Haklısın ama bir konuda insanın ağzına ilk balı kim sürerse sonrası ilki gibi olmaz hep ilktir o şimdi siz 18-20cm penıs boyunun süper birşey olduğunu ve sürekli sürtünme demek olduğunu düşünüyorsunuz ne kadar uzun okadar az gel gıtle uzun bir zevk alma mantığı bu konudada doğru düşünce içersindesiniz ama bir konuyu söylemeden edemıyecem siz bayanların
Örneğin, doğum yapmamış kadınlarda uyarılmamış vajinanın uzunluğu 7-9 cm, çapı 2 cm, uyarılınca boyu 9,5-10,5 cm çapı girişte 2,5 cm, derin kısımda 5,5 cm olur. Doğum yapmış kadınlarda uyarılmamış vajinanın uzunluğu 8-10 cm, çapı 3-4 cm, uyarılınca boyu 11-12 cm, çapı da girişte 3-4,5 cm, derin kısımda 6,5 cm. olur. Normal pozisyonda ön ve arka duvarları birbiri üzerine katlanmış bir şekilde temas halinde dururken, iç yüzeyi kıvrımlı ve katlantılı olduğu için cinsel ilişki sırasında ya da normal doğum sırasında esnemeyle 15 cm’ye kadar uzayabilen ve 10 cm çapa kadar genişleyebilen elastik bir yapıya sahiptir. Önünde mesane dediğimiz idrar torbası ile arkasında rektum dediğimiz kalın barsak çıkımı arasında yer alır.
şimdi siz alabıleceğinizden daha fazla bir penisi içine alırsanız 2 dk sonra kasıklarınıza ınen baskıdan kıvranırsınız sonrasında bir kaç gün rahatsız edici bir dönem geçirirsiniz siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz :)
Erkeklerin ikide bir penıs boyuyla alakalı yazılarından rahatsız olabılırsınız ama bu erkeklerin savaşmayı ne kadar çok sevdikleri gibi cinsel olarakta tatmın olma iç güdüsünden kaynaklanıyor kısaca anlatmak istedim...11 Yorumla
Soran+1 yılemek vermiş arakadaş
En İyi Cevaplar
memeleri küçük olan kızlarıda görüyoruz kızlar meme konusunda standardın çok aşağısındalar bunu söyleyince kaba saba insanlar oluyoruz bizde onları içgüzellik masallarıyla avutuyoruz sizde bunu kabul edin yabancı kız arkadaşlarım oldu büyük ve taş gibi bizim kızlar kore gazisi gibi var mı yok mu belli değil büyük olanlar sarkık
soruna gelince bu erkeklerde bi takıntı kızlarda şunu kabul etsin altın kaplama değiller sonuçta soranlara bende gıcık oluyorum yok boyu yok çapı hususi ölçmüş bide buraya yazıyor anasını satayim 50 cm olsa ne olacak sertleşme aslında daha büyük problem123 Yorumla
Soran+1 yılevet ama memeyle o organ bir tutulmaz sonuçta olan vajina ve zevk veriyor sizin problemleriniz daha büyük oluyor.meme sorularıda sıkıcı tabi
- +1 yıl
bizimkileri savunmuyom ben aha yeni gördüm kızın biri büyük popo mu küçük popo mu demiş küçük penisi olanların buraya bunları yazması gerekmiyor diğerlerininde dalga geçmesi gerekmiyor 1 metre olsun isterse vajinanız ne kadarını içine alır 8 i geçmez hiç bir vajina en fazla 8 cm girer en fazla kızlarda benve asıl sorun bir meme iki vajina sarkıklığı türk kızlarının vajina görünümleri hiç bir şeye benzemiyor çok sarkık ve biçimsiz
Soran+1 yılsen kmseyle ilişki yaşamadın galiba tamponlar bile 10 cm ve hissedilmiyor.ne 8i şaşırdınmı sen
Soran+1 yıl20+ cm aldım bakireyken ve sinek ısırığı kadar acıdı zar yırtılıncada daha sonraki ilişkilerimdede hiç acımadı.ben o ciyaklaıyorum diyenlerin erkek olduğunu düşünüyorum erkekler ve penisleri küçük o yüzden büyük sevmesin istemesinler kızlar diye öyle yazıyorlar.
Soran+1 yılayrıca 10 cm yettiyi nerenden uyduruyorsun hissedilmedi bile yazdım orda
Soran+1 yılne 13ü ya şaka gibi.o küçük penislilerin uydurması.ne kalçada büyümesi ya Allahım kimlerle konuşuyorum bu kadar cahil olunur mu yaaa
Soran+1 yılona kalırsan dünya ortalaması 80 memede standart diyor sizde onu beğenmeyip tahta diyorsunuz ve doğru 80 cm göğüs tahta gibidir.standartlar sürekli de değişebilir bana denk gelenlerinki hep büyüktü valla inş böylede devam eder.o gt kilo alınca byüyo yok artık penis girince büyüyorsa çocuk doğurunca 150 cm olmalı etrafı şaka gibisin
- +1 yıl
ben küçük memeli molmayın yadır gamıyorum Allah vergisi bu dünya ortalamalarında düşüyor amerikaya gitsen amerikalı kadınların göğüsleri çok büyük çin e gitsen yok dersin ülke ülke değişir bunu bir kompleks konusu yapmak ve onunla alay etmek yanlış iki taraf içinde geçerli bu
Soran+1 yılben onla alay etmiyorum zaten.10 cm yazıp küçükmüş diyince dişlerini gösterenlerle alay ediyorum.ülkemde bu kadar küçük penisli erkek varken ki ben erkek gözüyle bile bakamıyorum onlara bayanların memlerine kıllarına laf söylemeleriyle alay ediyorum.çaktın ?
Soran+1 yıl21
Soran+1 yılacımaz yalan ya kolejde bi grup arkadaşım var onlar dahada aşmışlar 16 cm altıyla yapmıyorlar bile anlatıyorlar bi tanesi acıdı demedi bana
- +1 yıl
ben seni suçlamıyorum iki tarafada kızıyorum adamınki ufacık kıza laf atar kızın memeleri yok erkeğe laf atar 2 tarafta suçlu siz küçük penisli erkekler hakkında ne düşünüyorsanız erkekler küçük memeli kadınlar hakkında onu düşünüyor bu böyle işte üstelik bişey daha var kız giyinik bile olsa memelerini saklaması imkansız büyüklüğü anlaşılır ama erkeklerde penis boyu direk vücut tipiyle orantılı değil çok zayıf erkeklerinki çok büyük olabiliyor yada tam tersi
Soran+1 yılsinek ısırığı acı mı :) 1saniyelik bir acıydı sonrası dakikalar süren zevk
Soran+1 yıldedimya onlar kız kılığında küçük ç.klü erkekler.hiçbir arkadaşımdan acıttığını duymadım hep hepside büyük ister halamla akrabalarımla bile konuştuk o da aynı şekilde bazılarında kızlık yırtılınca bile acımamış.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatmin olduğumuza inanana kadar soracaklar sanırım. Olmuyorum arkadaş on milyon tane sorun cevap vermem gene de.
52 Yorumla- +1 yıl
olmuyorum derken?:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılsoruları takip etmiyorlar. bende yanıt vermekten gınaa geldi. aslında soru sorarken site benzeri soru var diye uyarıyor. ama soruyorlar. takmışlar kafayı ölçüye. sevişmeyi bilseler sorun olmayacağını bilirler. neyse amaaan .boşverelim. aslında yanıt vermemek lazım
12 Yorumla
Soran+1 yılseni biliyorum canım :D hepsini sen avutuyorsun salla ya büyüğünede küçük de gitsin onlarda reklam peşinde zaten :D
- +1 yıl
inşaat ustasını geçtiler. ellerinde metreyle geziyorlar. ben inşaat mühendisiyim .sürekli metreyle işim olmasına karşın bir kez olsun ölçmedim. ben kendimden utanırım ölçmeye. ölçü ile uğraşmak yerine sevişmeyi tam öğrenseler sorun kalkacak
benim ölçü anlayışım kadınımı mutlu ediyorsam ( ki allaha şükür kimseden şikayet gelmedi) gerçek ölçü budur
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsiz ne zaman ne giysem yakışır sorusu sormaktan vazgeçerseniz o zaman :D
84 Yorumla
Soran+1 yılhaklılık payın var:)
- +1 yıl
adamsınız vesselam :D
- +1 yıl
kızlar bizi hiç anlamayacak :D
- +1 yıl
:) sağolun
penis boyutu önemli olmamakla beraber, önemli olan işlevidir ben bunu bilir söylerim.. ayrıca türkiye standartı penise sahip türk erkeğide bir çok.. yok diyerek yanlış söylemişsin..
121 Yorumla
Soran+1 yılo ibare %100 yalan 10 cmlik penis 5 saat ayakta dursun kaç yazar:D valla Türkiye'de çeşit çok bence aynı ırk ayrımı olmaması gibi esmerde var beyazda renkli gözlüde var kahverengi olanıda mesela .
Soran+1 yılyoo hiçte öyle değil zaten her 3 erkekten ikisi erken boşalıyormuş bide penisi küçükse o adamın çekiciliği sıfırıdır.büyükten yanayım tabiki adamın bi orası var cinsel organ olarak oda büyük olsun .S
- +1 yıl
ama şunu da unutmamak lazım mesala diyorsun ki her üç erkekten ikisi erken boşalıyormuş diyorsun ve büyük olsun diyorsun.. işte büyük olupta geç boşalan da var.. mesela ben de büyük olmasaydı keşke diyorum çünkü geç ereksiyon olunuyor.. geç boşalınıyor.. bu durumda kadında zor zamanlar yaşayabiliyor.. buna ne diyeceksin.. öyle herşey sizlerin bildiklerinizle sınırlı değil yani..
Soran+1 yılgeç ereksiyon olması sorun değil bence atıyorsun hem büyük hemde işlevli bir penisi beğenmeyen kadın olmaz.ben öylesiyle hiç sorun yaşamazdım senin söylediğin hatun ağzının tadını bilmiyormuş
- +1 yıl
:) diyorsun fakat hakikaten zor zamanlar yaşıyorlar.. yani anlatılmaz buradan ama, üstü kapalı şekilde şöyle söyleyim, en az 1 saat sürse noluyor biliyormusun kadının halini.. ? ayrıca neden atayım, atacak bir durum söz konusu değil ki.. sonuçta burada bir tartışma yaşıyoruz..
Soran+1 yıl1 saat kadın için bırak fazlayı az bir süre:)))))1 saatte birkez boşalır bence bir kadın.benm için normal süresi 3 saat fakat buna dayanabilen bir erkek yok herhalde
- +1 yıl
sen ciddi olamazsın bence asıl.. yalnız şunu samimiyetle söyleyim, yani bütün şeyleri döktürtecen buradan da napalım artık.. ben eski sevgilimle sabaha kadar uyutmamıştım, sen 1 saatte 1 kere diyorsun.. ben onunla sabah saat 4 tü onun bana dediği 12 defa bir kadın boşaltılır mı ya yuh sana dediğini bilirim.. bu arada geceye 12 de başladık.. yalnız ben saat 4 te 2 defa anca oldu.. devam etsek ederdim sorun yoktu fakat kız bacaklarım tutmuyor deyipte üstüne basamayınca ben de iyi tamam dedim..
Soran+1 yılsenin gibisi bana dek gelse keşke.inşallah evlendiğim adam yarım saat sonra çrüğe çıkmaz.
Soran+1 yıl:( senin gibi erkek bulmak çok zor.birkaç saniyede boşalanı bile var:(Allah yardımcısı olsun onların :(
Soran+1 yıltahrik ettin beni çok fenasınız ya
Soran+1 yılvalla her an tetikteyim :D
Soran+1 yılyokki:D postacı gelse atlarım şuan bırakmam.d
Soran+1 yılhayal edince daha çok zevk alıyorum filmlerin hepsi aynı.ben daha sanatsal yaparım o işi çeksem yok satar hemde en uzunu olur tahminen...
+1 yılKızlar da neredeyse hergün hamile kaldımmı acaba, üzerine boşaldı bilmem ne mast. yaparken kan geldi acaba kızlığım bozuldumu bilmem ne gibi şeylerle bi dünya soru soruyorlar bunları da çözmek gerek...
10 YorumlaSiz kadinlarin "kizligim bozulmusmudur" yada "agzima aldim/arkadan yaptim hamile kalirmiyim" sorularinizin bitmemesi gibi birsey bu.
116 Yorumla
Soran+1 yılkadnlar günde bir kere soruyorsa erkekler günde 3-5 kere soruyorlar
Soran+1 yılsöylediğin tarz sorularda alternatif bi durum vardır.hamile kaldıysa aldırır ertesi gün hapı kullanır henüz değilse yada kızlığa gelen bi zararı 1.5 bin tl tamir eder herneyse ama penis boyuna yapılacak hiçbir işlem yok o yüzden daha saçmadır
- +1 yıl
Allasen ne alternatifi, sen hic anal yada oral yolla gebe kalan bi canli (canli diyorum insan diye sinirlamiyorum bile) gordunmu yada duydunmu? Yil olmus 2013 hala opuserek hamile kalma korkusuyla buralarda cirpinan kizlar var ve sen bana "alternatif" diyorsun.
Not: alternatif ne demek, cumle icinde kullanmadan once anlamina bi bakmani oneririm.
Soran+1 yılsoru için söylemedimki.bu saçma sorular ben sonuçlar için konuştum tabiki sebepleri bunlar olamaz. kızlık bozulması yada hamilelikse üzücü sonuç çözümü olduğundan bahsediyorum.ama bi erkeğin tatmin edememediyse üzücü olan sonuç bunun bir çözümü yok.
Soran+1 yıloda senin görüşün:)artıladım...
Soran+1 yılneymiş tıbbın koyduğu son nokta? ukalaya bak ya.
Soran+1 yılinanmıyorum ben bilim bu konuda kesin yargılara varamaz.bilime göre kadınlardaki ideal ölçüde 80 miş.bu 1.70ik bayanda sizilce kadar demek.erkekler bunu mu beeniyor.bilimin söylediğide 13 cm flan.hayır hayır kesinlikle yetmiyor.
- +1 yıl
Bak konular farkliyken ayni potaya koyman cocukluk olur, bayanda neyin ideal olcusu 80'mis cumleyi tam kurman kerek. Hic kendinin istisna oldugunu dusundunmu? Tıp ureme organlarinin yapisina gore bir ortalama verir, bu ortalamada senin rahminin degismez yapisidir belirleyici olan, klitoris, yumurtaligin oldugu derinlik vs vs vs. Sen muhtemel isin haz kismindasin ve muhtemel bedenini henuz tanimiyorsun. Bunlar eksiklik degil her insanin kendiyle ilgili kesif donemi vardir ve muhtemel deneyimsizsn
Soran+1 yılgöreceğim çook şey var elbet.ama bana neyin zevk verip vermediğini biliyorum.
Soran+1 yılfarklı boyutları denedim.ona göre konuşuyorum ve deneyen arkadaşlarımlada konuşuyoruz.
+1 yılbu dünya döndükçe sorulacak bir soru :)
o nedenle ne zaman sorulmayacak yada sorulmasının beklenmediği bir zaman dilimini beklemek türkiye için kehanet olur? :)10 Yorumlao penis dedigin şey ne kadar kutsal biliyormusun
nerdeyse kadınların cogu onun için ölüyor23 Yorumla
Soran+1 yılaynen :)
Ne yapalım yiğid malıyla konuşur, yiğidin malı ortadadır.
O penis boyu dediğin şey hayati önem taşıyor.
Sonra neden ülkede 2 çiftten biri boşanıyor, boşalıyor.
Bu soruyu soranın kafasına ve soruya her açıdan bakıyorum ama yok olmadı.10 Yorumla
+1 yılbende sordum bugün kızlarda yok göğüs nasıl olmalı yok bacak kalca nasıl olmalı diyo bunu sorduk sucmu ha küçük değil benimki ben sadece nasıl istersiniz diye sormustum :D pişmanda olsum sormam arkadas yasayan görür ne diyim ;)
10 Yorumlasoru mu bu? neyse 16cm yetmezsede idare ediceksin arkadaş.
20 Yorumlaçok haklısınız
tüm sorunlarımız bitmiş boyla kiloyla uğraşıyoruz
biri büyüktür biri küçük
herkes memnun olur kusura bakmayın
penis yüzünden mutlu olmayan boşanan aile hiç duymadım
sevgi ve aşk çok önemlidir
gerisi olur10 YorumlaGizli ben seni herzaman destekliyorum, bütün yazdıklarına bakıyorum da çok doğru şeyler yazıyorsun takipçinim :P
02 Yorumla
Soran+1 yılsağol arkadaşım :)))
+1 yılErkeklerin büyük penis tutkusu bitip elindekiyle mutlu olmayı öğrendiği zaman
10 Yorumla
+1 yılmilyon kere sorulmuş internette her yerde zibilyon tane cevabı olan soru. saçma sapan bir işte; katılıyorum soru sahibine.
11 Yorumla- +1 yıl
ya televizyonda bile bilgi verildi. haydar dümen günde en az 10 kez aynı soruyu sormuş. adamda iyi sabır var.
maksat sex muhabbeti olsun iste..abazalik diz boyu :)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgöğüslerim küçük veya sarkık sorularnız gibi aynı.
sen şu 13lüğe laf eden hatunsun :)18 Yorumla
Soran+1 yılevet:)
Cevap sahibi+1 yılkıllı kezbanlardan değilsin dimi :)
Soran+1 yılsizin etrafınızdaki kızlar hep kıllı herhalde nasıl bi çevreniz varsa artık.ben hiç yakışıklı bir erkeğin ağzından kezban lafını duymadım.ilginçsiniz vesselam.
Cevap sahibi+1 yılyokya ben kimseye kezban falan demem sen dedin diye takılıyordum :) benimki uzun da noluyor sanki tipi bozuk
Soran+1 yılonedemek ayy tipi mi bozukk :)kısa olmasından iyidir ya merak etme hem evleneceğin hatun nasıl kimbilir
Cevap sahibi+1 yıl18 ama eğri.hatununda elbet bişeyleri vardır kimse 4-4lük değil
Soran+1 yılhe aynen öyle 18de çok ideal bir boy
Cevap sahibi+1 yılideal ama tip sorunlu işte :)
- Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılaynı şeyi bekaretini kaybetmiş kızlar da yapıyor..bakire değilim; evlenince sorun olur mu? diye 1.000 tane soru var...
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama onu kabul edende var etmeyende.şimdi 10 cm penisi olan adamın soru sorması saçma çünkü onu uzatamaz zevkte veremez yapacak bişey yok.bekaretini kaybetmiş kızın 1.5 bin tl si varsa her türlü kurtarır.1.5 bin lirada para değil bence illaki bulunur.
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. puahahahah güncelleme süperdi
12 Yorumla
Soran+1 yılgeri vites yok zaten :)
D: komplaksli insanlar
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen kanka hala boyu değil işlevi diyende var burdan yak
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. :)) kıza katıldım valla
20 Yorumlakız haklı beyler dağılın :)
00 Yorumlaseviştıkden sonra :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbensormam hiç :D
00 Yorumla