yahu araya falan giriyor aşırı rahatsız edici 😀 bir de indirdiğimde falan resmen vajina dudaklarım ayrılmış oluyo araya girdiği için. Bir daha giyeceğimi hiç sanmıyorum vajina şeklimi bozcak
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAslında alırken yaptığın seçimle ilgili bir durum bu hepsi araya girmiyor. Bedenine tam uygun olanı almalısın ve ön kısmını daha aşağıda tutmalı çok yukarı çekmemelisin.
Uygun şekilde giyer ve bedenine uygun olanı alırsan çok fazla rahattır. Vajina dudak yapın da önemli ona uygun olanı almalısın.
Büyük ayrık dudaklar içen ön kısmı geniş arka kısma tanga yapısına uygun tangalar var.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılAferin. Butun gun mastürbasyon yapar gibi gelmeyeceksen alma arasina.. vajinan dsha onemli.. tanga giyersen vajinan kestane gibi çizik ortaya çıkıyor hos degil
10 Yorumla
+1 yılilk kez giydiğin için rahatsız oluyorsun ama tanga vajina dudaklarını rahatsız etmez bir yanlışlık var
30 Yorumlaİlk defa giydiğin için rahatsız etmesi çok doğal, birde vajina şeklini bozmaz korkma. 🤣
37 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSiz yanlış olanı tercih etmişseniz tanganın ne suçu var bunca yıldır giyiyorum hiçbir problemim olmadı 😊
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlk garipsemen normal belki doğru model ve ölçüyü tercih etmemişsindir halbuki çok rahat kullanışlı sadece doğru ölçü ve modeli seçmek yeterli 🙂
00 Yorumla
+1 yılSendeki tanga dan ote birsey sanirim oyle bir anlattin ki tövbe yaa😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakışıyorsa giy bence ama hoşuna gitmedi galiba pek, ileride sevgilin ya da eşin isterse napacaksın peki? 😃🙃
013 Yorumla
Soran+1 yılGiyerim ama dışarda değil evde 😀
Cevap sahibi+1 yılE tabiki de evde giyeceksin 😅
Sevgilin var mı peki hiç konuştunuz mu bunları onla giymeni isterim falan dedi mi diyor mu, sen ona sordun mu ya da ?
Cevap sahibi+1 yılBu arada bayılırım esmer kızlara 😍🙈
Soran+1 yıl2,5 yıldır sevgilim yok ve hayır konuşmadık ben ilişkide cinsellik taraftarı değilim
Cevap sahibi+1 yılAynı ben de bu şekilde düşünüyorum yani evlenmeden ilişkiye girmeye karşı biriyim çünkü 👌
Soran+1 yılAynen ben de
Soran+1 yıl19 sen
Cevap sahibi+1 yılVe nasıl erkeklerden hoşlanırsin tipe önem verir misin mesela sevgilin olacak erkeğin hafif göbekli mi yoksa vücutlu kaslı mı olmasını istersin ben mesela hafiften göbüşlüyüm ama bi o kadar da yakışıklı ve tatlı 25 yaşında 1.80 boyunda beyaz tenli siyah saçlı yeşil gözlü kumral ve daha önce hiç sevgilisi olmamış bir gencim 😂🤭😃😉🙃😍🙈🙈🙈🙈👌🙏
Soran+1 yılkaslı severim 😀 bunun nedeni sevdiğim kişinin kaslı olması sanırım ama göbekte itici duruyo ya bence. Sarışınlardan hoşlanıyorum daha çok veee nasıl sevgilin olmadı ya yuh
Cevap sahibi+1 yılOlmadı işte bilmiyorum neden olmadı nasip kısmet işi bu işler herşeyin hayırlısı, ama üzdün beni şimdi prenses 😓😒
Soran+1 yılKas yapmak için geç değşl
Cevap sahibi+1 yılNeyse ALLAH gönlüne göre versin inşallah kendine iyi bak
Soran+1 yılSen de
Gizli Üye(30-35)+1 yıl7-8 yıldır tanga giyiniyorum gayet rahat bence, vajinanın arasına da girmemesi gerekiyor belki küçük almışsındır
10 YorumlaDirek gidip ip gibi tangalar tercih etmezsiniz rahat edersiniz o sıra. Tanga kadın oldumu hissediriyo
20 Yorumlaİlk defa giydigin için rahatsız etmesi normal düzen haline getirirsen alışırsın ama sevgilin varsa eğer onla buluştuğunda giy her zaman her zaman abes olur
00 Yorumla
+1 yılBende hep bu soruyu merak ederdim ilk defa rahatsız olan varmış hem şekil nasıl bozuluyo 😂😂
06 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim ya araya giriyo ya
- +1 yıl
Valla kullanmıyorum bende hep merak ederdim araya girince rahatsız etmşyo mu diye 😂
- +1 yıl
Ama şekil nasıl araya girince neden bozulsun ki
Soran+1 yılNe biliyim bozulmuyormuş ama
- +1 yıl
Bozuluyo mu bozulmuyo mu karar ver bak bakim naısl duruyo şimdi 😂
Soran+1 yılBozulmuyomuş yahu qhdjıwnd
Araya girmesi gereken tanga değil başka bir şey olmalı
05 Yorumla
Soran+1 yılKeşke
Soran+1 yılYok sağ ol sexting yapmıyorum
Soran+1 yılBen burdan takılıyorum reel görüşmüyorum ayrıca bakireyim
Soran+1 yılYok
- Cinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı.
+1 yılyoo hiç rahatsız edici değil bence
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir süre sonra alışırsın.
00 Yorumla
+1 yılAlışırsan vazgeçemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzel zamanlarda giyersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl rahat ediyorlar bende anlamıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Mükemmel bir şey. Sahilde giysen keşke.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılzaten amaç araya girmesi sdfsdfd
00 Yorumla
+1 yılözel zamanlarda giy
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sen en iyisi g string giy
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ama harika durduğuna eminim
00 Yorumla
+1 yılZamanla alışıyorsun
10 Yorumla
+1 yılBence abartıyor Sun
00 Yorumla
+1 yılSen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılneden rahatsız oldun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörseydik bi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama ya 😂😂😂
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım