Bağlanmaktan korktuğum için erkeklerle sadece gecelik ilişkiler yaşadım. Çok pişmanım, ne yapacağım?

Kimseye anlatamadığım şeyleri burada anlatıyorum lütfen tamamını okuyup yorum yapın özet geçicem. Bugüne kadar benden hep cinsellik istediler önceleri reddediyordum sevmeye çalışıyordum ama karşı tarafın tek beklentisinin cinsellik olduğunu anlayınca da kalbim kırılıyordu. Bu yüzden bi karar aldım. Artık erkeklerle laylaylom takılmaya başladım. En başından yaptığım uyarı şuydu: asla duygu yok, sadece cinsellik. Kimseyle flört etmeye bile zahmet etmedim. En son bir kaç gün önce yattığım çocuk bana tam bir kaşar olduğumu söyledi ve benimle hep görüşmek istediğini söyledi. Resmen yıkıldım. Evet öyle biri olmaya çalıştım ama gerçekten içimde yoktu hep pişman olarak ve sevip hayal kırıklığı yaşamaktan korktuğumdan dolayı böyle birine dönüşmüştüm. Vazgeçmek istiyorum. Ama eski halime dönersem de severim ve kalbim kırılır diye korkuyorum. Bir de üzerimdeki etiketini ve yaptığım onca şeyi kendime yediremiyorum. Ne yapacağım ben, kendimi değersiz ve kirletilmiş bir kız olarak hissediyorum.
Bağlanmaktan korktuğum için erkeklerle sadece gecelik ilişkiler yaşadım. Çok pişmanım, ne yapacağım?