Sevgilimle yaklaşık 7-8 aydır birlikteyiz ilk defa oral seks konusu açıldı ve ben söylemem yapmak istersen de Hayır demem dedi ve yaptım ve bu tür konuları konuşmayı söylemeyi sevmiyor sonrasında da soramadım doğal olarak fakat oral seks yaparken yüzünü yastıkla kapattı ve çok derin nefes alıyordu bu durum neyi gösteriyor?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Artık nasıl bir oran yaptıysan adam zevkten yüzünü yastıklı kapatmış deyip durunt yapabiliyor musun
Bu 2. Yapışımdı hani öyle bi tecrübem de yok işte ve konuşmadığımız için sordum😂😂 ama dediğini bilmiyorum 🤷🏼♀️
Neden konuşmuyorsunuz ki hani o esnada konuşmadıysan bile İlişkiden sonra arayıp ilişki hakkında biraz cilveleşip kendini değerlendirmesini yapsana hayatım Hani nasıl olduğunu nelerin yanlış olduğunu falan
Cinsellikle ilgili bir şey konuşmayı sevmiyor ve istemiyor herşeyi sana bırakıyorum diyor mesela
Peki biz konuşup değerlendirelim sen neler yaptığını snlat ben kendim olsam ne tepki veririm onu
Yok onun düşüncesi önemli benim için onu anlamaya çalıştım soru sorarak sağol 😂😂😂
Mesela kaç dk yaptın ve yuttun mu
Yap gec oraldan zevk almayn erkek erkek degildir zaten
daha anlamadın yani :D
Anlamadım çünkü hani bunu yaptığım 2. Kişi ve bir bilgim yok
ya adam yüzünü yastıkla kapatmış, nefesi hızlanmış, sevdiğini anlaman için ne olması lazım daha?
yapmayı sevip sevmediğini mi anlamadın
Hayır tabiki de sadece çok utangaç ve bunu konuşmayı sevmiyor mesela biz 3 aydır falan birlikte oluyoruz bazen görüştüğümüzde reglyim dediğimde bile sorun değil sarılıp uyuyalım der garip birisi ne bileyim bu adamı hiç bir anlamda anlayamıyorum😂😂😂
seni seviyor olabilir bu, öyle görünüyor.
Evet bu konu da mesela hiç konuşmaz ısrarcı olmaz bende o yüzden seviyorum sanırım
Bu bir erkek değildir... Oral sana yapılmalı
Ben bana yapılmasını sevmiyorum o mutlu olsun diye yaptım
Bende tam tersi düşünüyorum önce sen... Ve benim yaptığım oral beni daha çok tahrik ediyor
Benim için de öncelik onun mutlu olması çünkü o beni zaten dünyanın en mutlu insanı yapıyor verdiği değer ile
Cinsellik karşılıklı istek ve arzu ile yapılır öylesi daha keyifli biri mutlu olsun diye değil bu tabi benim düşüncem
Tabiki de ama ben dediğim gibi mutlu olduğum için sorun etmiyorum ve önceliğim o
Önce sen derken bu önemli mutlu olan sen zaten karşılık vereceksin bu daha keyifli
Mesela ilk başlarda hiç önemsemiyordum dışarı çıktığımızda telefon hep elimdeydi arkadaşlarım gelirdi şimdi netflix izleyelim diyorum çünkü onunla geçirdiğim her an çok mutluyum ve onunda her anlamda mutlu olmasını istiyorum belki de önceliğim dediğim gibi bu yüzden
Sen benim için onun mutluluğu daha önemli diyorsun ama kendine de haksızlık etme... Eğer istiyorsan tabiki senin de mutlu olman hakkin
Erkeğe neden yapilmamali
Yapılmamalı değil ama o mutlu olsun diye değil karşılıklı istek ile olmasının daha doğru olacağını düşünüyorum
boş ver sen zevkine bak
Seni başka birisi yerine koyup haz almış
Şu cevaptan sonra eski sevgilim ahahahah
Bence bi gözden geçir derim shdjjd
Bugün ayrılsak mı acaba falan dedim baya kızdı noluyor falan dedi ama bu yorumdan sonra Cidden eski sevgilim 😂😂😂
Senin de ayrılasın varmış ama yani sbdhjd
Ayrılasım var değil ama çok iyi davranıyor bana kıyamıyoruummmmm sonrasında ayrılmaktansa şimdiden hazırlıyorum sadece sonu olduğunu düşünmüyorum ha seviyorum ama ileride yıkılsın mı adam şimdi
Yani bencede erkenden ayrıl sen dhdjkd
Sevmeyen insan yok
hoşuna gitmiş
sevgilin kız mı
Hayır
buna yorumu burada yapamıyor olmak üzdü beni :D
😂😂😂
Yok teşekkür ederim 😂😂
sen bilirsin kötü bir şey değildi
Zevk almış