ben 56 kiloyum kocam diyoki sevişirsek kilo verirsin diyo dogru mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSeks kalori yakımında etkili olabilir fakat bunda ilişkinin kalitesi önemlidir.. Yani 5 dakikalık bir sahne performansından ve düşük hareket performansından sonra kimse harikalar oluşmasını beklemesin.. Ayrıca yeme düzeninin de bu durumda etkisi bulunur.. Yani yemeyi içmeyi had safhada tutarsanız seksle ya da sadece sporla kilo vermeniz mümkün değildirçç Keyifli geceler..
150 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkilo verirsin elbetde ama kadın ya da erkek farketmeksizin genelde şu hatayı hep yapıyorlar. ilişki sonrası hemen dolapdan bi paket baklava ya da sair tatlı türü çıkarılıp yeniliyor neymiş enrji toplarmış ulan denyo bunu bi çok doktor bile yapıyor sorsan diyetisyen bilmemne bişeysiyim der bide hava atar gündüz alınmıştır o zaten skişe hazırlık için skiş sonrası hemen löp löp yutarlar nah zayıflar ozaman tatlı börek yiyenler
61 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Boyuna göre kilon normal ama verebilirsin aktif olursan bu mümkün. Ama yorumda bakımsız demişsin bunu onemsemesini sağla konuş onunla saygı duymak zorunda seninle olmak istiyorsa beklentilerini karşılamak zorunda. Aksi halde zayıflamak için yapıp eziyet çekmiş olursun. Kadının istekleri önemlidir.
03 Yorumla
Soran+1 yılben konuşuyorum anlamıyo istemiyince zorluyo beni zorla yapıyorum
- +1 yıl
Zorla olunca tecavüz e girmiyor mu bu durum?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılVerdirebilir serotonin, endorfin vs salgılatır ama 1-2 kilo. Ama gece 12'den sonra yapmak kural olmuş nedense o zaman da uykusuz kalırsın ve en önemli hormon melotonin salgılayamazsın ama yine de verebilirsin. Boyun kaç bilmiyorum ama 56 kilo çok değil aslında.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
89
Cevap
230Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Enerji sarf ediyorsun tabi ki verirsin.
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sen duvardan duvara vurursa tığ gibi olursun.
10 YorumlaMerhaba..
Boy oranına göre kilonuz kaç anlayamadım ama..
Diyelim ki "evet verdirir".
Peki eşinizinl kilosu ne olacak?
Sonuçta performans bir partner gerektiriyor ve bu durumda o da kiloya ihtiyacı varsa her performans sonrası kendini mutfağa atıp kilo mu alacak? :)
Çünkü başka bir bakımdan ele alacak olursan; Seks acıktırır da. :)
Ayrıca kilo vermek için seks yapsanız , muhtemelen bir süre sonra görev için sevişmek gibi geleceğinden dolayı, bir müddet sonra bu sıkıcı ve keyif vermeyen bir durum moduna sokacak sizi.
O zaman ne mi yapmalı?
Ne yapalım biliyor musunuz?
Bence her durum kendi görevini yerine getirsin.
Yani sağlıklı ruh ve beden sağlığınız için seks yapmayı canınız her istediğinde, mümkünse türlü fanteziler ve ortamlar da ekleyerek keyifli bir durumda yaşayın.
Zayıflamak için de üşengeç olduğunuzu varsayarak, merdiven çıkmak, esneme hareketlerini ihmal etmeden 15-20 dakikalık günlük basit egzersizlerle ve her şeyden önemlisi, bundan sonraki yemeklerinizi her şeyden az ama porsiyonlandırarak yemeye çalışın.
Porsiyonlar göz zevkinize hitap ederken, abartıdan uzak olmalı.
Sağlıklı günler dilerim :)
Sevgiyle kalın00 Yorumla
+1 yılGüzel bahaneymiş bende şey derdim daha çok kas yaparsın daha erkek olursun her gece düzüşürsek hayatım😂😂
130 Yorumla
+1 yılEn fazla 100 kalori falan verirsin. Pozisyon ve süre uzarsa kalori miktarı artar ancak olay bence senin kg vermenden çok kendini düşünmek 😂😂
110 Yorumla
+1 yılevet verdirir ama her gün olamz her gun seks yapılırsa arzu ve istek şehfet dolu sevismeleriniz kaçar gider seks te sabah 9 ve gece 11 saat leri arasinda seks yapılırsa ve her iki çift te hareket halinde pozisyon dan pozisyona geçiyorsa iki tarafta kilo vere bilir ama haftada 4 kez yapılsa yeterli bence sagdece kadın pozisyon değiştirirse sürekli hareket halinde kalırsa daha hızlı kiloda vere bilir ben denedim ve verdim 😇bence evli olan tüm kadınlar denemeli adam yaticak hanımlar calışıcak oof yorucu biliyorum ama neden olmasın
10 YorumlaMerhaba,
Elbette cinsel ilişki esnasında insanın vücudu fazlasıyla enerji sarf ettiği için kilo verme açısından katkı sağlar ama bunu sadece cinsel ilişki ile yapmak mümkün olsaydı o zaman her insan diyetisyen doktora gitmezdi zaten cinsel ilişki ile başlı başına zayıflama olsaydı dünya üzerinde kilo sorunu olmazdı.
Eşiniz bu konuda biraz bahane uydurmuş sırf cinsel ilişki yaşamak için ama doğruluk payı var, yinede yediğine içtiğine dikkat ederse insan kilo verir. Sadece cinsel ilişki yeterli değildir.00 Yorumla
+1 yılVerdirebilir ama ben seksi kilo vermek için değilde bir amaç niyetine değil yani zevk uğruna yapma taraftarıyım. Sadece sekse yoğunlaşırım. İlla kilo vermek istiyorsan seks yolunu deneme bence hem de hızlı bir sonuç elde edemezsin anca kalori yakarsın.
40 YorumlaKocan hergün seks yapamaz , onun açıgını kapatmak için başka koca bul, yakalanırsan kötü niyetim yoktu seni seviyorum ama kilo vermem lazım de 😂😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılvalla mantıklı
+1 yılDüzenli bir cinsel ilişki aynı zamanda spor anlamına geldiği için Tabii ki de düzenli yapıldığı sürece kilo verilir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Her gün sevişirseniz bir ihtimal zayıflama olabilir ama bu cinsel yaşamınızı kötü etkiler. Evde spor yaparak ve doğru bir diyet uygulayarak da zayıflayabilirsiniz. Ama zayıflamak için en kötü yol sevişmek. Şey gibi düşünün "iyi bir mühendis olabilmen için seni sanayine gönderiyoruz oğlum. " demeniz çocuğu ne kadar iyi bir mühendis yaparsa siz de o derece zayıflarsınız.
00 YorumlaGünde 6 saat ve haftanın her gunu yaparsanız ort 500 gram vereceksiniz demek tabi gundelik hareketlerinizi bilmediğim icin yürüme vs saymadım onları yani demek istediğim yakarsın elbette ama ayda 100 gram vermeyi bile düsunme. Kitap okumak bile yağ yaktiriyor doğru ama sen kitap okuyarak kilo vereni hiç gördünmü ?
00 Yorumlacinsel ilişki sırasında çok fazla efor sarf edersin. fakat bunu da aslında erkek daha fazla yapar ama rolleri değişirseniz yani sen daha fazla şey yapan hani çaba sarf eden tarafa geçersen kilo verebilirsin :)
51 YorumlaDaha önceki yapılan araştırmalara göre yaklaşık 20 dakikalık seks erkeklerde 100, kadınlarda 70 kalori harcatıyor. Son dönemde Kanada'da yapılan yeni bir çalışmada ise seksin daha da çok kalori harcattığı, erkeklerde 120, kadınlarda 100 kaloriye ulaştığı gösterildi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılbaya bi sene önce internette haber olmuştu hangi gavurun memleketinde bilmem bi kadın her gün seks yaparak 1 yılda istediği kiloya mı ne ulaşmıştı
tabi burada pozisyon da önemli misal misyoner yaparsan kadın olarak gram veremezsin cowgirl falan işe yarar belki00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKocan senin kilonla alakalı neden böyle bir şey söylüyor? 56 kilonun verilmesi gereken bir yanı yoktur kaldı ki öyle bir istek olsa bile bu senin isteğin olmalı. Sağlıksız olursan evet eşin iyiliğin için uyarmalı ve destek olmalı. Bunun dışında kilonu kontrol etme gibi hakkı yok. Sevişmekte bir amaç güderek değil içinden geldiği eşini istediğin için olur.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılSekste aktifsen kocanınki de kısa sürmüyorsa verilir tabiii
90 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu erkeklerin en sevdiği ve kullanmayı fazla tercih ettiği bir bahanedir, evet seks yapabileceğin her aktiviteden daha fazla kalori yaptırır. Bu libido, orgazm, hareketlilik ile alakalıdır. Gülerken ekstra hareket etmeyiz fakat kalori yakarız tıpkı soğuk duşa girdiğimizdeki gibi. Araştırmalara göre ise en fazla kalori yaktıran dolayısı ile zayıflatan eylem seksmiş.
20 Yorumla
+1 yıldoğru ama tek başına yeterli değil. yememe, sağlıklı beslenmene, düzenli yemeğe ve düzenli doğru zamanda uyumana bağlı.
seks sabit tek hareketsiz pozisyonlarda yapılıyorsa spor yerine geçer.41 Yorumla- +1 yıl
*yapılmıyorsa
+1 yılIstemiyorum de. Zorla nasıl yapabilir ki? Sen onun malı değilsin. Çocuk var mı bu arada?
Benim babamda senin kocan gibiydi hatta annem kardeşime istemeyerek hamile kaldı.13 Yorumla- +1 yıl
Babam senin kocan gibiydi dedin. Merak ettim.
Senin baban çok mu azgın 😊 bu kadinin kocası gibimi
Soran+1 yılsöylüyorum anlamıyo çocugumuz yok ailem yok sadece o var ben ne yapıcagımı bilmiyorum
- +1 yıl
Babam itin tekiydi 10 sene önce ayrıldılar. Ne 1 kuruş para ne de bir avuç sevgi gördüm ondan. Şu an evli. Yeni hayatını bilmiyorum. Sorana gelince eşini ve seni tanımıyorum o yüzden kimseyi gaza getirmem ama bu ciddi bir sorun.
+1 yılİnsan yatakta seks yaparken 200, ayakta ise 400 kalori yakıyor. - En çok kalori ise, oral seks yapılarak harcanabiliyor. Oral seks yaparak orgazmı yaşamak ise, ekstradan 100 kalori yaktırıyor
219 Yorumla- +1 yıl
@oski35 internetten baktım ama hiç hesap yapmadım ne kadarı doğru diye
- +1 yıl
@oski35 yani iyi bir seks kalori taktırır bence bunun için harika bir partnerin olması şartıyla.
- +1 yıl
@oski35 yaktırır olacaktı
- +1 yıl
@oski35 evet inanıyorum.
- +1 yıl
@oski35 nefes kesici her şey kalori yaktırır bence o mantıkla inandım
- +1 yıl
@oski35 araştırmalar sonucu böyle diyorlar
- +1 yıl
@oski35 mahsuru olabilir
- +1 yıl
@oski35 jokeri me ayıp olabilir 🌝
- +1 yıl
@oski35 ne alaka ni tabi ki alaka muhtemelen bana cinsel ilişki hakkında soru sormak için yazacaksınız 😏 ve bende yabancı erkeklere bırakın cinsel sorunları konuşmak sohbete bile giremem 😂 yani özelden konuşmuyorum ☺️☺️🙏
- +1 yıl
@oski35 peki sorularınıza bakacağım
- +1 yıl
Sakso nasıl kilo verdiriyor anlamıyorum.
Ne alaka yani. Hem sen denedin mi bunları. İnternette her yazilana inanma. Denemeden bilemezsin
56 kilo olan birisi niye kilo vermek istesin? Kilo veremezsin. Sevişerek o kadar da kalori yakmazsın.
Kocan sevişmek istiyor işte. Bahane arıyor. Kırmasana adamı.20 Yorumla
+1 yılHahahahaha gelen bildirime bak cidden iyi güldüm ama seks öyle aşırı kilo kaybına sebep olmaz kocan seni becermek için saçmalamış 56 kiloda fazla değil yani boyunu bilmiyorum ama böyle numaralara kanma 😂
00 Yorumla5 dakikalık performansa kalori kaybın olmaz ancak saatler süren bir ilişkide bir süre sonra birbirinizden sıkılırsınız. Erkeğin aklı bel altında çalışır böyle bir şey mümkün ancak karşılığında birbirinizden sıkılırsınız.
