+1 yılwww.psikolog.org.tr/index.php doğuştan bu da turk psikologlarin sitesiTedavi onarim terapilerini onaylamiyor ve desteklemedigini acikliyor bu sitede
https://youtu.be/k6p1nmOnILAEscinsellik
Öneri psikolog olarak
psk. seven kaptan
Psk. Arzu erkan yüce
Prof. Şahika yüksel
Prof. Bengi semerci
Prof dr timur yılmaz
Üroloji uzmanı berk karataş
Hacettepe Tıp Fakültesi Psikiyatri bölümü sertaç ak
Doç. Dr. Zeynep Tüzün
Psikolog Sinan Tetik
nur tarikatından olan nevzat tarhan
İslami görüşleri ile bilinen zeki bayraktar dönüşüm terapisi adında paranızı almaktadırgenetik oldugunu anlatan yabancı kaynakli video yani hastalık değil izleyin de bilgilenin
https://youtu.be/uBMNtxTku2U
Eşcinsellik ve evrim
Eşcinsellik doğaya aykırı mı?
https://youtu.be/-n4yi-szN4c
lgbti.org/.../
Eşcinsel imam bile varken sen yaratıcı mısın ki onu yargılama hakkını kendinde buluyorsun
arkeofili.com/.../ Okudunuz mu? yani 3000 yıl önce tv flim mi vardı da bu insanlar Bülent ersoy izleyerek mi trans oldu
ihsan eliacıkta diyor bakınız eşcinsellik günah değildir
https://www.youtube.com/watch?v=PDZm4JrLqbA
hipokampusakademi.com/.../
Eşcinselliğin tarihçesi
Eşcinselliğin tarihçesi 2
indigodergisi.com/.../
Osmanlı Padişahına Yazılan MÜSTEHCEN Şiir
pompei in ne olduğunu çoğu insan bilmez bir yanardaği harekete geçmesi sonucu pompei ve hergülenyum halki lavlara teslim olmuştur bu bir doğa faciasidir ve her zaman doğa insanlara mezar olmuş sahnelerle doludur şimdi sen pompey halkini eş cinselliklemi itham ediyorsun böyle bir kaniya varman bazi aptallarin sana bir telkini herhalde. ayip günah valla ikibin yil önce ölmüş insanlara iftiradir bu00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani bu ruhsaliye de duygusal bir bozukluk değil insanın bedeninde ve doğuşundan gelen bir özellik diyelim heteroseksüel olan insanların elinde olan bir durum mu ama bunu toplum içinde normalleştirmek asıl yanlış olan özel hayatında kimle yaşıyorsa yaşayabilir kimse kimseye karışamaz ama bunu toplum içinde normal bir şey gibi yaşamaya kalkarsanız işte o zaman tepki alırsınız
00 Yorumla
+1 yılKimsenin Hürriyetini kısıtlamadığı sürece bir problem görmüyorum. canım saçma tek pencereden bakmaya gerek yok dünyaya biz tam olarak o şahısların ne düşündüğünü, hissettiğini anlayamayız.
Saygı duymak şart.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen değilim. beni ilgilendirmiyor. ruhsal bir sorun değildir. ama hormonlar ile ilgili olabilir
10 Yorumla
+1 yılTıptaki yerini bilmiyorum ama normal değil. Allah'ın yasakladığı ve lanetlediği bir durum. Ben de asla kabul etmiyorum ve normal bulmuyorum ¢
10 YorumlaEşcinsellik sakat. Çok büyük bir sıkıntı. İlerleyen dönemlerde insanın başını çok ağrıtır.
Bence böyle bir durum varsa acilen düzeltilmesi gerekir.00 Yorumla
+1 yılBence çevreye rahatsızlık vermediği sürece normaldir
10 Yorumla
+1 yıldoğuştan olanlar çok nadirdir.. ama bunu normalleştirilmesi kabul edilemez
00 YorumlaBence ruh hastalığı değil hormonal bir şey birde tercih meselesi tabi.
00 Yorumla
+1 yılİğrençliktir ya bana o gözle yaklaşan birini öldürebilirim namus ayağına geberir gider
00 Yorumlainsanların tercihidir dediğim bir olay o yüzden sorun olarak görmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılbence değildir hele kızların sevişmesini sürekli izliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadinlar zariftir ve seksidir. Kadin bundan hoslanabilir bence ama erkekte aynisi gecerli degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl00 Yorumla
+1 yılEvet sorundur. Şeytanın öğrettiği bir hastalıktır.
00 Yorumla
+1 yılEvet ruh ve hormon tedavisi lazım
00 YorumlaBu konuda net fikrim yok
00 Yorumla
+1 yılHayır ihtiyaçtır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Ruh hastalığıdir psikolojik rahatsızlık yani
00 YorumlaKısmen ikiside olabilir
00 Yorumla
+1 yılEş cinsellik seçimdir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bunu meşrulaştırmak da ayrı bir problem
00 Yorumla
+1 yılIkiside
00 Yorumla
+1 yılEvet aynen
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler