Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
Merhabalar
Biz kadınlar da az olan bir durum. Senin en büyük hatan ise jilet kullanman vede her jilet yaptığın da daha çok çıkacak vede sert sert kök olacak bu üzücü bir durum. Ama her şeyin bir çözümü vardır nununda bir çözümü var kuaföre gitsen aylık masrafı çok olur onun dışında lazere gitmen senin için çok iyi olacak. İlk lazere yaptırdığın zaman vücudunun artık hiç bir yerinde tek bir tüy bile göremeyeceksin. Lazerin tamamen bittiği zaman hayatın boyunca tüysüz birisi olarak hayatona devam edeceksin onun dışında bir yol yok, tüy tökücü kullansan oda jilet gibi oluyor sen hemen lazere git kurtul hepsin den 🎄🎊00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Elbette sorun edilecek bir şey. Bırak partnerin düşüncesini kendi öz saygın için istenmeyen tüylerden arınmalısın. Ayda bir ağdaya giderek ya da imkanın varsa lazer ile bunlardan büyük oranda kurtulabilirsin. Ağda acıtır evet ancak bir kerelik. Çünkü bir süre sonra kıl kökleri zayıflıyor ve sıklıkları azalıyor. Bu yüzden tıraş bıçağını bırak ve temizliğine güvendiğin bir merkeze giderek ağda yaptır.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle açıklamasını okumadım çok uzundu Affet 2 olarak normalde bir kadında kıl tüy olması göze pek hoş gelmiyor yalan söylemeyeceğim Fakat şu var Eğer bu senin genetik olarak kalıtsal bir durumum Save Sen buna yetişemiyorsan Yani sen yapsan da sürekli hormonlarından dolayı fazla taşıyorsa karşındaki seni seven insana bunu söylemen lazım o da yer seni seviyorsa böyle kabul etmesi lazım Biliyorum biraz saçma geliyor kulağa ama zaten sevgi birbirlerinin kusurlarını bile bile Birbirini sevmek değil midir kusurları ile olsun pozitif ve negatif yönleri ile olsun
110 Yorumla- +1 yıl
Sokarım la öyle sevgiye. Duşa girip kıllarını almamak kusur değil kendine satgısızlıktır seksi geçtim her an ölme ihtimalimiz var pamuk tıkayacak olana saygı gösterin en azından
Soran+1 yıl@SonGeneral ben almiyorum mu dedim ya ne sacmaliyorsun sen? Ben hergun bile dus aliyorum kendi temizligim icin yapiyorum. Demek istedigim sey bu killarin kalici olarak gitmemesi. Soruyu duzgun oku
- +1 yıl
Ulan hıyar dünyadaki herkese o kıllar kalıcı. Bir tek sende mi kalıcı? Lazer yapmayan herkeste çıkar 3 gün erken 5 gün geç ama herkeste çıkar. Çözümü kişisel temizlik ve bakım. Dünyada kim iki jilet vurup kalıcı olarak kurtulmuş
- +1 yıl
@SonGeneral anlattığı durum normal gelmedi. Elbette ki kişisel temizliğini yapmalı ama hirsutizm de olabilir
- +1 yıl
@Dünyalıbağyan ne olursa olsun en kötü ihtimal 4 günde bir temizlenir. Buna bir bahane yok
- +1 yıl
@SonGeneral İnsanların iç dünyasını kimse bilemez böyle bir hastalık gerçekten var ve Bilip bilmeden burada yapılan yorumlara kınıyorum Ayrıca bu sorunun Pardon bu görüşün artık devam etmesinde istemiyorum 7 tane bildirim gelmiş Tartışmaya açık bir konu bile olmamalı burası Çünkü bu bir soru sorulmuş ne yapacağım denmiş sürekli bir eleştiri gelmiş bunu kınıyorum eleştiri isteseydi eleştiren değerli yardım etmeyeceksiniz yazmayın
- +1 yıl
Yalakalık kötüdür brocum
- +1 yıl
@SonGeneral yalakalık mı Pardon Benim verdiğim cevap altında insanları eleştiriyor ve hakaret ediyorsun Benim verdiğim cevap benim cevabımı sen geliyorsun Seni Görmezden Geliyorum yine senin fikrin diye fakat bir geliyorum hala devam etmişsin senin kötü eleştirine hakaretine karşı çıkmak yalakalık mı Gerçekten mi Her hak savunana böyle mi diyorsun Benim görüşüm zaten başından beri belli Bu Benim cevabım gelip Sen olay çıkartıyorsun haklı Sen olsaydın seni savun ördüm profilime bakabilirsin kimsenin hakkını kimseye yedirmedim haksızım daha asla yanında olmadım en süper görüş kutusuna bakarsan ne demek istediğimi anlayacaksın profilimde onları boş yere vermediler bana
- +1 yıl
Yoklukta gider mantığı ile yalakalık
- +1 yıl
@SonGeneral Usta Öncelikle Terbiyeni takın beni tanımıyorsun hakkımda hiçbir şey bilmiyorsun bu bir ikincisi senin teorine göre mantık yürütürse Eğer Öncelikle öyle bir şey yapacak olsam profil resmimi olurdu senin gibi saçma Bulanık bir resim çekilip onu koyardım daha sonra sana zaten hak etmediğin halde açıklamasını yaptım ki sen onu da anlamadın anlayacağını zaten düşünmemiştim onca yazı boşaymış kelimeleri üzüldüm şu an Herkesi kendin gibi görüyorsun Umarım bir gün düzelirsin sana başka cevap vermeyeceğim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
+1 yılAyni benim gibisin. Vucudumun her yerinde kıl var yani neresi olursa olsun cıkıyor ve sert kıllar. Ben istedigim zaman istedigim yerimi aliyorum. Seni seviyorsa oyle de sever. Sahsen benim sevgilim killarimi sorun etse ayrilirim birde onunla mi ugrasicam
28 Yorumla
Soran+1 yılSonunda dogru bir yorum ya! Bir de temizlenin falan demisler de ben zaten hergun aliyorum temizleniyorum aliyorum ama bir sure sonra yoruyor bu kil durumu
- +1 yıl
Her gun almak da zararli. Cildini tahris edersin. Mesela ben kokmuyorum. Bence en onemlisi bu. Insan kendini rahat hissedecegi sekilde yasamali.
- +1 yıl
Kokmuyorsan hicbir sıkıntı olmaz
Soran+1 yılYok zaten hergun dus aliyorum ve ozel bolgeleri aliyorum her zaman cunku kokuya sebep olur diye
- +1 yıl
Vucutta kıl cıkmasinin bir sebebi var. Salak salak yazmislar killi kafin soyledir boyledir. Kendilerine baksinlar. Sen her gun dus aliyormussun bak temizsin iste. Vucutta kil olmasi o kisiyi pislestirmez cunku kilin cikma sebebi var. Ben asla ozel bolgeme falan agda yapmam cunku kil kokleri acik oluyor ve mikrop kapma riskin artiyor. Kollarimi hic almadim ve belli oluyor, oluyorsa da olsun. Ben hic puruzsuz olmadim. Oyle bir takintim da yok. Istedigimde aliyorum. Orman gibi de degilim temizim ama puruzsuz de degilim. Millet cok p*rno izliyor sonra da beklentileri cok yuksek oluyor
Soran+1 yılAynen, haklisin kesinlikle
- +1 yıl
Kafama takma. Bulusacagin zaman cok takinti yapma alma bakalim zaten farkedip kotu laf ederse gercek yuzu ortaya cikmis olur
- +1 yıl
🤔🤔
Jilet büyük kolaylık evet ama bir yerden sonra can sıkıcı çıkarken kaşınması da cabası... Kılın tüyün varsa masraftan kaçınmayacaksın ve ağdaya başlayacaksın evet ilk alımda acıyacak ama onun içinde eczaneden anestol alıp ağdadan 15 20 dk önce sürebilirsin ağda yapacağın böyleye bu sayede acı hissetmeyeceksin. Ağdanın hemen sonrasında ağda temizleme yağı yerine karınca yumurtası yağı sürmeli ve bunu 3 gece daha tekrarlanmalısın aradaki farkı 2. Ağdanda bile göreceksin. Bi kaç sefer sonra da kendin almaya başlayabilirsin.
31 Yorumla- +1 yıl
bayan olmanın zorlukları...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende oyleyim ve kimseye yaklasmak dahi istemiyorum. Her tarafimda var. Yuzumde dahil. Vucudumda beyaz göreceğin alan dahi yok. Bacakustu, yanaklar, cenemdegogsun ust kisminda ve gogus uzerinde. Karnımda. Kisaca he lr yerde bos alan yok. Gerci benimki hem genetikmis hemde hormonsal sikintilarim var. 2 yildir ilac kullanıyorum ama cok killiyim. Killarimi dokmuyor ilac. Cok gur saclarim vardi. 2 yilda incecik kaldi saclarim. Vucudumdaki tuyleri degildi saclarimi doktu malesef. Bende kimseyle iliskiye giremeyecegimi ve evlenemeyecegimi dusunuyorum. Sirf bu yuzden beni gercekten seven, deger veren, bana baktiginda derin derin mavi gozlerle bakan bir adami reddettim. Cok seviyordum ama ha benimle iliskiye girmis, evlenmis ha escinsel bir erkekle. Farki yok. Hormonsal sıkıntı oldugu icin jiletle alsam çoğalıyor. Agda yapsam 1 haftaya tekrar cikiyor. Ugrasmaktan o kadar yoruldum ki.
22 Yorumla
Soran+1 yılYa benim cenemde yuzumde gogsumun ustunde hic yok ama kendine kotu bakma asla. Burda bile bana acimasiz yorumlar yapmis bazi erkekler
- +1 yıl
Sen burda neden sana olumsuz konuşanları kale alıyorsun ki sorsan hafta da bir don değiştirenler seni eleştirdi diye üzülüyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim kıllarım normal öyle çok fazla değiller ama ben takıntılıyım her yerimi alıyorum. Kuaför param olmadığı zamanlar tüm vücudumu makina ile alıyorum, sonradan çok batık oluşturuyor ama yapacak bit şey yok, imkan bulup lazere gidene kadar böyle idare edicem. Sadece özel bölgeyi kendim alamıyorum acısına dayanamıyorum. Bazen mecbur kaldıkça jilet ile alıyorum, basen ablam alıyor ağda ile, param olunca da kuaföre gidiyorum öyle öyle idare ediyorum bit şekilde. Ama işe başladığım gibi ilk işim lazere gitmek olacak çünkü kıllardan tüylerden tamamen kurtulmak istiyorum artık
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin için üzüldüm zor bir durum gerçekten 😐
+1 yılÖncelikle ağdanın zannettiğin gibi dayanılamayacak bir acısı yok onunla kendin evde tüm vücudunu alabilirsin. Tüy dökücü krem ve spreyler ucuz fiyatlarda var. Eczaneden almanı öneririm. İmkanın olduğu bir vakit de lazer epilasyona git çünkü bu kalıcı bir çözüm.
Elbette bir kadın pürüzsüz olmak zorunda değil ama hem kendimize hem partnerimize olan saygımızdan göze hoş gelecek bir şekilde görünmek isteriz. Bu kişinin öz güveni için de önemli bir detay.40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kıl bana sorun oluyor. Kadının teni pürüzsüz olmalı bence. Bir de yeni yeni çıkmışsa kıllar, bacakları okşayayım derken ele batması büyük sıkıntı..
Kamu Spotu; Lütfen kılsız olalım, rahat rahat okşayalım..12 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ki atiyorum sevdigin kadinin hormon bozuklugu var ve killar da bu yuzden cikiyor ayrilcak misin yani o zaman
+1 yılJiletle alırsan daha çok çoğaltırsın. Buz lazer epilasyon öneririm sana, ağrısız acısız tek seansta bile muazzam sonuç. Sonra alma derdin yok. Hee bu arada virüsten dolayı bayağı indirimde. Kuaföre gidip ağdaya vereceğin parayı lazer de taksit olarak ödersin %90 bitiş garantili 😉 Reklam gibi oldu 😂 ama bayağı ciddiyim
32 Yorumla- +1 yıl
İstanbuldaysan eğer merkezime beklerim. Yardımcı olurum anlayacağın ☺️
- +1 yıl
Yeriniz nerde
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi ne kadar kötüsünüz ya kıl bu kıl sürekli çıkan birşey herkesin parası yetmeyebiliyor kuaföre lazere. Sanırsın hepsi kral kraliçe ayrıca her gün alıyorum diye belirtmiş kadın niye bu kadar kırıcısınız insanları üzmek kırmak niye bu kadar hoşunuza gidiyor sorduğu soruya cevap vermek yerine saldırıyorsunuz kadınları bi kalıba sokmayı bırakın artık isterse hiç almaz Sİ ZE NE!!
60 Yorumla
+1 yılKuzu öncelikle başkası benden iğrenir mi diye değil de, sağlığın için endişelenmelisin. Muhtemelen pkos hastasısın. Hormonal bozukluklar, fazla salgılanan testesteron hormonu VS kıllanmaya sebep olur. Hormon testi yaptırmalısın bence en yakın zamanda.
Geçmişler olsun. Konunun iğrenme vs boyutuna bir şey diyemiyorum.14 Yorumla
Soran+1 yılPolistik over oldugumu sanmiyorum cunku 168 boyum var ve 44 kiloyum. Kalin ve siyah killar genital bolge ve genital bolgeye cikan ust bacak cevresinde var. Kollarimdaki killari agdayla almistim ayva tuyu onlar. Karnimdakilerde ayva tuyu. Boynumda yuzumde kil tuy yok hic. Demek istedigim sey tum vucudumda tuy var aliyorum ancak yine cikiyorlar ve kurtulamiyorum
- +1 yıl
Tüy şeklindeyse onlar için lazer epilasyona gidebilirsin. Hatta jiletle almışsan seanslar daha kolay geçiyor. Pkos hastası olma ihtimalini düşündüm ilk önce ama kendin daha iyi bilirsin regl düzenin VS gibi durumları tabii.
Kampanya dönemini yakalayıp bir lazer epilasyona gidebilirsin. Ben komik bir rakama bulmuştum tüm vücut ve baya popüler bir mekanda 1300 TL dediler toplam.
Soran+1 yılTuy ama mesela genital bolgede jiletle aldigim icin maalesef daha kalin cikti ve yayildi o bolgede. Surekli tuylerle killarla ugrasmak cidden zor ve yorucu
- +1 yıl
İşte epilasyona gitsen inan rahat edersin.
+1 yılTüm vücuduna jilet sürmüşsün tabii sert ve kalın kılların olur. Lazere git sen bence ne ağdayla ne de jiletle tüm vücut için uğraşılmaz
40 Yorumla
+1 yılHormonlarla alakalı bir durum ve doğal tamamen. Erkek arkadaşının nasıl düşündüğünden ziyade sen kendin daha iyi hissedebilmek adına lazer epilasyona başvurabilirsin. Maddi olarak biraz seni aşacağını düşünüyorsan parayı biriktirene dek sabretmen lazım. Güvenilir bir yer ile taksitli olarak da anlaşabilirsin.
20 Yorumla
+1 yılKonuya ilişki odaklı bakmamak gerekli.
Özbakım her durumda şart. Cinsellik yaşamasan bile kıllardan arınma işlemini aksatmamalısın. Erkek arkadaşından önce kendin için yap ki, bedeninle bu kadar sorun yaşama...00 Yorumla
+1 yılGöğüslerinde karnında falan nasıl kıl olabilir anlamadım ayva tüyleri jiletle sertleştirdin mi?
33 Yorumla
Soran+1 yılAgdayla acili oldugu icin maalesef surekli jiletle aliyordum hep. Goguste mesela uclarda siyah uzun killar var bunlari eldivenle aliyodum ama bir sure sonra yine cikiyor
Soran+1 yılKarnimdakiler ayva tuyleri ama cok var ve belli oluyor
- +1 yıl
Uzun vadeli sonuç için lazere git başka yapacak bir şey yok
Kadın temiz olmalı bence erkek heryerini yalamak isticektir kuaföre git canım aylık çok ücreti de de yok tüm vucut 80-90 tutar heryerin en fazla
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen iliskide zaten kaymak gibiyim de jilet diken diken yapiyor😄 kollarimi artik agdayla aliyorum koltuk altimi da epilatorle aliyorum evde ama genital bolge cok sıkıntı. Dün sadece bikini bölgesini ağdayla alabildim ama genital bölgeyi alamadim
İce terapi diye bir tüy dökücü var onu kullan hemen döker ve azaltır diye duydum. Sonra da kendine bir epilasyon aleti al 1k veya 2k ya para biriktir yani. Öyle kıllı bir şekilde olmaz hani kim olsa biraz iğrenir. Çok kıllı erkek bile bir kadını iğrendirmeye yeter sonuçta.. Senin süt gibi olduğunu görürse falan daha da isteklenir demedi deme..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılJilet yüzünden sertleşmiş kalınlaşmıştır kılların ben ağda yaptıüımdan beri daha rahatım. Hormonel rahatsızlığın da olabilir belki bi doktora gidebilirsin.
23 Yorumla
Soran+1 yılHormonel bozukluk yasayanlarinki daha fena. Kalin ve siyah killar genital bolgede bi de koltuk altimda vardi. Koltuk altimi artik epilatorle aliyorum seyrek cikiyo. Kolumu da agdayla aliyorum. Gobegimde sirtimda var ayva tüyleri ama yine de cekiniyorum. Bir de genital bolgeme agda vursam herhalde ölürüm acıdan
Soran+1 yılYüzümde boynumda falan yok zaten bu arada yani onlar hormonel rahatsizlik oluyodu galiba
Cevap sahibi+1 yılÖzel bölgeye ağda yaptırmaktan bende korkuyodum ama sandığım kadar acıtmadı biraz da acı eşiğim yüksek dayanabiliyorum. İşi iyi yapan birine yaptırırsan ağda rahat aslında özel bölgede. Bel ve göbeğindeki ayva tüyleri ağdayla aldığımda aralıksız her yerim fosur fosur sivilcelenmişti 1 yılda zor geçirdim o sivilceleri aman diyim dikkat et ağda yaptırma sırtına beline göbeğin üstüne falan
+1 yılErkekte de kadında da kıl çok kötü duruyor. Hormon bozukluğun yoksa lazer yaptır
21 Yorumla
Soran+1 yılHormon bozuklugu olabilir belki dedigin gibi hic gitmemistim doktora bu sebeple ama gidecegim bir ara, sagol
+1 yılBir kadının en büyük hatası. Jilet kullanmak. Üstelik sadece bölgene değil her yerine kullanmışsın. Kurt adam gibi olman çok normal. Çünkü jiletle tüylerin sert ve artarak daha koyu çıkar. Sen kadınsın erkek değilsin lazer yaptırıp tüm vücudunda ki tüylerden kurtulmalısın. Soruna gelince görsel şöleni önemsemeyen, seksi sadece gir-çık-boşal zanneden bir erkek tiksinmeyebilir. Gerçekten senin vücudunu beğenen bir erkeğin de soğumasına sebep olur. Ben olsam soğurdum yani kusura bakma
00 Yorumla
+1 yılSıkıntı yaratır.. Kıl-tüy olayı, kadının kibarlığına ve naifliğine ters düşen bir durum..
