İlk bakireliği almak ne hissettiriyor. Ve bakire olan ile olmayanın ilk gece farkı anlaşılıyor mu. İkisinde de o bozuyormuş hissi oluşuyor mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ya kızın hareketlerinden ilk defa yapıp yapmadığından kızın içindeki girişindeki darlığından ilişki esnasındaki kızın tepkilerinden Hani bariz bir şekilde belli oluyor bakire olduğu
010 Yorumla
Soran+1 yılO zaman kan şart değil dimi
- +1 yıl
Ya kan her vajinadan gelecek diye bir şey yok Hani kan vajinanın elastik yapısı ile ilgili Hani vajina esnektir 18 santim de girsek kanımız vajina çok dardır 8 santim de girsek kadar bu Hani kan her bakireden gelir diye bir koşul yok bu Aptalca bir zihniyet Hani zaten kızım bakire olduğunu her şeyi ile anlayabilirsin
Soran+1 yılBu beni çok rahat ettirdi. Sanıyorum ki erkek sadece kana bakar. Çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Ya Rica ederim de şimdi Bu sadece benim kişisel düşüncem ama hani bütün erkekler böyle düşünüyor diye kendini rahatlatıp sonra kan düşkünü bir manyak denk gelirse hayal kırıklığına da uğrama benim kişisel tercihim kan gelecek diye bir kaide yok yani hani Ayrıca zaten bir kızı sevip değer veriyorsam ondan öncesi beni ilgilendirmemesi lazımdı Ama hani bu benim kişisel görüşüm lütfen Herkes bu şekilde sanma ne cahil yobazlar var yani kan gelmedi diye ailesinin evine geri yollayacak kadar öküz çok
Soran+1 yılHaklısınız ama sizin gibiler var umarım öylesi denk gelir. En azından kana bakanın diğer hareketlerden de anlayabileceğini biliyorum. Yani sizin dediğiniz hareketlerden
Soran+1 yılYok hiç olmadı. Çekinme sebebim şu, etrafta çok var her haltı yiyip diktiren. Etraf böyle olunca ben üç buçuk atıyorum beni de öyle sanırsa diye
Soran+1 yılÖğrenciyiiim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakire değilsen her türlü anlaşılır zaten. sen nasıl birini istersin ki
019 Yorumla
Soran+1 yılBakir olsun ve o da kan gelmese bile bakire oldugumu anlasın. Böyle birini istiyorum
Cevap sahibi+1 yılbakir olana değer vermiyorlar ama maalesef. sırf evlenince yapcam diye iki defa aldatıldım. sen bakire misin?
Soran+1 yılBakireyim tabi. Ben bakir olmayan birini istemezdim şahsen. İlkini benle yaşasın. Onun bunun tadına bakıp bana gelmesin. Çünkü ben hayatımda 1 kez sevgili yapmışım, erkek ortamına girmem ve sırf kocam bakire oldugumu anlasın diye şuandan derdine düşüyorum..
Cevap sahibi+1 yılhımmm kaldı mı böyleleri ya benim umudum kırılmıştı da bu yaşıma kadar boşuma mı bakir kaldım diye. sen niye evliliği düşünmedin yaş kaç burç ne?
Soran+1 yıl22 yaşındayım. şu an düşünmüyorum çünkü kimseye güvenmiyorum önce işimi elime alacağım sonra eşim
Soran+1 yılKaldı tabiki. Ben erkek ortamına girmem, içmem, arkadaşım bile olsa aynı eve girmem. Karşıma da benim gibisi gelir umarım
Soran+1 yılUluslararası ilişkiler okudum. İzlemedim
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon da mı yapmadın hiç.
Soran+1 yılYaylı
Soran+1 yılHayır yazacaktım yaylı ne
Cevap sahibi+1 yılhahaha yaylı bilinçaltı mı acaba. memleket neresi
Soran+1 yılYaylı klavyeden ya 😂 memleket angara siz
Cevap sahibi+1 yılantalya. angara demek hahah iyiymiş üniyi de mi Ankara da okudunuz
Soran+1 yılYok üniversiteyi Kastamonuda okudum
Cevap sahibi+1 yılhımmm iyi bilirim kastamonuyu da. nasrullah camiinden su içtin mi bakayım sende
Soran+1 yılYok genellikle ordan sarımsak ve tereyağlı helva alıyorum
Cevap sahibi+1 yılhımmmm. iş güç olsa düşünür müydün evliliği peki
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAday çok da işimin olması şart. Birde sporcu arıyorum. Çünkü bende sporcuyum
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaş olgun olunca bakire benim gibi biri için zevk alınan bişi olmazdı sanırım öyle birini farklı yaşamak gerekirdi
00 Yorumla
+1 yılHeyecanlı ve o an çok farklı
02 Yorumla
Soran+1 yılFarkı ne
- +1 yıl
İlk olmanın hazzı darlık
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Çok açık sormuşsun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAy napıyım merak ettim
Gizli Üye(36-45)+1 yılGuzel birsey ilk girmek
07 Yorumla
Soran+1 yılHissediyor musunuz o anı
Cevap sahibi+1 yılTabi kadinin da kivranisi vs
Soran+1 yılKan gelmezse nereden anlaşılıyor
Cevap sahibi+1 yılKanamazsa goruyosun zaten
Soran+1 yılGörüyorsun derken deliğin küçüklüğünü falan mı
Cevap sahibi+1 yılSokunca kan gelmezse gorursun gelmedigini
Soran+1 yılAnladımm
- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılFark tabi anlaşılır
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Anlatırım yaz bana
+1 yılAşırı keyifli
01 Yorumla
Soran+1 yılHissediyor musunuz o anı bozarken
+1 yılberbat
09 Yorumla
Soran+1 yılNiçin
- +1 yıl
ilk hissiyat iyide sonra gelen sorumluluk hisssi karsindakine karsi kotu hissettiriyor
Soran+1 yılBenim oldu artık sorumluluğu mu
- +1 yıl
yok simdi napcam sorumlulugu
Soran+1 yılAy o evlilik dışı ilişkilerde çok sık olur, evlenince daha güzel hissettirir galiba. İlk benimle yaptı falan diye
- +1 yıl
olabilir benim evlilik ici deneyimim olmadigi icin evlilik disi deneyimden bahsediyorum
Soran+1 yılO kötü olmuştur o zaman haklısınız
Soran+1 yılPeki size bakireyim demiş miydi siz mi anlamıştınız
- +1 yıl
bakire oldugunun bilgisini vermisti evet
Anlaşıle
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi