+1 yılküçüktüm. 7-8 yaşlarındaydım. komşu kızıyla oyun oynuyorduk. sonra ne olmuştu hatırlamıyorum. yaklaştık işte öpüştük dudaktan :D aboww sonra hemen kaçtık. o da kaçtı ben de. tabi heyecandan falan değil. aileler görürse döver diye falan :D hayatımın adrenaliniydi. ilk ve öpüşmemdi ve 21 yaşına geldim. hala öpüşmedim :D
20 Yorumla
+1 yılmetrodaydım çok kalabalıktı gömlek cebimde 20 tl vardır inince baktım öpülmüşüm
82 Yorumla
Soran+1 yılAhahahha :D iyiydi
+1 yılolmadı daha :D ama kesin benim üstümde siyah bir uçuş uçuş bir elbise olucak, onun üstünde smokin.. ve yıldızların altında dans ettikten hemen sonra olucak :D :D sonuçta daha olmadı hayal yani uçabilirim yükseklerden :D olunca çakılcam yere :D :D
10 Yorumla
+1 yılHem cinsimle yaşadım bu anı. Doğruluk mu cesaret mi oynarken oldu.
02 Yorumla- +1 yıl
ne hissettin peki :D
- +1 yıl
Saçma geldi baştan ama sonra ateşli bir öpüşme yaptık hoşuma gitti.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Evet, 8 yaşında idiydim o zaman antalyaya tatile gittim ailemle. Bende küçükken tatlı ve akıllıydım severdi insanlar beni bir tane de 19 yaşında bir abla vardı ama çok sexydi ateş saçıyordu benlede konuşurdu ara sıra tabi sevdirdim kendimi. Bir gün plajda gördüm kilot ve sütyenliydi çok iyi görünüyordu bronz teni mükemmeldi yanına gittim ve dedimki çok güzelsin oda saol canım sende çok tatlısın dedi ve kıza seni çok seviyorum dedim ve dudaktan öptüm şaşırdı ve mutlu oldu.
Ona dedimki ;benle ilişkiye girer misin? Eminmisin dedi evet dedim.
Benim üstümde sadece şort vardı onda da sütyen ve kilotu vardı oda sında soyunup saatlerce sevistik çok güzeldi ilk kimle bi başka oluyor tatil 20 gündü 5. günden sonra hergün en az 2 saat odasında öpüşüyorduk
00 Yorumla
+1 yılKadıköy sahilinde, tam anlamıyla sevdiğim kızla olmuştu. Dünyanın en güzel hissi, hafif gözlerini kısarsın, çok masum bir utanma olur, kokusunu içine çekerek öpersin, neyse bir sigara yakalım :)
50 Yorumla
+1 yılOtoparktaydık. Daha ilkokul 3. sınıftaydım. Benimle otoparkta bir şey konuşacağını söyledi ben de saf saf gittim. Neyse arabaların arasındayken birden gözümü kapatıp dudaklarıma yapıştı. Arkama bile bakmadan kaçmıştım :D
20 Yorumla7 Yaşındaydım anasınıfında kız beni çat diye öptü sonra öpüşelim derdi giderdik bir köşeye yiyişirdik :D :D
12 Yorumla
Soran+1 yılYuh :D
ilk okulda okul çıkışı sana bir şey diyeceğim diyen üst sınıftan bir kızın sınıfa sıkıştırmasıyla olmuştu :)))) tabi gelişim dönemi olarak o dönem tiksinmiştim büyüyünce anladım yanlış yaptığımı :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tartışırken benden nefret ettiğini söyledi, ben de yumuldum.. sonra 3 yıl kendimize gelemedik bir türlü😇
00 YorumlaArabada :) o heyecani hicbir zaman yasayamayacagini bilmek uzuyor insani :)
13 Yorumla
+1 yılDoğumgünü gecemde olmuştu gayet sulu bir öpüşmeydi halâ aklımda ama öpüştüğüm kişiyle artık görüşmüyorum
10 Yorumlasinema, heyecanlıydı ilk olduğu için
bence en güzeli ilk13 Yorumla- +1 yıl
Bütün sivaslı kızlar bu kadar güzel mi Yoksa Sen allahın bir lütfu musun?
+1 yılHemcinsimle olmuştu 9-10 yaşlarındaydık okul tuvaletinde ben istemeden öpmüştü daha doğrusu yemişti neredeyse çok değişik bir histi sonra diğer arkadaşım geldi öptü öyle bir kaç kere daha öpüştük yine aynı arkadaşlarımla 😁
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı. İzmir inciraltında oldu sakin bir yerdi oturduk yüzü bana bakacak şekilde dizlerime kafasını koydu güzel güzel konuşurken bir baktım öpüşüyoruz ilkti kalbim yerinden çıkacak gibi oldu ama nedendir sonra midem bulandı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyazlıkta, sahilde oldu. heyecanlıydı sadece, pek bişi anlamadım. sonra işi ilerletmeye çalışınca koşarak kaçmıştım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek arkadasimin arabasindaydim sonra bana gozunu kapa dedi birsey vercem demisti kapadim biden öptü ama cok kisa bir öpücüktü hemen cekti geri
00 Yorumla
+1 yılana okulundaydık öğretmenım yanagımı morartırcasına öpmüştü uzun süre o gunden beri haz etmem ırıspıdan basiretim baglandi resmen :)
10 Yorumla
+1 yılCazibeme dayanamadı ve kafede iki günlük sevgilim dudaklarıma yapıştı... 😊
00 Yorumla
+1 yılOlmadi ki.
Tam bana doğru geliyordu, hemen çaya biskuviyi banip ağzina koydum. ehe :/20 Yorumla
+1 yılBu soruyu kaçıncı görüşüm ve hep o kötü anı hatırlatıyor bana :(
00 Yorumla
+1 yılVallaha benim ki çok hızlı oldu pek bir şey anlamadım :)
00 Yorumla
+1 yılbir kız vardı ilk buluşmamızda lak diye yapıştı dudağa bende uzaklaştım heryerden engelledim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsahildeydik birden atladı üstüme dudaklarımdan öpmeye başlarken zorlama bana bırak dedi, ben 15-20 saniye sonra boşalmamla bitti. sonra...
10 Yorumla armut ağacının altında oldu ben bir şey yapmadım her şeyi o yaptı
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilimin yatak odasında
elini dizime koydu öyle başladık sdasdd
çok güzeldi beee00 Yorumla
+1 yıllisede okul tuvaletinde oldu öpücükle kalmadı tabi :D
03 Yorumla- +1 yıl
okul değil kerhane :D
- +1 yıl
@ismail3373 :D biraz öyleydi a. q :D
- +1 yıl
bizim mersinde de dumlupınar lisesi vardı. tuvaleti kızlar çok fazla düşük yapıyor diye tıkanmıştı * :D
+1 yılSakin bir cafede garson gormus kameradan uyardi cok utandik
00 Yorumla
+1 yılparkta oldu önceen öpemezsin demişti buluş mada öptüm utanmışltı.)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldaha olmadı ama yağmurlu bir günde olmasını isterdim :D
10 Yorumla
+1 yılsınıfta kavga ederken 😅
00 Yorumla
+1 yılÖptü
hikaye bu kadar10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı. Ne bileyim olum öpüşmedimki ıma goyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılGelmedi daha o günler :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşmedim, yorumlara bakem bir asdf
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 64,3b cevap paylaştı. Barda olmuştu :*
00 Yorumla
+1 yılyahu insanların bırak da özeli olsun :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 yaşındayım sevgilim dahi olmadı ki o olsun :D
20 YorumlaEvlenlim hele bir .
40 YorumlaDenemedim hic bilemem
00 Yorumla
+1 yılOldu detay mi verelim.
00 Yorumla
+1 yıl13 yaşımda ve 14 şubatta
10 YorumlaO an henüz gerçekleşmedi. 😄
00 Yorumla
+1 yılDersanede ya da okuldaydi sanirim.
00 Yorumlatamamen ona aitmişsin gibi hissediyorsun
00 YorumlaDaha gerçekleşmedi.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç olmadıki anısı olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılAmuda kalkarak.
10 Yorumla hiç öpüşmedim.
00 Yorumladenizkenarı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. öpüşmek ne demek?
10 Yorumla
+1 yılheyecan. d
00 Yorumla
+1 yılyok öyle bir an
00 Yorumla
+1 yılMujuk mujuk cafede
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı. hatırlamıyorm.
00 YorumlaHiç olmadı
00 Yorumla
+1 yılOlmadı henüz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmadı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım