Gizli Üye(36-45)+1 yıliki kez evlendim ve o duyguyu iiki kez yaşadım. ilki 19 yaşındaydı. ikincisi 24 yaşında. ikisiyle yaşamanın zevkide bambaşkaydı.. kızlığını bozduğunu o an çok fark etmiyorsun ama o anlarda yaşananlar felan çook heyecanlı bir zevk veriyor hele kızın içine ilk girince hisssettiklerim.. ooofff offf!
410 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılikimizinde ilk ilişkisiydi haliyle. en güzelide helalinle sevdiğinle yaşıyor olmanın huzuruydu.. kendi ellerinle onun kıyafetlerini çıkartmanın heyecanı ona ilk dokunmanın öpmenin, ilk defa bir kızı herşeyiyle görmenin heyecanı bambaşkaydı. neyse sorduğuna gelecek olursam; artık içine girme zamanı geldiğinde o kadar çok heyecanlanmıştım ki bacaklarım ellerim tir tir titriyordu heyecandan biraz da korkudan elim ayağıma dolanmıştı resmen, neyse o an şeyim çatlıycak gibi semsertti, kızın yarığına bir iki sürttürkten sonra ucunu dayadım ve bastırdım, çok dardı içinin sıcaklığını hissetmeye başladım sıcaklığını hissetmek çok hoş bir haz vermeye başladı daha çok hissetmek için biraz zorlayarak bastırdım ve penisin başı girdi öylece bekledim biraz çünkü sanki o anda gücüm tükenmişti bastıramadım kendimi ileri tir tir titriyordum, kızın bacaklarıda aynı benimkiler gibi titriyordu heyecandan, kız birazda kendini sıkıyordu, penisimin başını sıkıştırıyordu kız kendini sıktımı içinde hissediyordum
Cevap sahibi+1 yılve çok hooşş bir haz veriyordu onun kendini sıktığında içinde olmak. biran önce dibine kadar girmek arzusu geldi içime çok sabırsız bir heyecan basmıştı beni, sanki hatunun içinden penisimin içine ılık ılık bişeyler akıyor gibi bir histi ve penisimden sanki t*şaklarıma ve ordan bacaklarıma doğru yayılıyordu, sonra gücümü toplayıp ileri doğru bastırdım ama kız kendini sıkınca girmedi, tekrar denedim yine aysını oldu girmedi, bende geri çektim az kız kendini sıkmayı bırakınca birden ileri hamle yaparak bastırdım kendimi kıza biraz sertçe sanırım, o an çok heyecanlıydım kalp atışlarım kütür kütür duyuluyordu, arada bir elimle kızın göğsünü tutuyordum, onun da kalp atışları çok hızlıydı memesini tutunca hissediyordum. neyse hızlıca ileri yüklendim ve penisim köküne kadar girdi, içini yararak ilerleyişi çok hoştu ilk defa girerken sanki birbirine yapışmış kağıtları cart diye ayırırsınya öyle bir şey hissettim,
Cevap sahibi+1 yılçok dardı içi ve penisim ilerlerken genişlemesini hissetmek çok zevk verdi, tamamen içine girince hiç çıkartmadan öylece beklettim içinde 4-5 dakika kadar, öyle zevkliydiki içinin sıcaklığını penisimde hissetmek hiç çıkartasım gelmedi, aynı zamanda içi vıcık vıcık gibiydi ıslaktı yani, içinde bekletirken kızın kendini sıkması penisimi iyice sıkıştırıyordu çok dardı, içine ilk defa tam kökleyince kız bir anda inlemeye başladı derin derin nefes almaya başladı, elimi göğsüne koydum kalp atışları ramazan davulcusu gibiydi resmen, fazla bekletince içinde kız kıvranmaya daha hızlı inlemeye başladı altımda, bacaklarını uzatmaya çalışıyordu ve bacakları çok fena titriyordu, benim bacaklarım da titriyordu heyecandan, o an da kızın yüzünü seyretmek felan da çok hoş bir zevk vermişti bana. bende kendimi sıktıkça penisim daha da geriliyordu içinde ve daha dibesonra yavaşça kendimi geri çektim içinden çıkarttım,
Cevap sahibi+1 yılkızlığı bozuldu penisim tamamen kan oldu. biraz bekledim kanaması durunca tekrar yavaşça soktum yine köküne kadar bu sefer daha rahat girdi, kızın içinin sıcaklığı sanki penisimden bütün vücuduma geçiyordu adeta bacaklarımda dilerimde çok hoş hafiften kasılmalar başladı o kasılma zevki çok hoştu, sonra git gel yaptım 3-4 defa ve son sokuşumda boşalmaya başladım boşalma kasılması başlayınca penisimde daha da dibine sokmak için kendimi titreyerek kıza bastırdığımı hatırlıyorum, orgazm zevkli bütün belden aşağıma dalga dalga yayılmaya başladı ritmik olarak, penisimin içinde kasılmalarını hissediyordu sanki hatunda ben kasıldıkça o da kendini sıkıyordu ve kızın içleri daraldıkça peşinimdeki zevk daha da artıyordu, t*şakalrımda da çok hoş zevk hissi oldu kalp gibi şişip gevşiyorlardı. titreyerek boşaldım ve sımsıkı sarıldım hatuna öylece kalakaldım üzerinde. yanakları yüzü kıpkırmızıydı. göğüslerine bastım dudaklarımı, çooook hoş bir zevkti...
Soran+1 yılHahahha bu yazını okumuştum daha önce 😄Çok etkileyici ama ☺️
Cevap sahibi+1 yılevet aynı yerden kopyala yapıştır yaptım bir daha ne uğraşayım yazmaya aynını :D soracağın ilave bişey varsa onları cevapliyim kuzum :D
Soran+1 yıl😄😄yeterince aydınlattın teşekkür 😄
Cevap sahibi+1 yılbir ışık yandı yani :D ama şunu da söyliyim bir kez bile olsa kızın yerinde olup yaşadıklarını ve hissettiklerini hissetmek isterdim o an içine girince felan nasıl bir his neler hissediyor, o içindeyken orgazm nasıl yaşıyor felan bilmek isterdim.
Soran+1 yılValla ben de bilmiyorum yaşamış bir pembeli anlatır belki 😄
Cevap sahibi+1 yılkorkuyor musun sen ilk ilişkiden?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıldar bir yere giriyor sıkıyor ama bastırdıkça ilerliyor ilerledikçe kayganlaşıyor ve sona doğru sıcak ve çok sıcak penis içinde eriyor sanki bir çıkartıyorsun ucu kanlı ve tekrar içine bu sefer az daha geniş ve ritmi tutturuyorsun sonra sulu ve sıcak :)
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel birşey olsa gerek ilk kez ona ait olma sahiplenme hissini barindirir
62 Yorumla- +1 yıl
Ama değecek biriyle
Cevap sahibi+1 yıl@Pentagram_35 elbette ki bence değen kişi helalinden başkası olamaz insanın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakir erkeğim birgün evlenirsem evleneceğim kızla herşeyi yaşarım ben ama birgün her hangi bir kızla cinsellik yaşarsam bakire olcak ben bozacam oda benim bakirliğimi bozacak zaten bir kaç sene sonra o kızla evlenirim ben o kızı koynuma aldıysam
10 YorumlaFabrikadan çıkmış 0 km arabaya biner gibi bir his uyandırıyo ama kan man tüm hissi skip atıyo sonra
30 YorumlaBen laf bile sokmuyorum insanlara bozulmasın diye. Bakire birisini bozmadım
21 Yorumla- +1 yıl
Harikaydı
Bilmem sahip olma egosu vardır bir yükseltici birşey olabilir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. valla ilk olduğunu hissediyorsun ve o kişinin sadece senin olduğunu hissediyorsun tabiki sen bozuyorsun sonra başkalarına gidiyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNişanlıykn yaptık eşimde Heycandan kalbimiz çıkacaktı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yıl50yi geçmiştir normal bişi. özellikle sosyete ergenleri bkrtten kurtulmak için parmaklatıyor bana
00 Yorumla
+1 yılacıdım bozmadım ne yalan söylüyim
135 Yorumla
Soran+1 yılİyi yapmşsın
- +1 yıl
sürtünmekte yetiyo yani ya da anal ilşki bozmak sıkıntı yaa
Soran+1 yılAnalda sıkıntı bence en iyisi sürtünme
- +1 yıl
yok yaa öyloe deme 2 tarafta memnun olunca samanlık seyran oluyo. Analı da acıtmadan yapıcan ki karsı tarafta memnun kalsın
Soran+1 yılHiç birini yapmadım daha ama anal iğrenç geliyo bana
- +1 yıl
sevdiğin insanla yaparsan iğrenc gelmez. sen bunu hiç yapmadığın için konusuyorsun. o an da emin ol ki hiçbirsy iğrenc gelmez :)
Soran+1 yılDoğrudur belki :)
- +1 yıl
bişeyler yaşama gibi imkanın var mı bu aralar. ufukta kimse var mı :)))
Soran+1 yılİmkan var ama ben yokum o işlerde :)
- +1 yıl
anal dan değilsede sürtünmeden başla :)))
eşime saklıyorum diorsan eyvallah :)
Soran+1 yılöyle bir saklıyorum ki Elime bile Kimse değemedi 😄
- +1 yıl
vayy helal olsun :) valla sendeki ateşi şu an tahmin bile edemiyorum :)
Soran+1 yılAynen tahmin etmen mümkün değil :)
- +1 yıl
yaş kaç bu arada sıcak bayann :)))))
Soran+1 yıl21 çok sabırlıyım dimi 😄
- +1 yıl
türkiyede ender rastlanan bayan türlerindesnin.21 e kadar dayandıysan evlenene kadar da sabret elle falan idare et :)))))))
Soran+1 yılYastıklarım sağolsun 😄
- +1 yıl
ateşli fantazilerinde varmış bak senn :))) sana bir kaç taktik vereyim dicem bu seferde buradan banlıyacaklar :D :D
Soran+1 yılhahaha yok zaten kendi tekniklerim şu an yetiyo Bana
- +1 yıl
valla merak ettim şu taktikleri. ilk sırada yastık var ise ikinci sırada ne var acabaa :D
Soran+1 yılSadece zihnimle el yastık vs kullanmadan var 😂
- +1 yıl
git gide işin içinden çıkılmaz hale geliyo bu iş :)))))
sen neymişsin be yaaa :D zihninle direk temasa geçiosan süper birisin sen :D
Soran+1 yılAbartma tamam 😕😄
- +1 yıl
özelden bir yazarmısın birsey söyleyeceğim
Soran+1 yılYazamam :)
- +1 yıl
nedenki ne :/
Soran+1 yılBoşuna mı saklıyoruz dedik o kadar 😂Sanal şeylerden de sakınıyoruz kendimizi
- +1 yıl
bende gizli takılıyorum farkındaysan bende birseylerden saklıyorum kendimi :)
Soran+1 yılNe güzel işte☺️ Sakınmaya devam edelim kendimizi ☺️😄
- +1 yıl
bu gece var mı bir organizasyoın :)
Soran+1 yılHahah hayır uyucam direkt belki sabaha
- +1 yıl
sabah sabah olurmu o iş ya uykulu uykulu :)
Soran+1 yılGece ortamım uygun olmuyo mecbur sabah 😂Neyse gittim ben iyi geceler size
- +1 yıl
bybyyy
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 bakirenin her şeyde ilkiydim ilki benimde ilkimdi o hariç diğerleri sıradan geldi bana hiç bişi hissetmedim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBerbat bisey ve angarya. Kanaryayi avucunda tutuyosun zarar vermeden ve kacirmadan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğinde eşinle olmadıktan sonra boş.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok tatlış bir his 😂
338 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@MrTwister evett
Cevap sahibi+1 yıl@MrTwister yok çıkmıyor korkma😄
Cevap sahibi+1 yıl@Çino-34 yapmadın sanırım
Cevap sahibi+1 yıl@MrTwister etmiyceksin devam ertesi gün devam et 😉
Cevap sahibi+1 yıl@MrTwister iyi olmaz devam etmek oral yapar sana öyle devam edersiniz o günlük
Cevap sahibi+1 yıl@Çino-34 değişik bir his anlatılmaz yaşanır derler ya öyle işte
Cevap sahibi+1 yıl@Çino-34 biraz acı oluyor tabi ama dayanilmayacak birşey değil o girerken içine ona erkeğine ait olma hissi bambaşka bişey çok özel bir duygu herkes yaşamalı o duyguyu
Cevap sahibi+1 yıl@Çino-34 özelde konuşmuyorum
Cevap sahibi+1 yıl@MrTwister kız yaşıyor o hissi sen ne hissedersin bilmiyorum 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Çino-34 nasıl anlamadım?
Cevap sahibi+1 yıl@MrTwister işte anla sen onu 😄
Cevap sahibi+1 yıl@MrTwister evet sanırım oyle
Cevap sahibi+1 yıl@Çino-34 anladım kadınlarla birlikte oldunuzmu peki hiç
Cevap sahibi+1 yıl@Çino-34 anladım bu konuda bişey diyemem tabi sizin seciminiz iyi düşünün ama sonra pişman olacağınız bişey yapmayın
Cevap sahibi+1 yıl@Çino-34 ne diyeyim bilmiyorumki senin hayatın denemek istersen denersin yani
Cevap sahibi+1 yıl@Çino-34 bana yaptı seni bilemem 😂
Hic bilmem
Hiçte yapmam.01 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli
+1 yılkanlı kanlı işte, mide bulandırıcı resmen..
00 Yorumla
+1 yılsıfır kilometre arabaya binmek gibi :D
10 Yorumla
+1 yıleşimle olacak inş...
40 Yorumla
+1 yılKendim bozdum
31 Yorumlaiyi bir his değil bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Güzel
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılKötü bir his
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçok güzel bir duygu ve zevk bence :P
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKotuu yaa ben bakiree sevmiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yaşamadan bilemezsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 916 cevap paylaştı. kızlara sormak lazım
00 Yorumla
+1 yılÇokkkk iyi yaaa
00 Yorumla😂😂😂👍hmm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. bozmadım
00 Yorumla