Esra Ezmeci kendisine sorulan bu soruya bile şaşırmayıp cevaplamış.
Ne zaman, nasıl bitecek bu penis boyu merakı?

Esra Ezmeci kendisine sorulan bu soruya bile şaşırmayıp cevaplamış.
Ne zaman, nasıl bitecek bu penis boyu merakı?

Önemli.. önemli.. önemli..
Erkekler nasıl ki kadınların dişi organları hakkında yok şöyle olmalı, yok böyle olmalı diye yorumda bulunuyorsa, bizimde elimizde degerlendireceğimiz tek organları varsa, istediğimizi söyleriz.🤪
Onlar şekilci olmaktan çıksın, bizde işleve odaklanalım.😏
Göze hoş gelen onlar için makbul olansa, bizim içinde göze gelir olması makbul. 😎
Oturup dert etsinler bi zahmet 😂🤣 🤣
Oooo bu açıdan bakınca benim de oh olsun diyesim geldi 😂🤣
Ricalar 🙂
Her zaman şunu söylerler Evet boyutundan daha çok işlevi çok önemli Tamam katılıyorum bu bilimsel kanıtlanmış bir şeydir arkadaşlar Tamam ama şöyle bir gerçek de var Birazcık boyutu da önemli yani niye önemli En azından zevk verme adına ben böyle düşünüyorum
Bence doğru düşünüyorsun 😀
Cevap
5Cevap
Dünyada ne dertler var ya bir ortalama cinsel organ boyunu tartışmışlar. uzun olsa ne kısa olsa ne akılları fikirleri orada.
Öyle deme önemli 😂
Evet evrenin gizemini çözmek için. :D boşuna dememişler bir insanın zeki olduğunu sorduğu sorudan anlayabilirsiniz diye
😂
Bence hiçbir zaman vazgeçmezler. Çok önemli bir etken çünkü. Penisini olduğu gibi kabul eden sormaz, ilgilenmez belki.
Her şeyini öğrense bile yine vazgeçmezler mi? 😂
Kabul edecek yani; sana zevk verecek olan başkasının 20cmliği değil, 13se 13. Kıyaslamayacak. Başka penisleri unutacak, yokmuş gibi. Yok zaten, onun dünyasının sadece kendi penisi var. Bu her organımız için geçerli. Kompleks kıyaslamaktan çıkıyor.
Umarım kabul etmek normalleşir 😀
Mantıklı olan bu. Başka çare var mı? Gerçi varmış 😄 penis kılıfı 😄 ama o zevk vermez gibi 😄
Vermez 😂
Umarım dünya insanlarının ufku açılmış , artık hayata başka bir pencereden bakmaya başlamışlardır. Aydınlandık resmen bu kadar mı fark eder!!
Hahaha kamu spotu gibi kullanıcısın 😂
https://youtu.be/XeHk9V75tZA
En cok bana soracaksınız saksı değilim ben www.google.com/search
😂
Erkeklerdeki penis boyu ila kasımlardaki göğüs ölüsü muhabbeti bitmez. İkiside ölümüne birbirisiyle yarışır
Hangisi yener? 😂
Tahminlerimce kadınların olayı yener. Bende olsa kadın sayısı artıyor 😂
😂
Ne zaman ki düzgün eğitim verilmeye başlansa o zaman.
Bu kadın niye bu kadar ünlü ya 🙄
Gnündüz kadın programı sunuyor galiba, onların hepsi ünlü herhalde 😂
Erkekler cidden taktılar bu boy işine.
Vazgeçmezler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar