+1 yıl19 yaş erken. Önemli olan ilişkiye girmek değil ilişkiye girdikten sonra hayatını devam ettirebilmek kimseye hesap vermek zorunda kalmamak. Bunun içinde önce kendi hayatını kurman lazım ve ekonomik özgürlüğünü kazanmış olman lazım. Bu yüzden evleneceğin adam veya seni kabul edecek adam bu şekilde kabul ediyorsa eder yoksa herkes kendi yoluna bakar. Kendini garantiye almanın yolu öncelikle ekonomik özgürlüğünü kazanmak. Ondan sonra istersen ilişkiye girersin istersen girmezsin. Bu da hiç kimsenin umurunda olmaz o zaman karışamaz sana.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsellik yaşaman şart değil lakin cinsellik konusunda kendini geliştirmeli ve buna yabancı kalmamalısın. Kendini geliştirmek için de illa cinsellik yaşaman veya konuşman gerekmiyor. Sonuçta cinsellik hormonlar ve insan anatomisi ile alakalıdır. Bu konuda araştırma yapabilirsin. Şahsen hiçbir cinsel tecrübesi olmayan ben, kendi tercihim olan bu konuda belki onlarca kişiyle birlikte olmuş bir çok erkekten daha çok bilgiye sahibim.
42 Yorumla- +1 yıl
Ben teşekkür ederim, naçizane görüşümü paylaştım. EİG'e layıksa ne mutlu
+1 yılneden normal olmasın ki zaman mekan ve kişi senin için doğruysa ancak o zaman cinsellik zevkli ve güzeldir bunun da yaşı yok bazen 19 olur bazen 25
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence aynıyım
10 Yorumla Gayet normal, bir şey yaşamamış olmayı neden bu kadar takıyorsunuz anlamam. Ben 39 yaşındayım ve inancım gereği evlilik dışı ilişkiye girmedim ki hiç evlenmedim. Yani bu bir eksiklik değil. Evet çok çok zor. Hayatımı mastürbasyona da bağımlı geçirmemek için onuda yapmıyorum. Dediğim gibi çok zor bir hayat ama imkansız değil. Zindelik, direnç, vb kazandırdıkları var. Kesinlikle bekar kalmak doğru değil. Ayrıda bu vücudun bir ihtiyacı. Ancak bu ihtiyaç diye daha kötü bir hale gelmenin de bir anlamı yok. Eksik değilsiniz ki bu evleneceğiniz insan ile olursa çok daha güzel. Ha bu demek değilki evlilik dışı yaşamış olanla evlenmem. Bu konuda düzgün yaşamaya çalışan insanların elbette geçmişini kurcalamadan bir hayat kurulabilir.
10 YorumlaEskiden normaldi. Şimdi anormal oldu. Ya sende bu kervana katılacaksın , ya da bir mücevher gibi keşfedilmeyi bekleyeceksin :)
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılkızım ben 27 yasındayım yasamadım sen neyin tripini yasıon
33 Yorumla- +1 yıl
Ama profil erkek profili
- +1 yıl
Ne dionuz anlamadim
+1 yıl28 yaşındayım daha cinsellik yaşamadım 😂 bence yaşamak için gereken kişiyi beklemek lazım herkes ile yapılmamalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın daha çok genç herşeyi yerinde ve zamanında yaşaman daha anlamlı ve güzel olur herşeyi erken yasarsan ileride merak edecegin yasayacağın bir şey kalmaz çabuk sıkılırsın hayattan insanlardan
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl15 yaşında mı başlamak lazım? Aklınız nasıl çalışıyor sizin
72 Yorumla- +1 yıl
Rusya ve Amerika'da 14 yaşından. Sonra sexs. Hayatı başlıyor.
Cevap sahibi+1 yılBu beni ilgilendirmez. Çocuklar çocuk doğuruyor sonra. Cinselliği övgü meselesi olarak kullanmayın
Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Henüz hayatında hiç yaşamamış olmak birçok insanın durumu olabilir
20 Yorumla
+1 yılEvlenene kadar yaşamamak ta normal. Bunun aşla alakası yok.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal lafı bence özneldir. Kime göre derler böyle şeylere. Kendini sınıflandırmak istiyorsan en iyisine koymalısın. Diğerlerini kötüye koy. İnsan kendini böyle sever.
10 Yorumla
+1 yıl28 olacağım normal asıl böyle düşünüp sorman normal değil
10 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşamayan kişilere sıradışı bakmaları normal değil asıl ben de çok fırsat varken yapmadım pişmannmıyım biraz öyle çok değil azcık yapsan pişman olma ihtimali var senin
00 Yorumlaya arkadaş neden anormal anlaşılsınki.. normali bu bu yaa
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılNormal ablacım naptın ya.13 yaşında mı yaşamayı bekliyordun? Ağzım açık kaldı soruyu görünce.
20 Yorumla Normal olan aslında evlenene kadar yaşamamak
Ama bunu görmek mümkün olmuyor21 YorumlaNormal tabi aldanma sen millete ilkin kocan olsun. Milletin ağzına veya ortamlarda adı geçeceğine hiç yapma daha iyi
00 Yorumla
+1 yılİstediğin zaman yaşarsın bu kimseyi ilgilendirmez kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman senin için tam zamanıdır
00 YorumlaYaşamak anormal kovalayanmı var 19 dan sonra olur yaşayanlara madalya takmıyorlar, ödülde yok yani
10 YorumlaÖnemli olan ne zaman hazir hissettigin. Hazır olmayan yaparsan pisman olursun.
10 Yorumla
+1 yılNormal. Kişi kendi keyfi ne zaman isterse o zaman yaşar ister 19 ister 29..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞaka mı bu yemin ederim evlenmeye korkuyorum kız çocuğuyum olur diye çok korkuyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. fiziksel olarak bence yaşanmamalı ama detayları bilmesi gerek araştırıp öğrenerek örneğin korunma yöntemleri cinsel yolla bulaşan hastalıklar vs..
00 Yorumla
+1 yılnormal tabi hemde en iyisini yapmışsın helal olsun sana 🙏
00 Yorumla
+1 yılEvliysen ve istekliysen. Tabiki normal. Bekarsan ve zinaysa her yaşta anormal.
00 Yorumla
+1 yılYaşamakta normal, yaşamamakta kafaya taktığın şeyi anlayamadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir tabiki yaşam şartların nasılsa öyle olur
00 Yorumla Sizin ülkede 18 den önce yaşamak gayet normal. Как ты хочешь. 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normal canım 25 e kadar idare et sonra degerlendir
00 Yorumla
+1 yılHiç yaşamaya da bilirsin kişiye kalmış bu. Zaten tadını bir kez alırsan bir daha hep istersin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ondan öncesi anormal zaten.
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal olanı bu zaten evlenmeden si ki sen herkes kadın erkek evlenmeyi hak etmiyor
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar yaşamak ne kadar yaşamamak o önemli ben çok erkenden başladım pek farklı değil
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEger namuslu bir kadınsan evlenene kadar zaten yaşamaman gerekir bu bir lütuf değil olması gereken
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl23 olucam halen sevgilim bile olmadı yapmadım... Evleneceğim kızla evlenmeden bu ir ihtimal olursa olur yoksa evlenince
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGit birkaç p*rno ateşle kendine gelirsin. Tehlikeli yollara yelken açma pişman olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl29 yaşındayım ben de yaşamadım
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok bulamadım değil, ben istemedim. İlk cinselliği sevdiğim biriyle yaşamak istedim. Eğer sevmediğim biriyle olursa cinsellikten soğuyabileceğimi düşünüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeç kalmışsın
10 Yorumla
+1 yılnormal bu yaştan sonra yasamaya baslarsin
10 Yorumla
+1 yıl19 ne ki ben 26 yasindayim😂
10 Yorumla
+1 yılKişisel tercihtir ve normaldir.
10 Yorumla
+1 yılZamanı gelmiştir.
12 Yorumla- +1 yıl
Olgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
+1 yılilk 19 da oldu benimde
20 Yorumla
+1 yılNormal, ben de yaşamadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılolmadı bak bu şimdi, hemen açığı kapatman lazım
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşına kadar yapyan gördüm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki de normalll
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılPartnerli mi bireysel mi?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılAnormal olan soru
00 Yorumla gayet normal bir durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Daha büyük olup yaşamamış insanlar var
00 Yorumla
+1 yılevet zaten yasasan anormal olur
00 YorumlaGayet normal merak etme👍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Aceleci olmaya gerek yok.
00 YorumlaNormal tabi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAcele etme
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılGayet Normal
10 Yorumla normal
10 YorumlaGayet normal
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFotoyu görünce canım çekti 😄
00 Yorumla
+1 yılBen daha yaşamadım
30 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem