diğer sorumada bir bakın
Türk erkeğine neden küçük penisli derler?
diğer sorumada bir bakın
Hahaha bu ne ya bu konuyla ilgili bir sürü soru sorulmuş. Bu güne kadar birlikte olduğum hiçbir Türk erkeği beni tatmin edemedi. Şu anki sevgilim Alman ve seks hayatımız mükemmel. Penisi gerçekten büyük. Türk erkeklerinin penis boyu -benim birlikte olduklarımın- büyük değildi. Ama beni tatmin edememelerinin sebebi penis boyları değil sevişmeyi bilmemeleri. Ön sevişme yoktu, oral seks yoktu ve hemen de boşalıyorlardı. Boya kalınlığa çok takmayın biraz romantizm öğrenin diyorum.
ortalama 13- 14 cm imiş
ben demiyorum :)
işin içinden sıyrılmayamı çalışıyorsun https://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073
13cm nerden çıktı ortalama bu küçük olduğunumu ima ediyorsun
gavurlara bu kadar meraklımısın onların bizden daha erkeksi olduğunumu düşünüyorsun
penis boyu bu rakamlar arasında mı sınırlı yani
nerde yazıyor
ima etmeden konuş küçük mü yani
yabancılarınki çokmu farklı çoğu 13-14 civarı https://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073
beni kızdırmaktan zevkmi alıyorsun bir kerede imalı konuşmadan samimi cevap ver
cevap ver
benimkide 16cm o ülkeleri tek başıma geçmişmi oluyorum bu hesaba göre, bak ülke ortalaması 14cm diye en çok bulunan penis boyu 14cm olacak değil, çoğu kişide 15.17 arası var
dedia sen benimle bu kadar imalı konuşursan tabi sana takarım sonra neden takıyorsun diyorsun, samimi açık ve net konuş ne olduğunu bilelim
sana yetmiyorsa büyüğü kimdeyse ona git madem
dikkatli konuş arkadaşım aşağılık kelimeleri falan yakışmadı hepimiz iyi vakit geçirmek için burdayız banane milletin Penis boyundan böyle soruları ciddiye alıp ciddi cevaplar verecek değilim tanımadığın birine bunları söyleyecek biri isen Penis boyun ha 16 cm olmuş ha 26 cm ahlâkıniz gelişmedikten sonra ne fayda ayrıca herkes en çok kendine yakışanı yazar hakaretlerini üstüme almıyorum ama kullandığın lafın kime gittiğini anlamışsindir
türk erkeklerinin erkekliğini aşağılayan dalga konusu yapan birini tanımama gerek yok ki defalarca sana soru sordum her fdefasında imalarda bulunup dalga geçtin Türk erkeğini aşağılamanızı sindirebiliriz ama penis boyu erkeklik gibi şeylerin aşağılanmasına taviz vermem bunu yapan hain değilde nedir bu konuda hassasiyetimi bildiğin halde devam ettin, anca aşşağılık deyince mi gücünüze gitti
Türk milletinin erkekliğiyle dalga geçeceksiniz diğer milletlere karşı küçük düşüreceksiniz sonrada eğlence bahanesine vuracaksınız yok öyle şey, eğer hain ve namussuz değilsen BU KONUDA milletinizle dalga geçmezdiniz ama ben hala sizin aşağılık biri olmadığınıza inanıyorum en çokta sizin gibilerin bunu yapması beni üzüyor
milletinizle erkeklik, namus vs konularında dalga geçmeyin ya da aşağılamayın başka da birşey istemiyorum bu kadar basit bunun neresi komik te dalga geçiyorsunuz ha, Türk erkekleri hakkında ne düşünüyorsun
bir kere bizi savunupta sonra Türk erkeklerini aşağılayıp başımıza kakacaksanız hiç savunmayın kesin olun daha iyi, ben aslında iyi niyetliyim ama anlamıyorsunuz bana küçük penisli diyebilirsiniz ama milletime diyemezsiniz, sizlerinde bu kadar namussuz aşağılık olmasına gönlüm razı olmuyor ama siz zorluyorsunuz
o zaman diğer sorularıma cevap vver
dalga geçmeyi biliyorsun ama
cevap ver o kadar şey yazdım emeğime saygı duy bari
gel barışalım sen ne olursa olsun Türk erkeklerinin penis boyunu erkekliğini aşağılamıyacaksın, dalga geçmiyeceksin bende seni bidaha rahatsız etmiyecem, çok zor birşey değil
hakkımda ne düşünüyorsun
neden gülüyorsun
sende imalarda bulunup :) koyuyorsun çok sinirime gidiyor
yukardakiyle fransaya, macaristana gidelimmi muhabbeti yaptınız ya çok sinrlenip kırıldım orda amaç neydi bana Türk milletinin küçük penisli olduğuna inandırmaya çalışmak ve diğerlerinin üstünlüğünü kabul ettirmek mi, Türk kızlarının erkeklerinden memnun olmayıp gavurların peşinde koştuğunu göstermek mi hala size kırgın ve kızgınım Türk kızına yakışıyormu böyle şeyler söylemek şaka bile olsa ağırıma gidiyor
Türk milletine saygın yok mu Türk erkeklerinin özelliği küçük penisli olmak mı
neden Türk erkekleriyle bu konuda dalga geçersiniz yeterli gelmiyormu gerçekten
bu esprilerin amacı neydi
kusura bakma ikide birde yorum atıyorumda neden beni bu kadar kızdırmak istedin canımı acıtmak istedin buna inandırmaya çalıştın
sen eğlenirken ben kahroluyorum kahrolmamı bu kadar çokmu istiyorsun
Türk erkeklerinin erkeklik itibarı yok mu sence
inatlaşırken onurumuzu çok kırdınız hoşuna gitmiştir umarım
bu kadar basit şeylerle onur kırılmaz eğer kırıldığı hissedediliyosa bu zayıflıgin göstergesidir sizin bunları anlayip ciddiye almamaniz gerekiyodu hoş gerçek olduğunu bilsenizde yine üstüne gitmemelisiniz çünkü en azından benim için Penis boyu erkeklik kriteri deildir biliyorum başka kadınlar için de böyle
erkekler için penis boyu erkeklik kriteri işte zayıf yönümüz bu, karşılaştırıldığımızda onurumuz kırılabilir kadınlar seçim yapması gerekse daha büyüğünü istemez mi
deadia yorumlarıma bıkmadan, beni ciddiye alarak cevap verdiğin için teşekkür ederim iyi dayandın
benimle inatlaştın Türk erkeğine küçük penisli dedin şimdi tam tersini söyle o zaman madem eğlenmek için öyle dedin bizi biraz övmeninde sakıncası yoktur heralde
gerçekte söylemedim zaten palavra at demek istemiştim ama sen bilirsin :D
penis boyu olarak bizi övmeni istemiştim ya onu diyorum
:D bu arada macarlarında soyu hunlara dayanır :)
Türk gencinin penisi uzundur (arkadaşlarla arada gösteririz uzun ak 14 yaşındaki kardeşimin penisi bile 16 cm) ama Türkler ileri ki yaşlarda göbek yapınca penis küçülüyor o yüzden küçük sanılıyor bence. fit olun beyler kilo almayın
Türkiyede zencili p*rno filmleri yasaklansın japon p*rno filmlerine teşvik edilsin bak o zaman nasıl peşimizden koşuyorlar :D
Cevap
2Cevap
Yazık bize ya. Kızlar Fransaya mı gitsek? www.theluxuryspot.com/.../Penis_size.jpg
Türk erkeklerini aşağılıyormusun
Estağfurullah ne haddime.
Siz en iyisi hindistana gidin. Sikimizinde bir serefi var yani
Erkeklik gururunuzu yesinler be :D
macaristanınki doğrudur
ama fransanınki sahte orda zencileri kullanıyolar ortalama'da
ama macaristan'da kesinlikle öyle bişey yok
Haritada kore. çin Japonya yok neden :D adamların gücü beynine gitmiş siklerine değil
Anladık kısa penislisin sıkma canını hahahaha:D 15 Cm altıysa öl zaten
16cm Türk erkeklerine laf edenlerden bahsediyorum
Türk erkeklerini aşağılayanlardanmısın sen
Turk kızını aşağılanları aşağılarım onu bile yapmam ama bazen sinirden yoksa kimsenin haddine dğeil kimseyi aşağılamak ideal 15-16dır bunun üstünü isteyen kız içine alamaz acı olur.
Türk kızlarını hep sevdim aşağılamadım ama Türk erkekleri hakkında böyle düşünenleri görünce soğumaya başladım herşey bitti bir erkekliğimiz kaldı aşağılamadıkları
neden cevap vermiyorsun artık beni anlayan birine ihtiyacım var
kimse kimseyi aşağılamasın bitsin konu 15se sıkıntı etme
kendi penisimle sıkıntım yok konu Türk erkeklerinin genellenmesi gavurları bizden daha erkek mi görüyorlar çoğu kız böyle mi
genimizde var en fazla 20 cm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar