Selam
bazen kadınlar da görülebilen bir durum rahim enfeksiyon olunca mesela peki partneriniz acı çektiğini söyleseydi ilişkiyi yarım bırakıp kalkar mıydınız?

Selam
bazen kadınlar da görülebilen bir durum rahim enfeksiyon olunca mesela peki partneriniz acı çektiğini söyleseydi ilişkiyi yarım bırakıp kalkar mıydınız?

Sert bir ilişki ise yavaşlarım. Eğer zaten soft yapıyorsak o zaman biraz daha yaparım, farklı şeyler deneriz. Fazla acı çekerse bırakırız belki ya da konuşuruz falan neler yapabiliriz ona bakarız
Açıkçası benim için cinsel ilişkide kendi zevkimden çok karşımdaki kişinin istekli ve baskın olması benim için çok fazlasıyla önemlidir, bundan dolayı da karşımdaki kadın eğer benden zevk almıyor sadece acı duyuyorsa kesinlikle yarıda bırakırdım ve sorunun ne olduğunu öğrenerek çözüm yoluna gitmeyi tercih ederdim.
Cinsellik tek taraflı ve bence de yaşanabilecek bir duygu değildir şahit böyle olduktan sonra belli bir zaman sonra karşınızdaki insan sizden zevk almazsa o ilişkiyi de devam ettirmeyi tercih etmez.
Her şeyden öte karşımda bir insan var. Buna göre devam ederim. Onu acı çektiği ve keyif almadığı bir eylemden. Bende keyif almam. Tabi ki dururum.
Cevap
22Cevap
Ben sekste sertliği seven birisiyim ancak partnerim için acı sevsin önüne geçiyorsa o şekilde de devam etmem.
Bırakırım hiç zevkim partnerimden önde değildir
Selam gadası 🙃
Elbette partnerimin acı çekmesi benim acı çekmem demekti
Evet tabi ki saygı duyarım partnerimin asla canını yakmam
Şöyle bir düşündüm de benim partnerim acı çekiyor olsaydı devam etmezdim çok büyük ihtimalle.. Bencil biri olduğumu düşünmüyorum.. Tam * sevişmek güzel ama karşımdaki de bir insan.. Sonra da yapabiliriz, ondan önemli değil
Bırakmazlar, bırakırım demeleri anca lafta kalır. Bizim erkeklerimiz ben merkezli cinsellik yaşıyor kendi zevklerine odaklilar.
Öyle bir durumda yani birakmazlarsa hiç acımadan hızlıca sağa kırın acı neymiş görsünler 🥲
Yavaşlardım acı devam ederse biraz dinlenip sorunun ne olabileceğini konuşup o an ne gerekirse onu yapardık.
Komik olurdu ama evet
Canı acıyorsa yaım bırakırım
Acı çekiyorsa devam etmem, zevki olmaz.
Sanırım ben dozu daha da arttırırdım
Genelde öyle oluyor bıktım yeminle
Yok şifalı tükürükler var :)
Tabiki bırakırım, onun acı çekmesini istemem
Canı çok aciyosa bırakırım
Tabi ki durur nesi var sorarım
Tabii ki.
Evett
Kalkarım