00 YorumlaOrtalama bir seks 1 saatlik sporda yaptığınız enerjiyi yakarsınız.
Kilo verir misiniz? Sorusuna kilo verme daha çok beslenmenizle alakalo bir durum. Eğer şu an kilolu olduğunuzu düşüyor iseniz beslenmenizde değişik yapöanoz gerekiyor.00 Yorumla
+1 yıl56 kilo olduğuna göre kilo problemin yoktur, kocan sevişmek istemiyo galiba
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılbiz denedik. kilo verdi. kot falan giyordu mesela zorla çıkarıyordum. o zaman daha fazla kalori veriyordu. bir de bir kaç kes ormana gittik. ona 5dk avans verdim. ormanda koşturduk yakaladım ve istediğimi yaptı. bu şekilde kilo vermişti biraz.
00 Yorumla Valla şöyle soyliyim. ben unide iken bı fuckbuddy buldum. aramizda müthiş bir ten uyumu olduğu içinde yaklaşık 2 hafta boyunca her gün yaptık. O iki haftadan sonra beni her gören noldu la suzulmusun falan dedi. en son dayanamadım tartıya bı çıktım 4.5 kilo vermişim iki haftada sadece sevişerek.. jcjfjfhffjfj
10 Yorumla
+1 yılSevişerek kilo verilseydi kilolu kadın kalmazdı 😂😂😂
41 Yorumla- +1 yıl
Bence bu tavsiyeyi dikkat etmesi lazım kadınların :) 😂 😂
Sevisirsen degilde ilişki yasarsan uzun süre 1 saat falan kalori yakarsıb
45 Yorumla- +1 yıl
1 saat kim dayanabilir ki
- +1 yıl
Normal bir erkek en fazla 10 dakika dayanabilir sonra boşalır ama
- +1 yıl
Sen hiç ömrün boyunca 1 saat durmadan iliskiye girdinmi gerçekten
+1 yılAz kalori yakılıyor 10 dakika ip atlasan daha çok kalori yakarsın.
40 Yorumla
+1 yılkocan yolunu bulmuş he zeki midir nedir 😂 amma uyanıkmış yav
41 Yorumla56 kilosun daha ne zayıflayacaksn 45 en fazla o da olmaz o ne ya değnek gibi 50 ideal ama boy önemli boy
20 YorumlaKendini kilo vermek için sevişmeye mecbur hissetmekte, ne bileyim.
İnsan sevdiği için, istediği, arzuladığı kişi ile sevişir.
Kilo vermek için sevişmek çok garip.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. aktivite yani kalori yakar tabi. ama oyle seks ile 10 20 kilo verilmez kanımca. yüzmede öyle. o zaman sudan cıkmayın. yani o işin cilvesi sakası:D rejime basla sen yine.
00 Yorumla56 kilodan daha nereye inecen hem sen acısını cekecen hem sikişmekten zevk almayacan 56 dan indin hadi sonrada seveyim kilo alacan der yani öyle ya da böyle sevecek seni kacarin yok bari seni mutlu tatmin etse yarrağa sexse doyursa onu yapıyor mu bari iyi sevsin uyanık gibi ama becerikli mi?🙃🙃🙃🙃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Ben bir ara seriye bağlamıştım baya verdim kilo deneyimliyim bu konuda. hakikaten seks, ten sonra yediklerinize önem verip az yerseniz asiri derece kilo verdiyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılKilo vermek için günlük kalori açığı oluşturmak gerekir. Her gün aldığından fazlasını yakmak gerek minik bir katkısı olur ama kilo verirsin demek gerçekçi olmaz
00 Yorumla Belliki düzenli olarak adamla birlikte olmuyorsun o da senin zaafından faydalanmaya çalışıyor! 😉 ama gerçektende kilo verirsin tabi aktif pozisyonda olursan yatmayla kilo verilmiyor
00 YorumlaGüzel bir çözüm ))) seks esnasında illaki bir enerji efor sarf edeceksiniz. Ama ne kadar kilo verirsin onu bilmem. Ama seksi kilo vermek için değilde zevk için yapın bence ve doğaçlama yapın.
00 Yorumla
+1 yılİşi bilerek ve uzun kaliteli yaparsanız yeme içme hakkında düzenleme yapılmış ise tabiki faydalı ve kilo kaybı yaşanır. Sonuçta iyi bir spor aktivitesi.
00 YorumlaSeks sadece kalori harcamanızı sağlar onun dışında homini gırtlak yemek yerseniz kilo veremezsiniz. Kilo vermek için kalori yakmanın yanında aldığınız kaloriye de dikkat etmelisiniz.
00 YorumlaS-a-c-m-a-l-i-k sadece ter atarsin kalin giyin uyu yine ter atarsin diyet baska birseydir seks bambaska birseydir bence kocan bahane bulup senin daha cok hareketli seks yapmani istiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hareketsiz yatıyorsan etkisi olmaz fazla. Ama aktif ve hareketliysen kalori yakmanı sağlar.
Ama en önemlisi kocan kadınların hassas noktasından vurmuş. "Kilo sorunu"00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseks kilo verdiriyor ancak bir anda baamm diye 1-2 kilo vermiyorsun. 20 dakika seks yaklaşık olarak 100 kalori falan yakıyor ki 1 kilo 7400 kalori. gersini sen düşün artık. :)
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşk ile yapılan her şey gibi seks te iyi gelir, mutlu, sağlıklı ve enerjik kılar. Forma girer, fazla kilolarımızdan da kurtuluruz. Ona katılıyorum.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Erkek verirde kadın veremez erkek işcğ gibi calışıyor kadın öküz gbi yatıyor nasıl verecek kiloyu kocan pclik peşinde aklı fikri tikişte onun 😃😃
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılen az 1 saat tempolu sseks yapabilcek mi kocan? var mı o cesaret
13 Yorumla
Soran+1 yılyok 20 dk sonra bırakıyo beni saten
- +1 yıl
olmaz ki 20 dk da ne olacak
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsin sık sık sevismek icin seni ikna etmenin yolunu iyi bulmus😀etkili olabilir de en fazla 1-2kg verirsin.
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsabah koşuyorum 1.5 saat sporum var evliyim sık seks yapıyoruz ama erkek verdi diyelim kadın nasıl verecek. doğru olsaydı tombiş insanlar olmazdı
40 Yorumla
+1 yılBoyun kaç ki? Çok mu kısasın? yani ideal gibi kilon
20 Yorumla
+1 yılErkeğin ilişki esnasında harcadığı kalori ve enerji çok yüksek. Dolayısıyla doğru bir tespit ama kadınlar içinde geçerli midir bilmiyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Bi dakika ben yanış anladım galiba ben sandım ki sen hergün yapmak istiyorsun da o istemediği için böyle diyor sandım 🤣🤣🤣
00 YorumlaYürüyüş bandında bol bol devam. Şaka bir yana seks dışında başka çözümler de düşğn 16 saat de bir beslenme düzeni vs gibi
00 Yorumla
+1 yılSeks kalori yakar
Araştırabilirsiniz
Gerisi ikinize kalmış bir şey
Ama mümkün olduğu kadar süreyi uzatmanız gerekiyor00 Yorumlagüç harcıyorsun , çalışıyorsun , iş yapıyorsun...
harcadığından fazlasını yemezsen... kilo verirsin..
:D00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senı kandırıyor tabi elbet kalori yakarsın ama dikkatli beslenme, yoksa yaktığın kaloriyi bir ögun yemek te alırsın
00 Yorumla
+1 yılBende öyle diyorum ama oltaya gelmiyor ama ciddi efor sarfediliyor gerçekten eğer sende ortalamanın üzerinde azgınsan her gün yap kilo verirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Aktif seks gerekli.
Sık sık uzun ve aktif olması gerek.
Yani senin daha aktif ve hareketli olman gerek.00 Yorumla
+1 yılseks fazla kilo verdirmez. Fakat genç kalmanızı sağlar. Düzenli olarak seks yapan kadınlar güzelleşir. Vücudu daha da bir güzel olur.
00 Yorumla- Devamını Gör (259)
Devamını Gör(304)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocam "her gün sevişirsek kilo verirsin" diyor, seks gerçekten kilo verdirir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler