4 senelik sevgilimle ayrıydık barıştık uzun süredir ilk defa başbaşa kaldık. Yakımlaşınca sürtüyordu. Biraz içine girsin dedi istemedim. Birazı mı var biraz girsede ilişki yaşamış olmuyor muyuz? ben evlilik olmadan istemiyorum olmasını dayanamam diyordu 2 sene. Böyle yaparsa ayrılmalı mıyım?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bak seni seviyorsa evliliğe kadar bekler. Tabi ki arzuluyor olabilir ama insan sevdiğine kıyamaz böyle düşün
Evet inanın bende öyle düşünüyorum. Göreviniö bitmesi evlenmemiz için 3 sene var dayanamam falan diyor olsun bi kere. Ben net olarak istemiyorum özel olsun evlenince olsun diyorum
Sence bu seni gerçekten seviyor mu yoksa sırf cinsellik için mi konuşuyor senle
Benş terketti Sebebsizce Özalan yanılacak ya olacak diyordu ayrılırken de iyi ki yapmamışız dedi bana. Şimdi geri geldi işitiyor tamam desem hemen yapıcak
Bu sevmediğini mi gösterir 25 yaşında erkeğim anlayamazsın dayanamıyorum diyor
Yani şimdi sürekli ısrarla bu konuyu açıyorsa ben biraz şüphelenirim. Sanki yapacaksan yapalım yoksa ayrılırım der gibi. Bu da sevmediğini gösterir. Bana sorarsan kesinlikle yapma kendinde de suçu arama dediğim gibi seven erkek kıyamaz bekler nokta yani bunu yakın erkek arkadaşlarım bile söylüyor
Her buluştuğumuzda yapalım diyor hani ortam olmasa bile cafede kelime olarak söylüyor güzel olur vs. Sende istiyorsun. Kadın daha istekli olur kur cilve yap vb dedi bi kere
Yani benim asla hoşuma gitmeyecek şeyler bunlar. Evlendikten sonra böyle şeyler konuşulur tabi bu benim fikrim. Cinsellik konusu dışında nasıl davranıyor sana ilgili mi sevgisini sana gösteriyor mu
Şşl 2 sene iyiydi sonradan cinseli istedi ilişkiye girmek falan . Son 2 senedir böyle bahsediyor. Bu sefer de anlattığım gibi dedi. Terketti geldi 1 ay önce barıştık bu olay yaşandı
Ayrılmalı mıyım önceden net istemiyorum evlilik olmadan diyimce kızıyordu herkes yapıyor bizde bişey eksik belki yapsak hersey düzelicek diyordu. İnsan bakarız ileride falan ders hiç bilmiyordum bu ileri diye kızıyordu ayrılmadan. Sonra kendisi terketti
Yani senin isteyip istememen önemli. İstiyorsan dene. Ben olsam yapmam belki cinsellik için kullanır atar tekrar terk eder diye
*hiç bilmiyorsun bu işleri
Bunun için mi terk etti yani orasını anlamadım
Yok ilşki yaşamam kesinlikle dediğiniz gibi düşünüyorum belki yine bırakır. İşte terketmeden ilgisizdi şimdi daha bir ay oldu ilgili pişman gibi
Zamana bıraksam yine aynı mı olur diye düşünüyorum
Ya dediğim gibi insan sevdiğine kıyamaz bunun için sürekli ısrar ediyorsa bunun için terk ediyorsa tartışıyorsa yol ver gitsin sana gram saygı duymuyor. Herkes yapıyormuş da falan boş
O kadar sene oldu olması lazım diyor
Net ol ona karşı onun üste çıkmasına müsaade etme haklı olan sensin çünkü. Kaybetme korkusu oluşsun onda
Terketme sebebi monoton olduk sevgim bitti. Cinsellik yaşamadığım içim mi dedim belki onun da etkisi vardır bilmiyorum yalnız kalmak istiyorum dedi. Fotolarımızı sildi sosyal medyada kendininkiler de sildim dedi silmemiş. 2 ay sonra geldi
Pskilojim iyi değildi dedi o kişi ben değildim. Bırakırken evlilik saçmalıktı demişti şimdi evlenicez diyor
Bak sana bir şey diyim mi. Terk edip geri geldiyse pişman olmuştur akıllanmıştır ki böyle değişmiş. Bu iyi bir şey birincisi bu. İkincisi ilişkinizin monotonlaşması gayet doğal çünkü o kadar yıldır birliktesiniz. Bu yüzden belki farklı şeyler yaşamak istiyor olabilir ilişkiniz eskisi gibi olmasını istemiyor renk katmak istiyor o heyecanı falan istiyor olabilir bu yüzden belki bunu ısrar ediyor olabilir. Sana tavsiyem şu, cinsellik konusunda kararlılığını böyle devam sürdür asla kabul etme. Ama kişilik yönünden veya günlük birlikte yaptığınız aktivite vs olsun bu yönde bir değişiklik yapabilirsin. Misal olarak söylüyorum eskiden soğuktun ve bundan şikayetçiyse bu yönünü değiştir. Renk katın ilişkiniz tekrar tazelensin. İlla cinsellik gerekmiyor o da belki zamanla anlar. Ve mutlaka kaybetme korkusu olsun onda. Erkekte kaybetme korkusu olması lazım o zaman deli gibi aşık oluyorlar. Zaten 2 ayda dayanamayıp gelmiş korkmuş.
Çok uzun oldu ama cilveli olmanı istiyorsa mesela illa cinsellik olmasına gerek yok. Ne biliyim sarılın vs konuşarak cilve yap dozunda. Ama diyorsan yok bu çocuk çok ısrar ediyor o zaman sal gitsin o çocuktan hayır gelmez onun niyeti bambaşka
Teşekkür ederim bende aynı düşüncedeyim ama gitmeden o kadar çok kalbimi kırdı ki işte şu an ona çok sevgi gösteremiyorum.
Zamanla olacak şeyler zaten sana hemen yap demiyorum ters teper illa ki. Zoru oyna her zaman her şeye müsaade etme bir tavrın olduğunu bilsin. Kabul etmiyorsa bay bay
Ayrılmadan uzun süre soğuk yaptı düzeltmeye çalıştım ve bütün enerjimi kaybettim yoruldum gibi yani. Ama kızgınlığım giderse dediğiniz gibi yapmaya çalışıcam. Yalnız kaldığımızda da soğuktum ama farketmedi. Başbaşa kalma istemiyorsun diyip üzüldü. Ama içimdeki sinir gitmedi. İşte tam affettirmesen kendini sürekli cinsellikten bahsedip isteyince böyle oluyor. Çok ısrar ederse de ayrılırım artık.
Ama İşte terkedince eskisi gibi değilim ona karşı önceden hep ben çabaladım buluşuyorduk konuşmuyordu bile yorgunum vs şimdi çok iyi davranıyor ama içimde heves kalmadı gibi
Ya erkekler soğuk yaptıklarında biz de soğuk yapmasın diye tüm enerjimizi onlara verdiğimizde ters etki yapıyor. Erkekler öyle çok ilgiden bunalıyorlar. İlgilenen onlar olmak istiyor. Onlar emek vermek istiyorlar. Buna müsaade et bırak o yapsın etsin. Sen sadece arada cilve yap bu kadar
Tamam işte sen kendini geri çektiğinde o gelmiş. Çünkü merak ediyor ilgi gösteriyor bu şekilde. Ama hevesin kalmadıysa bilemiyorum yani sevmiyorsan ayrıl
Ya fikrim değişti ondan hayır gelmez. Sapıkça geliyor bana ya
Yürümüyor gibi zaten şimdiden biraz zamana bırakıcam olmazsa adrık biter
Eleman zaten sömürüyormuş bi deliğine girmediği kalmış
İlişkiye girmedim ama hiç evlilik olmadan olmasını istemiyorum. bu şekilde ısrar ederse ayrılmalı miyim
he o kadar yapınca temiz kalıyorsun, içine girince mi kirlenicen?
Evet o zaman ilişkiye girmiş olucaz
Israrcı ise karar senin
İstemiyorum diyorum ama biraz girişim diyor o zaman ilişkiye girmiş olmıcaz mı
Ve ona muhtaç olucam
Gelecek beklentin var ise ve evlilik öncesi dusunmuyorsan saygı duyulması gerekiyor
Evet düşünmüyorum söyledim bakarız diyor
Bu karşılıklı istekle olabilecek bir şey yoksa bencillik olur
O ben erkeğim 25 yaşında dayanamıyorum anlayamazsın diyor terkedip geldi nasıl güveneyim
Haklısın erkek istek ve arzulu ise kadında öyledir sadece dile getiremez
Biraz der bi kokler gozlerin sasi kalir bak :)
İzim vermedim ama benş sevse olmasını istermiydi. Ayrılmalı mıyım
Insan sevdigine dokunmazz derhal ona yol ver gel bana :D
Ciddi misiniz o kadar sene oldu diyor herkes yapıyor diyor benş terketti geldi
Şans verdim onda da ısrar ediyor
Sana sokacak onu bak bakire isen uzak dur
Evet bakireyim
Evlenmemize 3 sene var dayanamam diyor öyle bişey istiyorsan ayrılalım diyorum bakarız diyor ne cevap vermiyor
Ayrılmalı mıyım
Ozaman ayrill simdi bisey yazcm engel yerim etkiles8me gecersen konusuruz
Girmiş oluyor
Biraz da girse ilişkiye girmiş oluyoruz değilmi
Evet
Her erkek istermi hiç yaşamadım evlilik olmadan istemiyorum bu şekilde ısrar ediyor ayrılmalı mıyım
İster ama seni de anlamalı
Benç terkedip geldi nasıl güveneyim birde istiyor
Aynen çok güven verici değil
Her erkek ister ki
Ama ben evlenince olmasını istiyorum biliyor bunu
Evet de ondan ayrılıp kimle olsan o da aynısını istiycek bunu biliyorsun
Bekleyen olmaz mı yapmıcak olan
Sonra uyandın
Nasıl
Sen bilirsin
Ben evlilik olmadan istemiyorum o biraz girişim diyor birazda olsa ilişki yaşamış olmıcaz mi
Biraz iliski yaşamış olacaksınız sonrada dayanamayıp girecek içine sen de duramiycan
Ayrıl malı mıyım ben evlilı olmadan olmasını istemiyorum
Israr ediyorsa ayril istemiyorsan ayril boş ver