Cinsel Yaşam Sevgiliniz ilk öpüşmeyi nasıl başlattı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sizce normal mi Sevgiliniz ilk öpüşmeyi nasıl başlattı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gezginistanbul Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Genel olarak öpüşmeyi erkek başlatır.. kadın da buna ayak uydurur.. kadını mutlu eden aslında erkeğin kararlılığı ve gözlerindeki aşktır.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne kararlılığı Yorumla Gezginistanbul +1 yıl Seninisteme kararlılığı Yorumla
Blueyesss20 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yakınlaşmak istedim daha öpüşmedik bile dedi. Yavaş yavaş geçelim dedik ve hallettik 0 12 Yorumla Soran +1 yıl bunu o mu söyledi Yorumla Blueyesss20 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl O istemese sen yapıcak mıydın Yorumla Blueyesss20 +1 yıl Yani yapmak isterdim tabii ama öpüşmeyi pek sevmiyorum diğer işlere geçmek daha iyi benim için :)) Yorumla Soran +1 yıl Ahah cidden mi neden sevmiyosun diğerleine geçtiniz mi Yorumla Blueyesss20 +1 yıl Yani uzun uzun öpüşmek gereksiz geliyor filmlerdeki gibi uzun uzun öpüşmek nedendir bilmiyorum evet geçtik tabii ama eski sevgilim artık ayrılalı çok oldu :)) Yorumla Soran +1 yıl Niye öpüşme olmadan olmaz çok önemli Yorumla Blueyesss20 +1 yıl Yaa güzel tabiki öpüşülür ama benim aklım sonrakilerde olduğu için herhalde :)) bende öpmeyi severim ama çok uzayınca dilim uyuşuyor ahahaha Yorumla Soran +1 yıl Farklı öp Yorumla Blueyesss20 +1 yıl Evet öyle yapıyorum farklı yerlerden öpüyorum 😄 Yorumla Soran +1 yıl Senin libido düşük heralde öpüşmeden zevk almıyosun Yorumla Blueyesss20 +1 yıl Hayır seviyorum da abartmadan sadece ve libidom çok yüksek. Özelden yazarsan anlatırım Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yanağımdan öpermisin diye sordu evet nedenki dedim hiç öpsene dediBen öpücekken kafasını çevirdi öptü🫠🫠🫠 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Genelde erkekler başlatır ilk bakışma yakınlsşma yanaktan burundan derken😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Direk. Göğüslerimi. Sıktı 3 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen rahatsız olmadın mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne olacağım ya. Olmadım tabiki. Sevgilim degilmi Yorumla barmen_chıld +1 yıl owww kafada bitirmıs Yorumla müsaitim06 +1 yıl Daha sonra bacaklara da inseydi keşke Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Genelde başlatan kadın olmaz 0 0 Yorumla
gurkan0051 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Bir birimize direk daldik :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İlk bıluşmada mı Yorumla gurkan0051 +1 yıl Isi bilirsen ilk veya son fark etmezz ;) Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ben baslattim 0 1 Yorumla Tolga2021 +1 yıl Güzel Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Hangisi 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Genel olarak öpüşmeyi erkek başlatır.. kadın da buna ayak uydurur.. kadını mutlu eden aslında erkeğin kararlılığı ve gözlerindeki aşktır..
Ne kararlılığı
Seninisteme kararlılığı
Yakınlaşmak istedim daha öpüşmedik bile dedi. Yavaş yavaş geçelim dedik ve hallettik
bunu o mu söyledi
Evet
O istemese sen yapıcak mıydın
Yani yapmak isterdim tabii ama öpüşmeyi pek sevmiyorum diğer işlere geçmek daha iyi benim için :))
Ahah cidden mi neden sevmiyosun diğerleine geçtiniz mi
Yani uzun uzun öpüşmek gereksiz geliyor filmlerdeki gibi uzun uzun öpüşmek nedendir bilmiyorum evet geçtik tabii ama eski sevgilim artık ayrılalı çok oldu :))
Niye öpüşme olmadan olmaz çok önemli
Yaa güzel tabiki öpüşülür ama benim aklım sonrakilerde olduğu için herhalde :)) bende öpmeyi severim ama çok uzayınca dilim uyuşuyor ahahaha
Farklı öp
Evet öyle yapıyorum farklı yerlerden öpüyorum 😄
Senin libido düşük heralde öpüşmeden zevk almıyosun
Hayır seviyorum da abartmadan sadece ve libidom çok yüksek. Özelden yazarsan anlatırım
Yanağımdan öpermisin diye sordu evet nedenki dedim hiç öpsene dedi
Ben öpücekken kafasını çevirdi öptü🫠🫠🫠
Atladı kucağıma yapıştı sonra vurdu kırpacı🤣🤣
Genelde erkekler başlatır ilk bakışma yakınlsşma yanaktan burundan derken😂
Direk. Göğüslerimi. Sıktı
Sen rahatsız olmadın mı
Ne olacağım ya. Olmadım tabiki. Sevgilim degilmi
owww kafada bitirmıs
Daha sonra bacaklara da inseydi keşke
Genelde başlatan kadın olmaz
Bir birimize direk daldik :)
İlk bıluşmada mı
Isi bilirsen ilk veya son fark etmezz ;)
Ben baslattim
Güzel
Sevgilim olmadı
Hangisi 😂
Nası senınkı