Dün ilk defa tanga giyindim vajina dudaklarım çok acıdı ve anüsüm kaşındı tüm gün, fotoğraftakini almıştım internetten acaba üründen kaynaklı mı oldu bir süre sonra alışabilir miyim?

Dün ilk defa tanga giyindim vajina dudaklarım çok acıdı ve anüsüm kaşındı tüm gün, fotoğraftakini almıştım internetten acaba üründen kaynaklı mı oldu bir süre sonra alışabilir miyim?
Aslında alışması zor ve uzun süren bir şey değil ki sadece doğru beden ölçüsünde ten uyumuna uygun model seçilmesi gerekiyor ve birde ten rengine uyumlu rengi seçildiğinde gel keyfim gel sonuçta ipli don alışılmayacak ne var hatta giyince rahatlığı vazgeçilmiyor daha bir sürü güzel pozitif etkileri var 😊
vajina dudaklarının acımaması lazım ki tanganın orayı rahatsız edecek bir kısmı yok muhtemelen ya aşırı dantelli bir şeydi ya da bedenini dar aldın , araya kaçma vs gibi his ilk giydiğin alışık olmadığın için yaşadığın şeyler sadece
fotoğraftakini giyindim direk biraz dantelli evet, normal giyindiğim külottan bir beden büyük aldım
eğer kıyafetininin içine normal bir çamaşır niyeti ile giyeceksen bunların pamuklu olanlarından al onlar rahat olanları
evet günlük hayatta giyinmek istiyorum artık var mı öneri markanız
dagi suwen penti alabilirsin :) ama dediğim gibi cotton yazanları pamuklu düz olanları günlük kullanıcaksan beni rahatsız etmesin kıyafet içinde diyorsan ve her zaman tanga da medium giyorsan mesela large almalısın small giyiyorsan medium gibi düşün
tamam teşekkürler 🙌🏼
Cevap
18Cevap
Üründen kaynaklı olabilir ee bide alışkan olmak lazım
ürün kaliteliydi ya
Alışık olmadığın icin olabilir ya
belki 15 senedir tanga giyiyorum , sadece ilk gün birkaç saat alışamamıştım ama o gün bugündür hep tanga/string giyerim. Önemli olan kumaşı (ipek/modal/pamuklu) iyi olsun.
devamlı şekilde lütfen bayanlar giymeyin sağlıklı değil.
Dudaklara acıtmaz genellikle anüste hemoroid felan varsa kaşınır
Alışkın değilsin ondan öyle :) Kendini nasıl hissettin
Genelde tanga araya kaçıyo seks için 10 15 dakikalık giyilir sonra zaten çıkariliyo
ilk kez giyorsan ondan olabilir
evet ilk defa giyiyorum
ondan dolayı olabilir alışınca geçer bu şikayetler
Çok mu dar, yanlış beden olmasın
pamuklu degilse her gun giyme mahvolur amn
Alışırsın neden acıdı
Ilkkez giydiğin için öyle olmuş giydikçe alışırsın zamanla zevk bile alırsın
Alışırsın rahatlığına gittikçe
Alışırsın
Kumaşı kalitesiz olabilir
Alışmadığın için o
alışır mıyım zamanla