çok kararsızım, 8 aydır asla cinsellik konusu açmadı
Kimseye nude atılmaz, hele konusunu açmayana asla.
At, gitsin. Bir şey kaybetmezsin.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
çok kararsızım, 8 aydır asla cinsellik konusu açmadı
Attın mı?
bir şey kaybetmezsin nasıl bir tanım. Kaybedersin hemde çok şey. Sana cinsel olarak yaklaşmıyorsa seni tanımak senden keyif almak seni sen olarak görmek istediği içindir. İşi sadece seks boyutuna taşıyıp tek paylaşımın bu olmasını istiyorsan gayet tabi yapabilirsin
C şıkkı
Kimseye nude atılmaz diye bişi yok, atmak istersen atarsın, ama karşılıklı rıza varsa. hiç cinsellik konusu açılmamışsa ters tepebilir, o riske girmeye değmez. bence o açmasa da ufaktan sen aç konuyu oraya getir, tepkisine bak, cinsellik sohbetine karşı mı düşüncesi nedir bi gör ona göre nude sürprizini yaparsın sonra :)
Cevap
67Cevap
Cinsellik konusuna hiç girmiyorsun atmamak daha doğrudur
Kimseye nude atılmaz, hele konusunu açmayana asla.
Adamı yoldan çıkarırsın onda hem fikirim. Evlenmeden bile olmaz diyen adamın bile iştahı kabarır ama erkekliği yoksa zaten istemez ya da çekici gelmiyorsan da etkilenmez. Her nudeyede düsende var elbet. Düşmeyen de. Önce tepkisini ölç
Örfü de adeti de dini de geç kendi güvenliğin için atma sadece. Başka telefonla bile çekerler kendinizi böyle zor durumlara sokmayın anlık hormon yükselmesi duygu yükselmesi göze güzel gözükür sonra pişman olursun
Neden buna ihtiyaç duyuyorsun?
Yani bana kalırsa gereği yok. Konusu açılmış dahi olsa şu nude olayı bana yanlış geliyor. Hiç farkında olmadan bu gönderilen nudelerle karşı tarafa bir koz vermiş oluyorsun.
Neden nude atıp eline koz veriyorsun sorması ayıp? Birlikte olmanız senin için sorun değilse buluşunca görüşünce falan yanına öyle yaklaş. Böyle şeylerle vakit harcayıp kendini de harcatma.
Soft bi foto atabilirsin istersen baslangic olarak
Hatta ne atcani bana goster asiri olmus ya da iyi derim
Konusu geçmiyorsa olmaz öyle damdan düşer gibi
Böyle erkekler neden beni bulmuyor ya şansa bak
Böyle erkekler seni bulmaz senin onları bulman lazım yoksa bir erkek cinsellik ya da bir başka çıkarı yoksa ya da hoşlantısı falan yoksa veya çok aman aman ekstra bir özelliğin falanda yoksa neden yazsın ki sana mantıken?
Buldum seni
@BöcekReis e durduk yere de senden hoşlanamayacağına göre...
İşte şu siz kadınların en büyük sıkıntılarından biride bu hiç bir adım atmadan aradığınız şeyin ayağınıza gelmesini bekliyorsunuz oturduğunuz yerden, yok öyle bir dünya
Sen kafaya koymuşsan burdakilere kendini şirin kız olarak satmaya çalışma. Baban bir peynir markası besliyor evde haberi yok. Afferim o çocuğa senin gibi değil en azından, adam gibi adammış, ama yazık sana aşık olmuş
Yazılı olmayan kural ne olursa olsun hiçkimseye nude atma
yani sonradan ben bunu neden yaptım, keşke yapmasaydım diye pişman olacağın için, evet yanlış olur bence de.
bu tür konularda iki taraf da istekli olmalı ve aynı düşünmeli bence.
atma bence adam ciddi düşünyor senle bence, çok şey kaybedersin sana olan saygısı mesela...
Atma konusunu açmamış, at diyen erkeklere rağmen diyorum 😏
Acmiyorsa riskli bu belkide beğenmiyor dur seni cinsel anlamda
Nasıl riskli ya belki kadına değer veriyor cinsel yaklaşmak istemiyor. Aşık olunca aklıma bile gelmiyor diyen erkekler de var
At gitsin ya nolcak. Dünya malı dünyada kalıyor 😂
Cinsellik konularına girmiyorsa niye nude atasın ki?
Çünkü Türk kızlarıyla cinsellik konuşulmaz , çok sığ dünyaları var
Açmıyorsa, açtığı birileri vardır. Aksini iddia eden s.. gitsin. d
Ansızın at şaşırsın birde daha iyi etki yapar
bence sakın atma derim... böyle bir şey yaparsan terk edebilir bile... sakın...
Cinsellik dışında şeyler konuşuyorsan kankan ya da arkadaşındır.
Problem yasayabilirsin, ama tam tersi istedigini aladabilirsin
At kızım rahat ol.
İstersen ben sana atıyım ge
Belki akıllanır 🙂
Bence çoraplı fotolarından hangisini beğendiğini sor
Atma. Örfüne adetine bağlı biri ya da böyle konulara kapalı olabilir.
Sevgilin mi bu? Eğer öyleyse büyük sorun var demektir 😁
Cinsellik konusu açsın ya da açmasın kimseye nude atılmaz. Nişanlın dahi olsa atmamalısın. Ne yapacağı belli olmaz tehlikeli işler bunlar
Sizin ilişkinizin dinamiği nedir bilemeyiz ki. Nasıl bir nude atacaksın onun da önemi var ne deyip atacaksın vs vs
Senin sapık olduğunu düşünür ve senden soğur
Eğer istiyorsan at
Napim
Terbiyeli ol
Bedenin senin özelin kimseye açma konusunu açan dahi olsa
Zaten o açılacaqdır. Açılması için deyilmi?
Hayır ya ne münasebet
o açmıyorsa sen aç madem istiyosun, neyin eksilirki
yuhhh 8 ay nedir yaaa ulen bi kaç saat içinde o nude gelmezse ilişki biter beee 😂😂
Durduk yerde niye atacaksın ki. İsteyene, kendin de istiyorsan atabilirsin belki. Mesela bana 😃
Hayat senin karar senin kimisinde ters Teper kimiside yüz verince astarıni ister doğru kararı verecek olan sensin
canım sen iyi misin ne nudesi allasen konusunu açana da atma
Bunu bir erkek yapsa sapık oluyor... Kadın yaparsa istekli arzulu oluyor.. Adalet işte :))))
tam tersi erkeğe ihtiyaçları var kadına ise k*şar diyolar algı yapma
@you4myselfcontrol Algının kralını burada yapıp sonra yine üstünlüklük şımarığınızla gelip saçma sapan konuşup kendini mi tatmin ediyorsun?
Bu saçmalamanın sebebı ney ki?
Lütfen ötede dur.. Bugunlük saçmalık hakkımı başkaları doldurdu.
mal mısın mk kadın bakire olunmazsa evlenilemeyen bi ülkede sanki senin dediğin doğruymuş gibi mi yapalım uza
@you4myselfcontrol RUH HASTASI... Kim bakire diye evde kalmış? Ağzı yüzü bozuk olan kişiliği yerle bir olan tipsin. Defol git beni kendin gibi HAYVANLAŞTIRMA.
canımsın..
kes l*nn uza! seks yapan kadınla evlenilmez seks yapan erkekle evlenilir!
Utanmadan k@Şar yazmış... Meğerse utanması için bir sebep yok kendisi öyle..
Konuşma yapısı düğşüncesi ahlakı... Tamamen uyuyor K.@Şærlığına.
Sen evde kalırsın ama bunu bil.
Şu sitede seks yapmayan kadın ya da genç kız var mı? Alayı yapıyor..
Bunlar bekar mı kalacak? Tabi kuş beynin bekar kalacağı yönünde...
Merak etme herkes evlenecek ama sen hariç... Sen bu tipinle bu ahlakınla bu k@. şarlı tavırlarınla evde değil sokakta bile kalmaman lazım... Toplumsal bir sorun oluşturursun.
@you4myselfcontrol Seni kuş beyninle beraber bırakıyorum.. Ezik.
Karşı tarafın ne kadar muhafazakar olduğuna bağlı..
Bu teşhirciliği kim moda etti Allah aşkına ya
Bu süreçte konusunu açmamış birine ben gondermezdim
Seni arzulamiyorsa bir sorun oldugu ortada! Sanirim begenmiyor seni ya da baska biri var hayatinda
Kimseye nute atılmaz
Ben rahatsız oluyorum atılınca bana
İstemeyene neden atacaksın ki
Atma. Adam şaşırtabilir.
p*rno izliyodur zaten onu düşünme sen
Kesinlikle kimseye böyle bir şey atma.
Bende açmadim jsjd
Ne olacak en fazla siler fotoğrafı
Cokmu göstermek istiyorsun?
Att bişey olmaz 😁
Atma çünkü dindar birisiyse ayrılır senden.
Fazla abartmadan atılabilir 👍🏻
Nude atarsan ters tepebilir
Bana at bakalım
Hafif görülürsün
Konuyu açmıyorsa atma
Kaşar damgası yersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?