Şimdi şöyle söyleyeyim ben aslında bisexim. Yani erkeklere karşı duygusal aşık olamıyorum, kızlara aşık olurum, peşlerinden koşarım ama yatakta erkekleri de istiyorum. Ve bu ergenlik dönemimde baya 1 2 yıl beni pis abaza yaptı her erkeğe kaymak istiyordum, yaşlı, çirkin bile bazen karizmatik geliyordu.🤦♀️ Televizyondaki her yakışıklı erkeğin fotosunu bulur gece bi yerime sokup yatardım hatta🤦♀️ yani şöyle bi ev vardı komşulukta 3 tane erkek kardeş şöyle çok yakışıklı değillerdi ama 20-25 yaşlarında, odanın önünden geçerken bi koku geldi has erkek kokusu yani çok fena olmuştum gidip o gün 3 kere mastürbasyon yaptım ama sonra geçti hatta şu an bile ayda 2 3 kez yapıyorum eskisi kadar değilim tabi. Yani ben kendimden beklemezdim açıkcası bu kadar bir bisex ve erkek Fatma tipli kız olarak😂
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Ergenlik keşif dönemimiz. Kendimizi karşı cinsi merak etme tanıma zamanları. Bir de buna aşırı hormon eklenince her şey mübah geliyor. Sınırsız bir kafa yapısı veya kuku penis yapısı da diyebiliriz. 😂 Sen yine iyisiin beterleri de var. Bisex kadınlar ilginç geliyor daha renkli daha fantazili.. erkeğin bisex olması da o kadar itici geliyor😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. şu an kaç yasındasın
her insanın kendini yeni keşfettigi merakla beraber istek duygusunun yuksek oldugu dönemdir normal ama normal olmayan bisex olman
012 Yorumla
Soran+1 yıl28 yaş. Doğru, olabilir.
Soran+1 yılNormal bence niye anormal olsun
Soran+1 yılLgbt hiç duymadın mı
Soran+1 yılHiç kimseyle takılmıyorum. Cinselliği hemen keşfettikten sonra erkeklere kaydım, kadınlara küçüklükten aşığım
Soran+1 yılAslında artık hiç birisi kalmadı.28 yaşımdayım, ruhum yaşlı sanki
Soran+1 yılEvlenmedim. Bundan sonra da evlenmiycem galiba zaten... seks, aşk, hayat hepsinden soğudum desem yeridir. Keçmişe özlemim arttı son yıllar
Soran+1 yılYani çocukluğumu falan özlerim işte. Yok knk bu kadar yeterli. Sağ ol. İyi geceler.
Zamanla herşeyin dozu azalir ama norma bisi. Ergenlikte yeni yeni keşfettgin için fazla istkeli olup bu durumu keşfetme isteğinde fazla olacaktır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılBilinçsiz olduğumuz için. Yeni keşfetmişiz, hayvan gibi yükleniyorum hemen.
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha ondandır
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılerkeğe kaymak istiyordum derken? bildiğimiz kaymak mı?🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaç yaş aralığından bahsediyorsun kaç yaßına kadar böyleydin
00 Yorumla
+1 yılayda 2-3 kezse artık bitmişsin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBaya oda az istekli oluyorum
- +1 yıl
isteğin niye bitti onu anlamadım. bu kadar istekli olan insan pat diye nasıl değişir?
+1 yılcunku tabularınız var
08 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım ne anlamda açsana biraz
- +1 yıl
sınırlarınız var bazı seylerı doruklarda yasıyamıyorsunuz
Soran+1 yılKadınlar için diyorsan evet, doğru. Yoksa ben o zamanlar ohoo kaç kişiye vermiştim şimdi
- +1 yıl
peki nasıl baskılıyorsun sen
Soran+1 yılKendiliğinden geçti 2 yıl sürmüşlüğü vardır
- +1 yıl
sımdı manuelmısın
Soran+1 yılHee
- +1 yıl
detay soramıyorum
+1 yılTuhaf 😕
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri