Cinsel Yaşam Türk erkeklerinin penisi neden ufak? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 13 14 anca var Türk erkeklerinin penisi neden ufak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. genetiktir 0 0 Yorumla
MK2434 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Gülesim geldiNeye göre bu tespitBen 47. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum ve çoğu üzerine para teklif etti Hem ufakliktan öte işlevselliği önemli 0 0 Yorumla
YasinTR Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Deneyimlediğin kişinin sende olumsuz etki yarattığı için üzgünüm. İstiyorsan başka bir Türk erkeğinde deneyimleyebilirsin herkesin ki farklıdır. 0 0 Yorumla
cozumariyor Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Olur mu canım, bu sitede herkesin 21 üstü. 13 neymiş cıkcıkcık 0 0 Yorumla
ceminc Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sana denk gelenler öyledir daha büyükleri de var daha küçükleri de var Türkiye ortalaması bu zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Erkeklerin dünya ortalaması 13-15 arası bunu bil de tüm milletten deneme büyük bulmak için malzeme bu 😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Daha fazlasına ihtiyaç yoktur belki. Büyük olanı alabilen mi varmış da? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl katılıyorum çoğu arkadaş sohbetinden edindiğime göre böyle 😅 küçük zkli erkeklerin hatunlarına selamlar 0 0 Yorumla
Rami3545 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Boyuttan ziyade işlev yoksa gerisi hikaye.. 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. 17 cm benim ki ufak mı? 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sana onlar denk gelmiş bence 0 0 Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kaç cm lazım sana 0 0 Yorumla
Lejyoner3434 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. Valla hiç üşenmedim ölçtüm 18.5 4.5 kalınlık 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senne istiyorsan siparişi verelim 0 0 Yorumla
greengoo Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl şalvar giymedikleri için boxer giydikleri için 0 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. Evet Türk ortalaması oldukça düşük 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. benim değil fotoyla kanıtlayabilirim😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sen bide çinlileri , korelileri görr 0 12 Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Some Asian problems diyorsun ahaha :D Ya abaretılmaması lazım bunları bu kadar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @SpaceLoverTeacher Ama yakışıklılar evlenirdim Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Abi kıza benziyorlar nereleri yakısıklı ya :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @SpaceLoverTeacher Ölürümmmbazıları aşırı iyi Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Kim mesela? :D Bir de kısa ama yakısıklı kabul eder miydin fghgfh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @SpaceLoverTeacher Hyun-binederdim Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Cidden mi Bu mu? 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @SpaceLoverTeacher İvit Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Ciddenher topalın bir alıcısı varmıs :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @SpaceLoverTeacher O mu topal Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Ben tamam über yakısıklı bir şey değilm de bu da nerdfen bileyim fhhg Yorumla Bilgisizbilgin07 1 yıl Dar onların ki bide Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. 16-18 olanda var 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bende 18,5 cm 0 0 Yorumla
sebelepmebelep Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı. Sen şanssızsın 0 0 Yorumla
jack_sparrow30 Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. Bende öyle değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Benim kocamda 20 cm 1 2 Yorumla electrician_ 1 yıl Şanslısın Yorumla Bilgisizbilgin07 1 yıl Yaş geliyor mu gözlerinden alırken Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Yetmezmi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
genetiktir
Gülesim geldi
Neye göre bu tespit
Ben 47. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum ve çoğu üzerine para teklif etti
Hem ufakliktan öte işlevselliği önemli
Deneyimlediğin kişinin sende olumsuz etki yarattığı için üzgünüm. İstiyorsan başka bir Türk erkeğinde deneyimleyebilirsin herkesin ki farklıdır.
kürtür o
Olur mu canım, bu sitede herkesin 21 üstü. 13 neymiş cıkcıkcık
Sana denk gelenler öyledir daha büyükleri de var daha küçükleri de var Türkiye ortalaması bu zaten
Erkeklerin dünya ortalaması 13-15 arası bunu bil de tüm milletten deneme büyük bulmak için malzeme bu 😄
Cidden çok güzel yorumlar alan biriyim yorumlamak istermisin
Daha fazlasına ihtiyaç yoktur belki. Büyük olanı alabilen mi varmış da?
Sana kac lazım?
16 eldeki yapcak bişi yok
katılıyorum çoğu arkadaş sohbetinden edindiğime göre böyle 😅 küçük zkli erkeklerin hatunlarına selamlar
Boyuttan ziyade işlev yoksa gerisi hikaye..
Benim ki büyük
17 cm benim ki ufak mı?
Sana onlar denk gelmiş bence
Kaç cm lazım sana
Genelde öyle 25 cm kadar olanlar var
Valla hiç üşenmedim ölçtüm 18.5 4.5 kalınlık
Senne istiyorsan siparişi verelim
şalvar giymedikleri için boxer giydikleri için
Evet Türk ortalaması oldukça düşük
benim değil fotoyla kanıtlayabilirim😅
Büyük olanlar da var onlara verin siz de
Sen bide çinlileri , korelileri görr