- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin yüzde seksenini oluşturuyor tabii ki önemli bir durum evet cinsellikle ilgili bir problem varsa boşanma olur gayet normal yani hiç kimse babasının hayrına aynı evde arkadaş gibi yaşamak için evlenmez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKişiye ve duruma göre değişir. Cinsellikte tatmin olamıyorsan gizlice bir kaç kez aldatabilirsin. Tabi kendi sorumluluğunda. Ben sorumluluk almıyorum. Ama karakter olarak anlaşamıyorsanız ayrılman gerekmiyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin temeli sevgi saygı ve cinselliktir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet önemi vardır
00 Yorumla
+1 yılMerhaba :)
Evliliğin %70'i cinsellik derler ama bence daha fazla...
Erkeklerin doğasında elbette ki kadınlardan çok daha fazla cinsellik dürtüsü var kadınlarda da var elbette ve bu ihtiyacın iki taraf içinde giderilmesi gerekir. Bu yüzden erkek kadınında o dürtüyü ya da isteği görmediğinde ya da göremediğinde maalesef iki taraf için de ilişki içinde sıkıntılar oluşuyor kavgalar atışmalar sonrası maalesef felaket... Boşanmakta karşı taraf haklı olabilir bu durumda çünkü iki tarafında istekleri var bu kadının da gidermesi gereken bir ihtiyaç. Ama bazı kadınlar maalesef ki bunu utanç kaynağı yanlış ve ayıplama olarak görüyor. Bunu elbette ki yaşadığımız coğrafyayla ilgili olduğunu düşünüyorum. Peki ne yapabilirsiniz? Seksi sevmelisiniz. Bu partnerinizle aranızda bir bağ oluşturur. Sevgi bağı şefkat bağı ve dahası... Partnerinizle konuşmak ön sevişmeyi uzun tutmak korkularınızı ve kaygılarınıza iyi gelir daha rahat hissedersiniz.
Sevgiyle kalın 🧡10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel uyumsuzluk, cinsel tatminsizlik boşanma için geçerli nedendir. Evlilik yasal seks demektir, evlilikteki sadakat yükümlülüğü de evli kişilerin başkasıyla seks yapmasına engeldir. Bu nedenle de cinsellik evliliğin temelidir. Eşlerin cinsel yönden anlaşamadıkları bir evlilikte yapılması gereken, boşanmaktır.
10 Yorumla
+1 yılYoktur, boşanma sebebi değildir
Ulen cinsellik dediğiniz hepi topu en fazla 1 sat, onu da ilk başlarda hergün, sonra gün aşırı, daha sonra haftada 1, daha daha sonra 2 haftada bir, çok daha sonra ayda 1 olan bişey
Bunun için yuva mı yıkılır00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki önemi var o zaman niye evlendik ki kardes kardeş yapmak için mi
13 Yorumla- +1 yıl
Evlimisn
Cevap sahibi+1 yılEvet evliyim
- +1 yıl
Sizin nasıl gidiyor
+1 yılE herhalde var. Kardeş kardeş yatmakçin evleniyorsun sonuçta
31 Yorumla- +1 yıl
Evlimisn
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir periyodun altındaysa sorun oluşması mümkün.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bosanmaya kadar gitmez cinsellikte sorun varsa çözülür
10 Yorumla
+1 yılEvliliğin olmazsa olmazı cinselliktir nokta.
510 Yorumla- +1 yıl
Evlimisn
- +1 yıl
Boşandım
- +1 yıl
Anladım sebebi neydi özel
- +1 yıl
Çok başka bir şey benim. ama bu konu değildi. cinsellik boşanma sebeplerinin ilk maddesidir ama.
- +1 yıl
Tabi zaten evliyken olmayacaksa ne zaman olacak tabi sanırım sizin başkaydı nedeni
- +1 yıl
Basit bir şey değildi neden ve evet başka bir şeydi
- +1 yıl
Anladım kusura bakma sorum için
- +1 yıl
Önemi yok
- +1 yıl
Teşekkür ederim anlayışınız için
- +1 yıl
🙂
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evlilikte cinsellik en önemli detaylardandır. Evet cinsellik boşanmaya bir sebeptir, bununla ilgili Yargıtay Kararları mevcuttur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma sebebi olur ve buna benze olaylar da vardır çünkü cinsellik yaşamak için evlilikler yapılıyor.
10 Yorumla
+1 yılCogu kadin ve erkek ya bosaniyor ya da aldatiyor tatmin olmayinca birde olmadigini dusun bilemedim ne olur
00 Yorumla
+1 yılEvet önemli. Sonuçta sen helalisin. Onun gözlerini senden ayırmaması seninle doyması gerekiyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce istek ve beklentiler konuşulmalı yoksa sonu hüsran olur. Ben boşanmayı düşünüyorum maalesef
01 Yorumla- +1 yıl
Seks tatmin etmiyorsa vakit kaybetmeden boşan birader. Sonra devam ettiğine pişman olursun.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir seviyeden sonra evet boşanma nedeni olabiliyor tamamen kişinin cinselliğe bakış açısıyla alakalı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Erkek ya da kadın görevlerini yapmıyor yapamiyorsa mahkemede gecerlidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir kere yaşıyorsun ve sana verilmis kısa bir zaman iyi değerlendirmekte senin elinde kötü degerlendirmekte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılRahat rahat cinsellik yaşasak hiç bir erkek evlenmez 👍 yani evlilik eşittir cinsellik.
00 Yorumla Cinselliğe bakış açına göre ve hayatında ne kadar yer verdiğine göre değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Boşanmaya sebeb değilde cinselliğin önemi var ama kırmadan inciltmeden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamlar sokakta yapıyor evlikte önemli mi diyor yok değil cinsellik yoksa evlilik de yoktur aşk da yoktur sevgi de yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki önemi vardır. Cinsellik olmadıktan sonra ona evlilik denmez, ev arkadaşı olursun.
01 Yorumla- +1 yıl
Evlimisn
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmaya olamaz Ama evet boşanmaya olur. İnatla vermezssen sürekli adam boşar
00 Yorumla
+1 yılevelenipte hiç cinsellik olmuyorsa zaten o evde huzur sevgı ask olmaz itilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl%90 vardır ve boşanmaya sebeptir
12 Yorumla- +1 yıl
Evlimisn
Cevap sahibi+1 yılözele bak bi
+1 yılÖnemlidir tabiki ama olmuyorsa zorlamayla işler terse dönebilir
00 Yorumla
+1 yılAsker arkadaşı gibi takılamayacağımıza göre
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Yarısını kapsar evliliğin. Yani önemli tabi ki
00 YorumlaEvliliğin %80i cinsellik. Kucumseme
00 Yorumlakesinlikle evet. net.
00 Yorumlacinsel hayatın ne durumda
00 YorumlaKeisnlikle önemli boşanma sebebi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAslınca cinsellik coo önemlidir
00 Yorumla
+1 yılEvet önemi vardır hemde çok önemlidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılelbette önemli helalimizle yapıcaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖnemi vardır ama boşanmaya sebep değildir bence
13 Yorumla- +1 yıl
Evlimisn
Cevap sahibi+1 yılEvli değilim ama sevgilimle birlikte yaşıyoruz
- +1 yıl
Anladım
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşırı sadzm mazoşzm dışında önemli.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne gihi
+1 yılEvet öyledir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. evliliğin temelidir sağlıklı bir cinselik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli 1 gün arayla yapmak isterim ben
00 YorumlaNet önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılhemde tek celsede
00 Yorumla Tabiii var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. En ònemli konu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbosanma nedeni bence direk.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılBence çok önemlidir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar