Arkadaşlar hamileyim yarın doğumum var eşimle neredeyse 25 30 gün oldu cinsel ilişkimiz yok ama ben aşırı istekliydim eşim korkuyordu çok çıcuğa bişey olur diye neyse dün survivor izliyorduk kızlar bir seksi olmuşlar valla dans ettiler faln baya izledik maşallah taş gibiler eşim normalde çıplaklıktan rahatsız olur izledi güzelce dedim hiç rahatız olmadın maşallah ben yatıyorum dedim yatağa geçtim hemen peşimden geldi bana dokunmaya başladı işte sonra oral yaptım 2 dkkaya boşaldı çok güzel faln dedi ama ilişkiye girmedi sonra uyudu 1 2 saat sonra bir baktım gece kalktı şeyi kalkmış uykuda bana dokunuyor uykulu bir şekilde aç falan dedi neyse ilişkiye girdik nasıl mutlu ama sizce onun etkileyen şey o kadınlar olabilir mi yani seksiydiler baya bana çok güzel yapıyorsun falan böyle iltifatlar şaşırdım baya çünkü eşim öyle pek demezdi 2 dkka da hemen hallettin ağzınla yüzüme boşaldı zaten baya etkilendi yani sizce o kadınları mı hayal etmiştir.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Yarın doğumun var ve ilişkiye mi girdiniz? Sallıyorsan da biraz mantıklı salla anasını satayım.
Yemin ederim girdik ne alaka be siz ne sanıyorsunuz hemen çocuğa bişey mi oluyor ya biraz araştırın sezeryan ile doğum
Ben bildiğim ve sen bilmediğin için konuşuyorsun. Gebeliğin en tehlikeli dönemleri ilk 3 ay ve son 3 aydır. Bu aylarda da hiçbir jinekolog cinsel ilişki önermez çünkü sağlıklı bir gebelikte bile risk oluşturur. Sezeryan veya normali fark etmez, 37. haftadan sonra cinsel ilişki önerilmez değil, kesinlikle yasaktır. Ya doktorun salak ya da sizde bazı sorunlar var ya da işkembeden sallıyorsun. Yaptınız diye bir şey olacak değil ama risk faktörü vardır ve hiçbir aklı başında bir annenin de bu riske girmesi kabul edilemez.
Allah Allah yahu kardeşim sanki ne yaptık benim doktorum hiçbir engel yok dedi eğer risk varsa yasaklanur
Sorunun her bir şeyinden salladığın belli. Zorlama bence.
öyle ikidefa olduysa ve isteyerek yapdıysa adam uzun zamandır ilişki yaşamamış yani ve sende bulmuş zevki bence sevin güzel bir şey
:D kadinlari hayal edipmi bosalmis nedir bu yahu durup durup o günü bulmus bi sormak lazim, yabanci degil bana ama bende baldizi düsünüyorum bosalirken
böyle sıradan birşeyi izlediğinde seni bu kadar mutlu ettiyse birde daha açık şeyler izlediğinizi düşünsene :)
1 aydır yapmıyoruz diyorsun adam şişmişti artık kadınlarda görünce patlamıştır volkan
O kadınlar tetiklemiş olabilir. Uyku halinde onu istemesi de içindeki birikmişliktir
Yarın Doğumun var ve sen ilişkiye mi giriyorsun hala
Etkilenmiş olabilir ve 30 gün baya bir süre ama merak etme bir şey olmaz
Bir aydır yapmamış daha ne olsun
Hepsini sokmamıştır umarım ayrıca içine boşaldıysa hemşire kızar
Ebe demek istedim
Adam dolmuş bencil olmayın elinlr bari rahatlatın. Siz durabiliyorsunuz belki ama erkekler duramıyor boşalmadan
Bana kalsa hergün yaparım ona o demiyor ki ben aşırı zevk alıyorum ona yaparken süreli de diyorum yapalım diye kendi istemiyorum diyor dün karıları görünce sekste geldi been zaten eşimin azgın olmasını istiyorum ama çok monoton o konuda mesela gece uyandı o kadar hoşuma gitti ki aşırı seksi geliyor bana
Adam dolmuş kadınları görünce iyice azmış demekki var mı daha doğuma
O kadınları hayal etmiş, bunu bidaha yapmamasını sağlaman gayet kolay
O kadınlar etkilemiş seninde oral yapman daha çok azdırmış
Hayır bendede oluyo boşaldıktan sonra gece kalkıyo işk boşalıp uyursam oluyo genelede sen az değilsin heee 😂
Bu arada çok kısa sürüyosunuz şaşırdım ben bi saat 😂
Ben gece uyanmasına bayılıyorum keşke hergün böyle olsa vazgeçemiyorum ee yani o kadar karı gördükten sonra 2 dkka sürmedi boşaldı beende hızlı yaptım bağırtyım onu sonra çok övdü böyle aşırı hoşuma gitti sen çok fenasın işte çok zevk aldım falan diye gece de uyandığına göree
Görüşlerini okudumda senin erkek versiyonuyum bizdede monoton çünki 😕
O hamile halinle böyleysen hayal bile edilemez sin 😂🙈
Pek düşündüğün gibi değil.
Nasıl
gelip gecici şeylere çok takılma.
Kesin hayal etmiş
Sen etmiyor musun başkasını?
Yooo
O bundan zevk almış
Sen almadın mı
25-30gün iyi tutmuş bi yerde patlaması gerekiyor
Evet onlara yükselmiş
Saçma salak şeyler düşünme istersen
Görevini yerine getirmişsin o%oros%p%u
Sen olsan izler miydin açık saçık kadınları birlikte sonra adam azdı ne yapayım mecbur sekss
Öyle bir şey yaparsa başına hiç iyi şeyler gelmez.. bir de ödüllendirip s%eks mi yapacam onunla
Gözlerini çı'karırım
Survivor izlemez misin eşinle amaa dün kızlar fenaydı ben bile baktım yani
Azacak bir durum yoktu ortada
hayaller gerçekler misali yapmıştır.
Yani ama bana çok güzel yaptın ya bayıldım falan dedi yani o kadınları mı düşünmüştür
üzülme diye demiş olabilr
30 günün acısı çıkmıştır bence