Bunu şu şekilde de düşünebiliriz. Kadınlar yaş aldıkça evleneceği yaş aralığı da yaşına göre artmış oluyor. Ben 23 yaşındayım Belki 30 yaşında da biriyle evlenebilirim ama 30 yaşına geldiğimde 23 yaşında bir erkekle evlenmem abes olur. Ve fikirlerimiz uyuşmaz. Ama erkeklerde bu tam tersi onlar yaş aldıkça evlenecek kızlar da çoğalıyor.
Bunu en basitinden şöyle düşünelim. 4 yıllık üniversiteye başladığımda hem kendi yaşıtlarım hem 2. sınıflar hem 3ler ve 4teki erkekler olarak bir sürü tercihimiz vardı kızlar olarak. Ama 4. sınıfa geldiğimizde 1. sınıftaki erkeklere bakmıyoruz artık.
Erkeklerse bizim tam tersimize 1. sınıfta en dezavantajlı olanlar. Çünkü genelde kızlar kendi yaşıtlarıyla değil üst sınıflara gözünü kestirmiş oluyor. Erkekler de 4. sınıfa gelince avantajlı oluyorlar. Neyse bu en basitiydi. Herkes bunun farkındadır zaten de asıl merak ettiğim şu
Erkekler yaş aldıkça ve tercih de arttıkça kafaları karışmıyor mu? Ve evlenmek istememeleri sırf potansiyel seks yapacağı kadınlardan fedakarlık yapacağı ve tek bir kadınla olmak zorunda olduğu mu akla geliyor?
Ve kızların yaş aldıkça evlenme potansiyeli azalıyor. Atıyorum 30 yaşında bir kız 25 yaşında yaptığı tehditleri hayatındaki erkeğe yapamazmış gibi geliyor. "Bak bu gelinliği almazsak unut evlenmeyi Cenkay" diyebiliyorsa 25 yaşında ; 30 yaşında (ne kadar modern de yetişmiş olsa evde kalma korkusu olabiliyor) artık gelinliğin nasıl olacağı gözü bile görmez. Üstelik evlendiği adam artık 25 yaşında değildir belki 30 bile olmayabilir en iyi ihtimalle 30. ( Olgun kadın seven erkekleri ayrı tutuyorum)
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Kızlar yaş almaktan korkuyor musunuz?
Erkekler yaş aldıkça birlikte olabileceğiniz kızların artması sizi mutlu ediyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer