Güncellemeler
+1 yıl
Sorumu KS ilkkez kaldirmadi sanırım teşekkürler KS cok guzel soru secilmis hshsh
Sporda özellikle cok oluyor cekici geliyor adam ama cinsellik yasarsam sonra bu iliski biter bana olan hevesi falan kalmaz ve gider diye düşünüyorum bu yuzden ve biraz da utangacligim yuzunden iliski yapamıyorum
Bunu nasil çözebilirim acaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
özgüven cesaret gerek. riskler de var elbet. riskleri göze alacak cesaret gerek
Cinsellik yaşayınca heves bitmekten ziyade daha da artıyor yaa. Siz neden böyle düşünüyosunuz ☺️
Erkek bu belli olmaz
Erkek doğru diyosun da. Böyle de yaşanmaz ki çekingen çekingen
Ayy evet şu an gerçekten bir ilişki yasamanin zamanı geldiğinde dusunuyorum
Bence yaşamalısın. Seni ittiren güç olayım ben bu işe
Yani sonunu düşünürsen hiç bir işte adım atamazsın ve hayat akıp gider
Neden böyle çok haklısın ki😅ah ah..
Ne yapabilirim diye düşünüyorum ya bu erkekler çok tatlı ama neden yapamıyorum cidden yani böyle olmuyir bide erkekler sürekli hata yapan varliklar bunu kabul ediyorum
Hata yapmadan da olmuyor ayrıca kimse kısmeyi kullanmıyor ki sen istemezsen bir erkek sana selam bile veremez bırak sevişmeyi 😁
Onu biliyorum tabi de nasıl anlatacagimi düşünüyorum anlatamıyorum o bir his aniden geliyor bana
Evet o işte salonda felan da gidip hadi seviselim ile olmaz anlık geliyor o an oldu oldu olmadı sonda gidiyor değil mi
Cinsellik yaşamak zorunda değilsin, değiliz, değiller.
Zorundamiyim dedim
Cinsellik yaşarsam bu ilişki biter yazmışsın.
Öyle düşünüyorum sadece ama bitiyor demedim
Direkt konuş. Dene. O heyecanı yendiğin anda bir daha kendine daha bir güveneceksin. Kadınlar cesur erkekleri sever, erkeklerde cesur kızları.
tamamen bi totemde olabilir ama kızların ilk adımı attığı ilişkü yürümüyo :D Geçmişimdeki ilişkilerimi check ettiğimde bu kararı aldım.
Denemeden öğrenemezsin bırakıp bırakmıyacağı. Özgüven konusunda en kötü ne ola bilir ki ilk adımı atarsan? En fazla red yersin
Mutlu olmak istiyorsan seni seveni sev,
Bırak erkek yapsin Avciligini
Daha önce hiç deneyim yaşadığın ileri dönük düşüncelerinden çok belli oluyor ilkem de kalmışsın
Sen değil o adim atcak sen erkege ışık yakıcaksın kadın isaret vermeli adımı erkek atmalı sen yakınlaşmaya çalış adım atarsa atar atmazsa kaybeder
Hayır bebeğim adım atmada sorun yok cok severim erkegi elde etmeyi adim atmayi sadece sonrasini düşünüp çekiniyorum
Çekinmeyin rahat olun. İsteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci. Bu nedenle daima istediğimi aldım hep rahat olun
Ben rahatım ama gidipte seviyorum diyemem bilmiyorum bsna göre erkek kızın peşinden koşmalı oyunun kuralı budur kadın açılınca erkek kolay zannediyo erkek çabalamalı hatta kadından daha fazla çabalamalı ben böyle gördüm
Çok güzel tarif etmişsin👏
Bended evar bu durum hem utangaç lik hemde acilamam diye korkuyorum
Onlar olamıyorsun sen olmalısın en azından dikkat çek
Cinsellik yaşamlisin begendiklerinle
Nedense olmuyor geri çekiyorum kendimi
Neden ki
Ay nebileyim
Ben yardim ederim
Canın çekiyormu
Evet
Sen Cesaretli edemiyormusun yoksa çocuklar gezelim istermisin demektense çekiniyot
kanka seviyosan git al
Sevmiyorum çekici geliyor sadece bu konuda adım atmaya çekiniyorum
özgüveni yüksek hatunları sver erkeklrr
Yaa :/ ozguven eksikliği demek
hiç tecrüben yok sanırım?
Yok ve senle yine konuşmuştuk diycem şimdi anlicaksin kim oldugumu
o kadar zeki değilşm hemen anlamam :)
Yesilli biri
Bakışlarınla, tebessümünle belli etmeyi dene
Nasıl erkekleri gözüne kestiriyorsun
O seni bulur sen onu bulma boş ver
Ben çözerim.