+1 yılSeksin zaten kalori yaktığını biliyoruz, orgazm olmak da bu konuda çok etkili.. Ama sadece de seksle zauiflamamıştir o😂
Spor falan da yapmıştır, beslenmesine de dikkat etmiştir.. Vardır biseyler
17 Yorumla
Soran+1 yılVar var doğru bildin 😂
- +1 yıl
Çok mu akıllıyım ne😂
Tam bir zeka küpü
Soran+1 yılBilgilisin o kesin 😂
- +1 yıl
Çiçek açtım bak şimdi :))
Teşekkürler 🐣
Soran+1 yılRica ederim 😀
Zeka küpü konusu da olabilir, ona bir bak 😂- +1 yıl
Yok yok, abarttım fazlaca 😂
Zeki biri değilim 🙃
Soran+1 yılBence bir bak sen 😂
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Son yıllarda yapılan birkaç araştırmaya göre insanlar, cinsel ilişki esnasında dakikada ortalama 3 ila 4 kalori yakıyorlar. Ortalama bir seksin 6 dakika sürdüğünü göz önünde bulundurursak seks yaparken yaklaşık 21 kalori yakarsınız ** 21 kalori için değmez 😂😂
36 Yorumla
Soran+1 yılOoo bilimsel görüş, severiss 🤩
Yalnız ortalamalar fazla ortalama oluyor onu çok da şeetmemek lazım 😂
Soran+1 yılÖrnek KScan 😂
- +1 yıl
Partner sağlam olursa bayan daha fazlasını yakar 🔥😁😂
Soran+1 yılRica ederim.
Aktif bir şekilde yani hareketliyse ve partneri geç boşalıyorsa sekste spor sayılır. Ben geç boşalan biriyim. seks esnasında acayip terliyorum. Bu arada herkese spor yapmayı tavsiye ederim. Günlük 30 dakikalık tempolu koşu hayatınızı pozitif yönde etkiliyor 😉
12 Yorumla
+1 yılHiit kardiyo sayılır, evet verilir. Ancak bu kişilerin ne kadar uzun süreli seks yapabildiğiyle alakalıdır.
Yüksek yağ yakımı nabzın sürekli olarak yüksek oranda atmasıyla değil, düşüp tekrar yükselmesi periyotlarıyla gerçekleşir.11 Yorumla
Soran+1 yılDetaylar iyi olmuş 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDüzenli seksin faydalarını biliyordum da bu denli işe yaradığını bilmiyordum. Aklımda olsun 😂😂
32 Yorumla
Soran+1 yılOlsun 😂
- +1 yıl
Kilo problemi yok anlaşılan 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKalori yaktığını biliyoruz zaten spor kadar kalori yakmadığını biliyordum ama demekki günde iki kere yapınca kilo verdiriyormuş neden olmasın denemek gerek.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet seks kilo verdirtir çünkü stersi azaltır insanı mutlu eder, aynı zamanda kalori de yakar.
17 Yorumla- +1 yıl
Abi beğenip geçiyorsun abla sorularımı 😅
Soran+1 yılAbla soruları ne ya? 😂
- +1 yıl
Ama'' klavye işte 😅
- +1 yıl
Aynen sana abla dedim isteyerek halla halla 😅😅
Soran+1 yılHahaha 🤣
Ya bugünlerde yoğunluk var fark etmişsindir aktifliğim azaldı, geri dönücem yakında 😂
Soruları aksatmamaya çalışıyorum sadece 😀
Görüş yazanda halka çıkıyor ya oradan sorusuna bakıp beğeneyim bari diyorum, görüş yazacak zaman yok 😂
Bak mesela Reis konuştu, takip etmem lazım etkisi ne olacak diye 🤣- +1 yıl
Abi senin şu azmine hayranım :D nasıl üşenmeyip o kadar haberi buluyorsun emek var resmen 😅 zaten şakasına dedim soruların takip ediyorum kolay gelsin:)
Soran+1 yılKolay ya o, 18 sonrası gelicem kapına elimde haber kaynaklarıyla 🤣
Teşekkürler 😂
Haber kaçırırsam para kaçırırım, oradan kalama alışkanlıklar 🤑
+1 yılEvet verdirir ama gözle görülür miktarda değil. o sadece seksle vermemiştir kiloyu 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılArada spor da yapmış 2 saat 😂
+1 yılHerkes kendi vücut tipine göre yorum yapıyor ve doğru söylüyor oluyor ya bende buna bitiyorum. Gören duyanda bunu spor yapmıyor ve seks yapmasa heralde davul gibi olacak zanneder. Klasik boş beleş laflar
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂
+1 yılBen de yapılan bazı araştırmalar sonucu öpüşmenin bile 1 saat yürümeye eşdeğer kalori yaktırdığını okumuştum.
