Sinan şu an sancaktarımız. Bu saatte sinandan iyisini mi bulacaksın? Ulaşım, hizmet, cesaret!!! Sinan yapıştır dostum. Fatihin İstanbul u fethettiği yaştasın 👏👏👏
Senin işinde zor. Bir an olur mu diyip heveslen, sonra adam uyusun. Yeni forvetimiz manavgata başarılar diliyorum. Adam çok sakin çok profesyonel. Arabada çekilmiş fotoda var. Zemin müsait 👏👏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Ya zevk meselesi bunu ucuzluk olarak dusunmek sacma fantezi olarakta ayni sekil o an orada istemişsinizdir ve olmustur
Fantezi. Ucuzluk diyenler gitsin kendilerine eş bulsunlar a pardon onlar partner bulamadıkları için kendilerini namuslu sanan tipler. 😂
Nerede olduguna bagli degisir. Otoparkta anlami yok. Ama bir defa beykozda deniz kenarinsa yapmistik bogaz kiyisinda, cok iyiydi
Bence heyecan seviyesi yüksek güzel bir fantezi. Ama polis ve jandarma devriyesine yakalanmamak gerekir.
Arabadaki fantezi kadar heycanli olanı var mı
Çok müsait hatta sadece araba da sevişenlerin uğradığı yer olsa olur
Asla ucuzluk değil çok zevkli bence 😍
Bende isterdim
Gelip alayım seni
@Sinan_ist ciddi misin 😂
Sinan yanındayız kardeşim bitir bu işi 👏
@Godlike_Ruler_ 😂😂
Sinan şu an sancaktarımız. Bu saatte sinandan iyisini mi bulacaksın? Ulaşım, hizmet, cesaret!!! Sinan yapıştır dostum. Fatihin İstanbul u fethettiği yaştasın 👏👏👏
😂😂😂
Uyudu adam. İşte kadınlar haklı abi. Umut veriyoruz huzur vermiyoruz
@Godlike_Ruler_ahhhahhh 😂cidden uyudu
selam
Olsun. Hiç değilse m uğrunda uyudu.
@Godlike_Ruler_ 😂 ahhah
Senin işinde zor. Bir an olur mu diyip heveslen, sonra adam uyusun. Yeni forvetimiz manavgata başarılar diliyorum. Adam çok sakin çok profesyonel. Arabada çekilmiş fotoda var. Zemin müsait 👏👏
Nerede yaşıyorsun
sence ucuz mu?
Fantezi niye ucuzluk olsun ki?
Fantezilerin en güzellerinden
Çoğuna göre fantezi
Bilmem yaşamadım hicn
Ucuzluk olduğunu düşünmüyorum
fantezi ve gayette iyi oluyor
fantezi den çok mekan bulma zorluğu
Fantezi :D çok yaparım
fantezi bende ormanda yapmistim
Kadınların sevdiği fantezi türlerinden