Selam
Seks yaparken zayıf kadın daha mı kıvrak olur? Erkekler için zayıf kadın avantaj mıdır?

Selam
Seks yaparken zayıf kadın daha mı kıvrak olur? Erkekler için zayıf kadın avantaj mıdır?

Daha esnek ve kıvrak olabileceği bir gerçek
Pozisyon kolaylığı olur
💎💎
Cevap
28Cevap
Zayıf kadın dediğin kemik torbası gibi bir şey de olmasın. Ondan hiç zevk alamam
Selam gadası 🙃
Zayıf ya da kilolu olması önemli değildir. Önemli olan seks anında erkeğe erkek olduğunu hissettirmesidir.
Evet öyle olur
Kıvraklık değil de hafiflik daha iyidir tabi. Özellikle kucak operasyonlarında. 😀😂
🤣kıvrakliıkta önemli
@Yerin7katdibi kıvraklık kilo ile alakalı değil ama. Zayıf olup odun gibi olan da var.
Aslın da kucak pozizyonunu kadın doğru yaparsa kilolu ya da zayıf farketmez bütün yükünü erkeğe vermeden erkeğin önüne doğru eğilip twork atar gibi kalçayı sallarsa aşağı yukarı şekil de ağırlık verilmemiş olur. Ya da kendini geri verip ayakları yatağa koyarak yine aynı şekil in kalk yaparak yaparsa yine ağırlık verilmemiş olur. partnerler tüm yükü vermemeli. Erkekler için de geçerli misyoner pozisyon da erkek tüm bedeni kadına yapıştırıp kadını altta ezmemeli gövde yukarda biraz kollarda kadının omuz çevresinde de olmalı ve kalça ile ileri geri yapmalı iki tarafta da boğulmamali.
Bunları okuyoruz bizde yazık:)
Odundan farkı olmuyo aynen öyle kızların
Ayakta kucak pozizyonu kız zayıf olsa bile erkek için zor hepsi yapamıyor hatta bunun sorusunu da sormuştum genel de duvara yaslıyorlar. Ama haklısın canım evet
Ayakta kucak pozisyonunda 5 dk dan fazla durabilen kadın görmedim
Bence zayıflık avantaj ya da dezavantaj değil.. Her türlü halledilebilir🙃
Zayıf kadının her pozisyona rahat gelir doğru ama sekste bence kadın çok zayıf olmamalı ele avuca gelmeli diye düşünüyorum
En ideal kadın ne zayıf ne balık etli ikisinin arasıdır
Hafif ve dediğin gibi daha kıvrak olur sekste. İlla ki balık etli olacak değil ya
Hem kıvrak hemde bütün pozisyonlara rahatlıkla girer
Zayıf kadın sekste zerre zevk vermez. Şahsen ben almam.
Yok zayıf kadın yatakta sabıt duramaz kafası aşagı sarkar yaptıkca
Yaa bu ne ya mantıklı düşünelim eksksks
Yok değil de ejsk
Kıvrak güzel ama doggy de kemik batabiluyor o yüzden hafif dolgun kalça daha iyi sekste
Evet. Zayıf ve kısa olması avantaj her zaman
Zayıflıktan ziyade bence minyon olması daha iyi olur
Minyon ve zayıf eb sevdiğim kilolularla olmaz bence
Evet, yılan gibi olur
Avantajlıdır ama çok çok ta zayıf olmasın 😊
Bence balık etli daha kıvrak olur. :P
Zayıfım yorumları merak ediyorum
yoruma gerek var mı ki bu konuda
Genelde zayıf kadın daha kıvrak olur ama balıketli kadın daha çok zevk verir
kıvraklıkla kilo arasında bir bağ yok.
Evet avantaj ama balık etlininde tadı Bi baska
Evet yılan gibi eğilip bükülüyor yormaz erkeği