Hem yakışmıyor hem libidoyu düşürür hem de bakımsız olduğu hissi oluşuyor.. İmkanın varsa kurtulmalısın bundan eğer bulunduğun durumdan şikayetçiysen..00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen jilet ile bütün yolları kesmişsin
41 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef oyle. Bu kadar tüy yoktu ancak agda acitiyor dedikleri icin senelerce hep jilet kullandim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÜzüldüm senin için.. Eğer imkanın varsa epilasyon yaptır tümden kurtul
42 Yorumla
Soran+1 yılAcısından dolayi korkuyorum bu yuzden hep jiletle aldim senelerce. Jilet yuzunden boyle oldu keske agdayla baslasaydim
Cevap sahibi+1 yılEvet jilet maalesef tüyü kıla çeviriyor resmen .
Lazere başlayabilirsin. Kısa sürede çok çok rahatlatacak derecede azalır emin olabilirsin 🌸
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTüy ve kıl arasındaki fark var. Tüy ise sorun olacağını sanmıyorum ki onların olup olmaması çok problem değil. Ama eğer ki kol , bacak, yüz ve genital bölge aşırı kıllı ise, tüy demiyorum bak kalın kıllardan bahsediyorum o şekilde ise hormonal durumuna baktır. Değilse zaten çok sorun değil
10 YorumlaKeşke başta jilet kullanmasaydin hem kılları çoğaltır hemde kalın gür çıkmasına daha hızlı çıkmasına sebep verir. Lazer en sağlam çözümü artık
20 Yorumla
+1 yılCinsel ilişkiden önce kişisel bakım yapmak önemlidir. Özellikle istenmeyen kıllar alınmalı
00 YorumlaKuaforun yaptigini kendin yapsan daha az masrafli olur agdayi kendin yap ve yapmalisinda Jilet ile alarak hata etmissin sana diyecegim kendine ozen goster
30 Yorumla
+1 yılErkeğin doğası kıllı zaten gezen goril bazilari 😂😂âmâ sende gormesi hoş olmaz aslinda iyide olur sana dokunmaz
Bide jilet azdirir kılları epilasyon kullan azaltır üstüne 'de haftada iki kez karınca yagi sür azaltıyor cikmiyo uzun süre10 YorumlaJilet kullanırsan tabii ki öyle olur. Bazı erkekler de aşırı kıllı kadınlara zevk duyuyor ama nadir olduğunu sanıyorum o erkeklerin. Bence elde ağda ile kendin yapabildiğin kadar yap, gerisi için lazere gidersin.
10 Yorumla
+1 yılsor ona iğreniyor musun diye ne var ki bunda ona göre kendin bir çözüm bulabilirsin bunun lazeri ağdası bakımı bir sürü şeyi var sıkıntı yapma bu kadar her zaman bebeksi pürüzsüz olacak diye bir şey yok
10 Yorumla
+1 yılSir yaptir. İlkinde acır ama digerleri o kadar aci vermez. Tüyler utanilmasi gereken birsey degildir. Hormonal bir durumdur. Rahat hissetmiyorsan ki kadinlarin cogu rahat etmez kokunden almalisin. Jilet sadece anı kurtarir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de kıllıyımm... özel bölgeyi kol bacak koltukaltımı sürekli kuaförde aldırıyorum, yüz için iğneli epilasyona gidiyorum ama kalça, bel, sırt için napıcam bilmiyorum sevgilim de yok sırf bu yüzden :( sen napıyosun kalça için özellikle
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsakın göbek, bel, göğüs ucu ve yüzünü lazerle aldırma ben her yerime lazer yaptırdım hiçbir işe yaramadı. ayda bir kere tüm vücuduna (kol, bacak, koltukaltımı, genital sadece) ağda yaptır acırsa acısın dayancan artık yapcak bişey yok, lazer de yaptirabilirsin oralara ama yıllar sürecek ve ise yaramayabilir.
yüz, göğüs ucu, göğüs arası, göbek, bel, kalça için de iğneli epilasyon yaptır kesinlikle başka bişey yapma. iğneli yaptırırsan 4-5 seansta tamamen biter oralar. uyuşturucu krem sür gitmeden. istediğini sorabilirsin bana kıl konusunda baya uzmanım ne yazık ki :(
Cevap sahibi+1 yılayrıca erkekler sorun eder, sen de sorun etmelisin kıllı olmayı hijyenik bişey diil sonuçta.
- +1 yıl
yüzünde yoksa dert etme
Cevap sahibi+1 yıl@engnnnnnnnnnnnnn beldeki killar sorun değil mi?
- +1 yıl
yoğunluğu ve kalınlığı fazla değilse dert etme
Ben beğendiğim kadının cinsellikte olsa evlilikte olsa lazer masrafını tek kalemde geçer işi çözer psikolojik olarakta iyi hissetmesini sağlardım sorunları eleştirmeyi değil çözmeyi seven bir insanım
10 Yorumla
+1 yılKeşke hiç jilet kullanmasaydın. Ağda ile zamanla düzeltebilirsin bu sorunu. Ayrıca hormonlarına baktırmanı tavsiye ederim.
20 Yorumla
+1 yılAçık konuşmak gerekirse kıl bende işi bozuyor alışılmış birşey olmadığı için bayanlarda kıl gördüğüm Zaman ne kadar istekli olursam olayım yaklaşasım gelmiyor inşallah çözümünü bulursun😒
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta yapamam açıkçası. Sırf bunu yaptırtmak ve vücudunu bakımlı görmek için koaför masrafını karşılayabilirim partnerimin. seks yapmaya bayılıyorum ama okadarda değil.
00 Yorumla
+1 yılHormonlar fazla bozuk ve zamanında sürekli jilet kullanmanın vermiş olduğu kulların sertlesmesi git epilasyona sorun eder tabi kadın dediğin purussuz olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaklasik 1 senedir agda yapiyorum bicbir azalma olmadi birde her kökünden 2-3 kil çıkıyor şaka gibi sadece 1 hafta rahatim sonra jiletle almiş gibi birde batik.. lazerden baska çözüm yok
30 Yorumla
+1 yılBenim o kadar sorunum yok ama şu an epilasyona gidiyorum çok iyi
30 Yorumla
+1 yılKendini olduğun gibi sev tamamen soyunma belli noktaların temizliğini yap illaki çözüm vardır sonuçta senin elinde olan bişey değil bu
10 Yorumla
+1 yılÇok afedersin kurt kadın 😆 çok güldüm buna ama bence çözümü var ya çok kasma tıp çok gelişti
12 Yorumla
Soran+1 yılSoru basligini KS sacma bir sekilde degistirmis niye boyle bir sacmalik yaptilar anlamadim
- +1 yıl
Boşver biz seni anladık keke
+1 yılEn iyi çözüm lazer. Bir yer ile anlaş genelde ayda bir yapıyorlar fiyatları da oldukça uygun 10 14 seansta biter
10 Yorumla
+1 yılBence sıkıntı olmaz, olmasında. Sonuçta kıl yani herkeste her iki cinsiyette de olabilir. Kızlar size tavsiyem kıllarınız, tüyleriniz için sıkıntıya, strese gitmeyin boşverin. Sizi beğenen doğal halinizle beğensin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. kurt adam olamazsın çükün yoksa kurt kadınsındır sen olsan olsan
11 Yorumla
Soran+1 yılSoru basligini KS degistirmis
+1 yılIyyy Kezbanus kızlar da görülen bir olay sırtınız bile kıllı sizin gibilerin umarım evleneceğim kız sizin gibi olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Belinin kılıyla gootunun kılı birbirine girmiş birde gelip kızlara laf ediyon dai hayırdır
- +1 yıl
@Albenineyaparsanyap2 varmısın iddiasına senden daha kılsızdır sırtım
+1 yılYuzune de vur jileti sakalin cikmaya baslasin, vucuda jilet vurulur mu, olmayan yerden kil cikartir, para biriktirip epilasyona git kesin çözüm
00 Yorumla
+1 yılmilletin ne düşündüğünün önemiyok sen kendini nasıl görmek istiyorsun o önemli
10 Yorumla
+1 yılLazere gidersin çalışmaya felan başlayınca kolay şeyler bunlar
10 YorumlaLazer epilasyon iyi cozum olabilir. maddi durumun iyi ise mutlaka git
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇözüm lazere git. Benim kuzenim de hormon bozukluğu vardı lazere gitti komple kurtuldu. Bende evlenmeden önce bazı bölgeler için gidevegim.
20 YorumlaKadındaki kıl tüy, erkejler için genelde büyüj bir sorun haberiniz olsun.
00 Yorumla
+1 yılzaten cevabını kendin vermişsin senin elinde bunları düzelmek
00 YorumlaBana recep ivediği hatırlattın ona sor o sana ne yapman gerektiğini söyler 😁
00 Yorumla
+1 yılLazer seansları alarak kurtulabilirsiniz.
Ve bu şekilde de seven erkekler var. Belki seninkini öylesin seviyordur 🙄🤗00 YorumlaKişiye göre değişir. Böyle şeyleri önceden konuşursan sürpriz olmaz
00 Yorumla
+1 yılTüy dökücü kullan, günlükte olsa işe yarıyor hepsini binanda döker, surerein suya girdi mi dökülür
00 Yorumla
+1 yılSevgilin alsın kılları senin uzanamadığın bölgeleri 🤭
10 Yorumla
+1 yılÖnce nir doktora gidip hormonal bir bozukluk var mı onu öğren eğer var ise tedavi uygular doktor. Ona göre şazeri tercih edersin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKredi çek lazere git. 6 seansta gider falan yalan ama bil
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenım sevgilimde aynı senın gibi. ama ben sadece içine girmeyi düşünüyorum
012 Yorumla
Soran+1 yılBen iliskiye girmeden once tamamen temizleniyorum kaymak gibi oluyorum yani alinca 😄 gun icinde de aliyorum cok uzayinca ama tekrar cikmasi yoruyor artik. Sevgilin gibi degilim yani sevgilin iliski oncesi bile almiyorsa cidden kotu bir durum
Cevap sahibi+1 yılHayır o da alıyor temiz geliyor tamamen. jiletle alıyor kıl kökleri sert belli oluyor
Soran+1 yılRahatsiz ediyor mu peki bu durum. Bende de oyle oluyo cunku
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası jiletle almak cok büyük hata ve kötü görüntü. karartıyor bir de. Bazen görüşmek istemiyor anlıyorum müsait değil. bu olayı aşamıyor oraya bakmıyorum desem de
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaçtı sizin
Soran+1 yılBen 20 o da 27
Cevap sahibi+1 yıl23 e 30 bizimde
Cevap sahibi+1 yılKıllı hiç görmedi mi seni?
Cevap sahibi+1 yılBen yalayamıyorum sadece yalatıp giriyorum eger kıllıysa midem almıyor yalamayı
Soran+1 yılHayır. Hiç kıllı gitmem yanina. Hatta kolumda ufak bi tüy olsa bile alirim onun yanina gidecegim zaman cok özen gösteririm
Soran+1 yılAma o hep killi. Bi ara killiydi oyle iliskiye girmisti gobegi falan cok killiydi
Cevap sahibi+1 yılAlışması lazım doğal haline sonra bir anda soğursa direk ayrılık olur. kaç günde bir yatıyosunuz
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıllarını jiletle almayı bırak o yüzden bu kadar fazla kıl yapıyordur. Ağdayla almaya başla zamanla azalacaktır.
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat