o yaştakiler nazla uyuzluğu, soğukluğu ve saçmalığı baya karıştırıyor maalesef. bir de üzerine tecrübesizliklerindne ötürü nasıl seks yapacaklarını da kestiremiyorsun. doğal olarak nasıl olacağını bilmediğin bir şeyi için de naz, uyuzluk vs çekerek zaman kaybetmek istemiyorsun genelde
İş biliyorsa her yaşta güzel ama yaşı büyük kadinalr daha anlayışlı oluyor erkeklere bu önemli genç çıtırlar da bazen güzel oluyor dayanabhilirse aciyaa
Neyij heyecani ya eğer fiziğin iuiyse bu hoslarima gider bana da hep senin yastaslar yaziuor takio ediuor kurtalamadim sizden genelde erkekler hafif balik etli sever
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
25-30 orta yaş mı? Biz hâlâ. ıtırırizbizim yaşımıza geldiğinde kendi orta yaş göreceksen o da senin sorunun.
şu anki yaşıma göre demiştim aslında 35 yaşında birine göre de 25-30 çıtırdır yani
Erkeklere göre değil de genel yaş skalasına göre yorumladım.
18-22 arası zayıf hatun tabi.
sekse gelene kadar milyon tane garip triple, nazla soğutmayacaksa tabi
nazlı bi kızsaa🙄
o yaştakiler nazla uyuzluğu, soğukluğu ve saçmalığı baya karıştırıyor maalesef. bir de üzerine tecrübesizliklerindne ötürü nasıl seks yapacaklarını da kestiremiyorsun. doğal olarak nasıl olacağını bilmediğin bir şeyi için de naz, uyuzluk vs çekerek zaman kaybetmek istemiyorsun genelde
sende aşk diye bi kavram yok sanırım direkt seks odaklısın
bebeğim benim sorun ''çıtır zayıf kızla SEKS daha mı güzel''
işte saçmalık, naz vs derken bu tip şeylerden bahsediyorum :D
bi şey hissetmediğin biriyle de mi yapabiliyorsun? hahahah öyle düşünemedim pardon
sa. klddsklfşlkdaslfkdsşlfkşlds ne yanlış şeyler yapıyormuşum ben. bir kez daha aydınlandım. teşekkürler
yanlış veya doğru demedim
ben öyle düşünüp sormuştum bundan bahsediyorum
İş biliyorsa her yaşta güzel ama yaşı büyük kadinalr daha anlayışlı oluyor erkeklere bu önemli genç çıtırlar da bazen güzel oluyor dayanabhilirse aciyaa
22 35 yaş aralığı hep iyi oluyor bu yaş aralığınin önemi yok benim için önemli olan yatak da ne verdiğimdir
Çıtır yani zarif ve narin kadınları severim yatakta.
Ayrıca rahatlıkla her pozisyona girer çıtırsa
30 erkeklerin gorusunu napacan daha ufaklara baksana
ben öyle seviyoruum
Olgun sevdalısı misin sen de
bütün 30 yaşındaki adamları beğenmiyorum tabii ki ama büyük olunca daha heyecanlı geliyo
Neyij heyecani ya eğer fiziğin iuiyse bu hoslarima gider bana da hep senin yastaslar yaziuor takio ediuor kurtalamadim sizden genelde erkekler hafif balik etli sever
hahahah zayıfım ben fiziğim güzel yüzüm de
Gerçekten öyle ama. cogunlukla senin yastakiler ekliyor öyle diyerek kendini bana merwk ettiriiorsunn bak demedi deme
merak etmek güzeldiiir
Neyse daha fazla yazmiyorum başkaasina yazarsın merakimla kalmak istiyorum umarım doğru birini bulursun güzel yüzlü güzel fizikli hanimefendi
Kilolu da seviyorum ama farketmez böyle şeyler aslında yaaa
kız ne kadar genç ve seksi ise sevişmek oral yapmak hatta yazamadığım bazı zevkleri yaşamak dilede gözede erkeğe kızada daha çok zevk veriyor
20 yaş altı çıtır kız severim, daha heyecanlı, zevki daha tatliş ;)
Genç de olur olgun da. Yeter ki balık etli güzel bir kadın olsun.
Değişir kişiye göre bu ben zayıf ve 28 yaş üstü seviyorum
Yatakta balık etli kız zevk verir..
Kalçayı göğüsleri avuçladığım zaman
Hissedicem ve vurdummu ses gelicek
Kalçadan 😝
Çok zayıfta olmasın elimde kalır 🥰
47 çok zayıf mıı
İyi gibi ama görmeden ne diyeyim. Boy kısa ise iyi
164
50 ol bari kız boyunda iyi 🥰 ama iyi kucağa alınırsın🥰
niyee 60 kilo olsam kucağa alınmaz mıyım
Oda olur 65 olsada olur ama soru zayıftı ya hani ondan
kilo alamıyorum ama böyle kalıcamm😔
Alırsın spora git iyi bir salona
kilo almak için etkilii mi
Uzman biri gözetiminde evet beslenme programı ve sporla güzel gelişirsin
tamamm teşekkür ederim
Rica ederim ☺️
Çıtır her zaman daha çok azdırır
18-22 arasi zayif kiz tabiki
Yaşıma yakın kadınlar
Ben 25 30 arasını tercih ederim Ceylan gibi
Çıtır zayıf seviyorum
ne özelliği oluyor ki erkekler genelde dolgun seviyor da
Bu tercihle akakalı. Kimi dolgun balıketli sever kimisi de zayıf..
Zayıf 18-24 çıtır çıtır 😋😋😋
Burdan mı söylim
çıtır kız <3
Ben çıtır körpe severim, net
Ben tombul istiyom , kalın bacak
Yaş normal ama şey büyük 😅
Ben çıtı pıtı seviyorum. 😘
Zayıf severiz
30 ve üstü çok güzel ilişkiler oluyor
Çıtır
18 22
Çıtır zayf olacak