Cinsel Yaşam Türk erkeklerininki küçük mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Bilmediğim için soruyorum, türk erkeklerinin cinsel organ ortalaması kaç? Sizinki kaç mesela? Türk erkeklerininki küçük mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Küçükten ziyade genelde ortalama boyutlarda 12-16 cm arasi 1 0 Yorumla
DallasVegas Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Bunun bir standartı olmaz, kişiden kişiye değişir, burdan benimkinin kaç santim olduğu nu kalınlığını ve damarlı olduğunu ben söylemem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ortalama nedir bilir misin Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Bu. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hmm Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Küçüğü de büyüğü de denememiş kızların boyut konusuna bu kadar takmaları tuhaf. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Takmadım sordum sadece Yorumla MesajınızVar +1 yıl Pekala Yorumla
Fenolfltalein Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Ortalamamız şu diyen bir kümülatif zeka yoktur ya ksksjsj 0 3 Yorumla Fenolfltalein +1 yıl Hani mesela hepsini ya da birçoğunu mu gördü karar verecek Yorumla Soran +1 yıl Ortalama nedir bilir misinnn Yorumla Fenolfltalein +1 yıl Yok bilmem yakışık almaz Yorumla
BuğraÖz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Türkiye ortalamasi 13.9 iste geri kalanini kendin hesapla 0 0 Yorumla
Ssmart Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Görmek istermisin fikrini merak ettim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Ssmart +1 yıl Güzel foto gerçekten Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. 15 16 civarı ortalama. Ama şükürki 19 bende 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hani bakim Yorumla Maturemale +1 yıl Gel özele Yorumla Maturemale +1 yıl ya da ekle Instagram Arda_duranoğlu Yorumla
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 16 ve gayet memnunum 0 0 Yorumla
AdemErgin Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Ortalama 15 cm çıkarılır. Tahmini 18 sanırım. 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ben bilmem, benimkisi bilir 😅 0 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. ya abla ne yapacaksın gece gece yat uyu ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Şimdi kime sorsan 19-20😂😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İşte yani niye yalan söylüyorlarsa 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi yerde ülkelerin ortalamasını gösteren bi harita vardı😄 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Nerde yaşıyorsun? Büyük olan da var 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gece gece merak ettiğin bumu cidden 😂 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kaç arıyorsun😂 0 0 Yorumla
redzor Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Neden böyle bir soru? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Merak Yorumla redzor +1 yıl Kötü kız Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 19 benimki 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Görcen mi 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sana kaç lazım 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Olcmedim ki awfj 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Küçükten ziyade genelde ortalama boyutlarda 12-16 cm arasi
Bunun bir standartı olmaz, kişiden kişiye değişir, burdan benimkinin kaç santim olduğu nu kalınlığını ve damarlı olduğunu ben söylemem
Ortalama nedir bilir misin
Bu.
Hmm
Küçüğü de büyüğü de denememiş kızların boyut konusuna bu kadar takmaları tuhaf.
Takmadım sordum sadece
Pekala
Ortalamamız şu diyen bir kümülatif zeka yoktur ya ksksjsj
Hani mesela hepsini ya da birçoğunu mu gördü karar verecek
Ortalama nedir bilir misinnn
Yok bilmem yakışık almaz
Türkiye ortalamasi 13.9 iste geri kalanini kendin hesapla
17 cm boyu var ve normalden biraz kalin. Seninki nasıl peki
17 cm olunca ortalama beni ilgilendirmiyor 😄😄
Görmek istermisin fikrini merak ettim
Yok
Güzel foto gerçekten
15 16 civarı ortalama. Ama şükürki 19 bende
Hani bakim
Gel özele
ya da ekle Instagram Arda_duranoğlu
16 ve gayet memnunum
Ortalama 15 cm çıkarılır. Tahmini 18 sanırım.
Ben turkiyeli degilim. 16 bende
Ben bilmem, benimkisi bilir 😅
Gösterebilirim
ya abla ne yapacaksın gece gece yat uyu ya
Uzun erdirir kisa gerdirir
Şimdi kime sorsan 19-20😂😂😂
İşte yani niye yalan söylüyorlarsa 😂
Bi yerde ülkelerin ortalamasını gösteren bi harita vardı😄
Nerde yaşıyorsun? Büyük olan da var
Gece gece merak ettiğin bumu cidden 😂
Evet ufak agzimi doldurmuyor
Benim ortalamanında altı 😥