemen hiç atmamıssın gibi davrancam
ama davranamadım. :( muhabbeti kestm sonra
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurası böyle bir yer biraz cool biriysen herkes halleniyor benim de böyle büyük bir problemim var. Kaç yaşındasın
02 Yorumla
Soran+1 yılburası mı ben reel hayatımdan da bahsedıyrom
Cevap sahibi+1 yılBurası derken yani ülkeden bahsetmiştim
Ablacım yeni dünyaya hoş geldin
12 Yorumla
Soran+1 yıltukureyim bu dünyaya yeter artk cidden ağlamak istiyorum
- +1 yıl
Ablacım TV lerde kadınlara boy boy teşir ediliyor her film de dizide mal gibi kullanılıyor kendinizi değersizleştiriyoraunuz erkeklerin gözünde de ihtiyaç giderici varlık gibisiniz üzülüyorum adınıza kadınlar toplumumuz en değerli varlığı anlamamız lazım ama yapacak bir şey de ypk
Seni çok iyi anlıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılcidden yoruldum ama
sevdiğim bir çocuk vardı flörtüz sanıyordum meğer onun için sadece fbodymişim sıkılınca gitti yani
cinsellik konusuna girmediğim erkek arkadaşlarım bile ''çok güzelsin, şusun busun, boydan foto'' ya millet neden sevmiyo anlamadım neyim eksik
takıldıgın çevre ortam böyle olmasın?
00 Yorumla
+1 yılCok sanlisin ne guzel...
01 Yorumla- +1 yıl
Merak ettim seni...
Kadın olmanın dertleri bunlar, herkeste var. 🥺
00 Yorumla
+1 yılDemeki cok acik sacik giyiniyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
Nolduki
Takmaaaa çıkar birileri
00 Yorumla
+1 yılCinsellikle yaklaşmalarının bi sebebi olmalı ama
00 Yorumla
+1 yılYanlış cinsiyette dünyaya gelmişsin.
00 YorumlaDertleşmek ister dinlerim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaf ve iyi niyetli davranma
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen iyi insanları bul zor ama ben de bulamıyorum
Basitsindir
02 Yorumla
Soran+1 yılbu ne terbiyesiz bi yorum ya
+1 yılGünümüz maalesef böyle
00 YorumlaBu senin saf ve ıyi niyetliliginden kaynaklanıyor
00 Yorumla
+1 yılYaş kaç konuşmak ister misin