bazen zorlanmadan kasmadn olur bazende kişinin yapısı böyle olur diger ilişkilerde eşin biraz daha yavas ve ön sevişmeyi uzatarak yaparsa daha rahat edersin istersen takipp ett benii ordan detaylıca bilgilendirebilirim burada yorumda herseyi yazamıyorum
İlk ilişkide pembe bi leke geldi sadece. İkincisinde hiç gelmedi. Bi sıkıntı yoktu. 3. de farklı bi pozisyon denemek istedi doggy istedi. İttirdiğinde canım yandı zaten sızladı baya. Durduk baktım ki kan geldi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
normal bazen olur ama herkeste olmaz cok dert etme
Korktum ya ne biliyim
yok korkma daha önceden bir kaç kişide duydum hatta doktorada gittiler birsey yoktur demiş
ilk baslarda olur bazen ilerleyen dönemde olursa korkulur
Evet ilk zamanlar gelmesi normal diyolar ay ne biliyim ne zormuş ya
bazen zorlanmadan kasmadn olur bazende kişinin yapısı böyle olur diger ilişkilerde eşin biraz daha yavas ve ön sevişmeyi uzatarak yaparsa daha rahat edersin
istersen takipp ett benii ordan detaylıca bilgilendirebilirim burada yorumda herseyi yazamıyorum
Evet bu olabilen bir şey, bazen kanama ilk birkaç birlesmede de gelebilir, aralıklı da olabilir
Esnek olabilir geride olabilir bunlar olabilecek şeyler... Regl durumu değilse
Yok reglm yeni bitti
Belki de regl sonu söz konusu
Yok sanmıyorum
Konuyu daha açık anlatırsan bende ihtimalleri soyleyebilirim
İlk ilişkide pembe bi leke geldi sadece. İkincisinde hiç gelmedi. Bi sıkıntı yoktu. 3. de farklı bi pozisyon denemek istedi doggy istedi. İttirdiğinde canım yandı zaten sızladı baya. Durduk baktım ki kan geldi
İlk iliskinden mi bahsediyorsun peki
Konuşmak istediğin her zaman yazabilirsin burdan açık olamiyorsan
Evet ilk kez yaşıyorum daha öncesinde cinsel hayatım yoktu
Bence hala bakiresin
Ne alaka
Bir kanama olmamış çünkü.. gerçekten olmuş olsa kanama öyle olmaz
Belkide ilkinde zedelendi sadece bilmiyorum ama ikinci oluşumuzda hiç leke falan gelmedi. Üçüncüde farklı bi pozisyon denediğimizde geldi
Kanama az olmaz o yüzden dedim... Ve bir süre gelemeye devam eder
Gayet normal iliskiye girdiğin pozisyondan dolayı olabilir veya kizlik zarin esnektir
Yani baya sonra bile olabiliyor
Öylemi
Evet
Evet normal
Öylemi ya korktum bende
Bazen ilişkilerde leke gelebilir aşırı olması halinde doktora gözük
Anladım evet normal kaç defa yaptınız arka arkaya
Arka arkaya yapmadık çok görüşemiyoruz zaten ama 3 kere oldu. 1 ve 3 te geldi
Normal bir şey sever misin s**
Daha yeni yaşadım bunu, alışmaya çalışıyorum zorlandım açıkcası
Sanalda iyi misin peki
Ay ne saçmalıyosun ya