Öyle bir şey olsaydı var ya ohooo 😅😅
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocamla 2 haftada 1 seks yaptığımızı dusunursek sanırım bir sure o yuzden ben kilo veremedim😆😅😅
42 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Neden o kadar az
+1 yılBilmiyorum kilo verdirse bile bunun pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
25 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki?
- +1 yıl
Nasıl desem o kadar fazla seks yapıldığı zaman kadın artık zevk almamaya başlar. Erkekte aynı şekilde zevk almaz ben böyle düşünüyorum
Soran+1 yılDoğru düşünüyorsun 😀
Tabi kişilere göre fark ediyor. Mesela bu örnektekini cinselliğe uzak birisi yapmaya kalksa bahsettiğini yaşar kesin...
Fakat iki libidosu yüksek olan kişide yaşanmayabilir, hele farklılık katılırsa vs.
"Sağlık" olarak yazınca merak ettim 🙃- +1 yıl
Söylemek istediğim şey farklı ama tam yazamıyorum her neyse
Soran+1 yılAnlamı kalmaz, monotonlaşır, hatta hissizleşir gibi bir şey demek istiyorsun galiba ama tamam zorlama 😇
+1 yılNormalde 200 kalori yaktırıyor ayakta yaparsanda 400 kalori yakarsın doğru bilgi evet
13 Yorumla
Soran+1 yılOoo kalorisine kadar bilgi sahibiyim diyorsun 🤩😂
- +1 yıl
O kadar tecrübem var 😂😉
- +1 yıl
Bu kadar yaktırıyor muymuş
+1 yılZayıflatır tabii ki.. Kalori yakmanın yanı sıra, orgazm olmak da etkili kilo vermede..
10 Yorumla
+1 yılHiçbir şey yapmadan uyumak bile, düşünmek, konuşmak bile, fabrika gibi çalışan bedenimiz bile kendi kendine kalori yaktırır, seks de tabi ki etkiler.
10 Yorumla
+1 yılBunu gördükten sonra hemen evlenmeye karar verdim ya da manita yapmaya.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlgi çekmek için yalan söylemiş kim inanır buna 41 yaşında günde iki defa 😂
111 Yorumla
Soran+1 yılNiye olamaz mı? 😂
Cevap sahibi+1 yılOlamaz 3 günde zayiflamadiysa o başka 😂
Soran+1 yıl🤣
Cevap sahibi+1 yılBen normal doğum yaptım göbek gidiyor ama göbek bölgesindeki yağlanma aylarca kalıyor. sürekli mekik karın gerdirme yaptım selülit fırçasıyla ovdum öyle kolay değil dediği gibi
Soran+1 yılGüzel bilgiler 😇
Kesinlikle.
Orada bahsetmemis ama detaylarda her gün 2 saat spor da vardı, mutlaka beslenemeye falan da dikkat ediyordur vs. 😀
Selülit fırçası işe yarıyor mu? Sağlık etiketinde epey soruluyor, merak ettim. Cevaplarken önereyim 😀
Cevap sahibi+1 yılEvet ben her banyoda sürekli kullanıyorum tüm vücuda. sicak suyla bol kopukluyken fırçalama yapılmalı. At kılı banyo fırçası yazın uzun saplı olanını alin
Soran+1 yılBunlar aklımda kalmaz ama bilgi olarak faydalıymış diyebilirim 😀
Güzel bilgiler, teşekkür ederim 🙏
Umarım burayı okuyanlar da faydalanır 🙃
Cevap sahibi+1 yılGöbek yağları olanlar fırçayla masaj yaparak biraz kizartmalı o bölgeyi ve lahana suyu içmeli
Soran+1 yılSağlık etiketine de bekleriz efenim, bu bilgileri kendinize saklamayınız 😂
Cevap sahibi+1 yılBu bilgiler çok eski uygulanan formüller ananem söylemişti kaç yaşında kadın
Cevap sahibi+1 yılBirde iki öğün yemek yenir doyana kadar üç öğün yemek diye birsey yok
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılVerdirdiği biliniyor ama tatmin edici olmalı, Cameron Diaz da gençliğinin sırrını düzenli sekse borçlu olduğunu söylemişti
10 Yorumla
+1 yılNe alaka öyle olsaydı evli olan çiftler evlendikten sonra kilo almaz verirdi
22 Yorumla- +1 yıl
Bizim kızlar neden balina gibi belli oldu şimdi
20 YorumlaSeksinde bir tür spor olduğunu düşünüyorum 😂
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılLop lop yememiştir 🙃 diyet yapmıştır. Aktif olmuştur. Spor yerine seks yapmıştır.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Yok artık günde 2 kez her biri 1 saat sürse 2000 kalori yaksa falan dogru olabirlir😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılVay beee ne s... demek ki diyesim geldi 😂😂😂 töbe töbe
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 712 cevap paylaştı.
+1 yılEvet verdiriyo oldukca fazla ama tempolu olmak ve cok pozisyona girmekle birlikte bu olabiliyo
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
u +1 yılEmzirmek de spor yapmış kadar kalori harcamaya sebep olur.
Burayı atlıyor sanırım.10 Yorumla
+1 yılDenemedim de zor olur kilo vermek istiyorsan temiz havada koşacaksın kuş gibi oluyorsun
10 Yorumla
+1 yılTavşan veya pancar makinası gibi olmaktansa sevgili yapmamayı yeylerim. Enerji dayanmaz kız zayıflayacak diye.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış bilgilendirmeyelim lütfen. Misyonerle olmaz o kalori yakma işi detay vermek lazım skfskjlfs
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır, tamamen metabolizma, bünye ile ilgili. Eski kız arkadaşımla düzenli seks hayatımız vardı ama kız kilolarından şikayetçiydi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKilo verdiriyor hem zevk veriyor hem sitres atıyor hem zayıflatıyor daha ne yapsın harika bir şey
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. O zaman adam da bı deri bı kemik kalmıştır djdjjmd
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl%80 beslenmeyle alakalı boş yapmış günde 4000 kalori al bakalım sonra zayıflıyonmu görelim
10 YorumlaSeks yapmayanlara önerisi neymiş peki
11 Yorumla
Soran+1 yılO konuya değinmemiş 😂
Seks deyince ilgi çekeceğini biliyormuş
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
Eksta kalori harcattığı bilinen bir gerçek
20 Yorumlaİşe yarıyorsa denemeye değer sanki
21 Yorumla- +1 yıl
Deneyelim djdjkdk
Kalori yaktırır doğrudur
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle pızisyon zenginliğine bağlı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSadece biraz kalori yakar
10 Yorumla
+1 yılOnun yerine spora gidebilirdi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sekste kadın aktifse eğer kilo verdirir bence. d
10 Yorumla
+1 yılVerdirir, çok kalori yaktırıyor malum.
10 Yorumla
+1 yılbana da bvöyle bi karı lazım
10 Yorumla
+1 yılDoğruysa acilen seks yapmam lazım sjsjsjsjsjsnxösm
11 Yorumla- +1 yıl
ama kontrol sende olmalı diğer türlü bir anlamı yok shsdf
Harcanan eforun haddi hesabı yok. Verdirir.
10 YorumlaBence verdiri cunku kalori yakiyoz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgece sarsıntı gelirse demek ki 🤣🤣🤣
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemekki cowgirl yapio
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkorkutmuyor filmi izlemekte kalori yaktırır
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkorku filmi*
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle olsa herkes tığ gibi olurdu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen niye hala 120 kg yim o halde.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcilen evlenmem lazım agsffsf
11 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik yaşamak icin evlenmen gerekmiyor.
Sevgilin olduğu zamanda yaşayabilin.
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Kadın sürekli hareketli ise verdirir
10 YorumlaVerdirir bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sanmam
20 Yorumla
+1 yılVerdirirr
20 YorumlaAhahhshshs millete tavsiye vermis
20 Yorumla
+1 yılVerdiriyor
10 YorumlaVaybe
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nispet yapmış 😏
10 Yorumla
+1 yılnasıl becerıyorsa kadını
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOyle diyosa oyledir
10 Yorumla
+1 yılsaçmaaa
10 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne