Dun akşam misarifimiz vardi. Bir cift bir de bekar bir erkek arkadas. Yapmamam gerek belki ama bekar arkadasa yukseliyorum. Yani durduk yere cekici geliyor. Rahatsizda hissediyorum ama engel olamıyorum.
Dun oyle hep beraber otururken, yukseldim. Zaten istekli bir donemimdeyim belki de ondan oldu. Saatler ilerlemisti artik 23.00 civarıydı, yavaştan istek artti, misafirler kalkmaya yaklasti.
Bu sirada artik kendimi frenleyemeyip yalan yok onun beni optugunu, sarildigini falan hayal ettim durduk yere. Islandim haliyle. Zaten bunlar olurken misafirler kalktı. Yolcu ettik.
Yoruldum dedim eşime yatalim artik dedim. Bana yaklasti yatmadan bir seyler istedigi belliydi. Cokta karsi koymadım. Iki öptü, alta indi eli, ne ara bu kadar ıslandın diye sordu. Bu aralar istekliyim, hep ıslak cevabini verdim. Bir sey demedi. Oylece tamamladik gunu.
Sizce bir sey anlamis midir? Yani normalde oyle aninda islanamam. Ön sevisme de yoktu dedigim gibi iki öptü hemen sonuca gecmeye calisti zaten. Beni yargilamayin lutfen. Esime sadakatim tam ve tam olacak. O an farkli seyler dusunsemde yatakta, esimleyken baska seyler dusunmuyorum bile.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer