Flort ettigim kisilerin daha 1. aydan cinsellik muhabetlerine girmesi neden boyle insanlar surekli beni buluyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden tercihlerini değiştiremiyorsan hep gelir seni bulur o tarz erkekler beyni bacak arasında olup duygusuz ve bencildir kadını köle beden işçisi cinsellik olarak görürler özgüvenleri yüksek ve hızlıdırlar utanma arlanmaları yoktur ne kadar kısa sürede hallederse diğer avlarına o kadar hızlı yaklaşırlar istediklerini aldıktan sonra yol verip umurunda dahi olmazsın yani anlayacağın tercihlerini değiştir ya da en baştan evlenmeden yapmayacağını belirt o tarz isteklerde bizim gibileri de sizler beğenmiyorsunuz ne yapalım onlarda çok yakışıklı özgüvenli ağzı laf ediyor yapacak bir şey yok
03 Yorumla
Soran+1 yılnediyosun ya en basinda düzgün sanıyorum cünkü ben mi seçiyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam öyle düzgün yaklaşırlar zaten öyle bir şey sezersende yol ver uğraşma zaten onların amacı o yani düzgün biri çıkar elbet denk gelir
Cevap sahibi+1 yılBence sende seçiyorsun dur tipten ya da farklı nedenler ile konuşmadığın elediğin olmuştur
En İyi Cevaplar
+1 yılİç güdüsel bir şey. Erkeklerin yalnız kalmasıyla doğan ve zamanla her gördüğü kıza aşık olmasına kadar ilerleyebilecek bir rahatsızlık. Eğer uzun süre yanında durursan hoşlanmaya başlarsın ve seni de etkisi altına alır. Fakat cinsellikten uzak duran erkeklerin ilişkilerinde bile bir noktada cinselliğe eğilim artabilir, doğanın kanunu bu. Duyguda mantık yoktur.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu zamanda maalesef duyguların değil hormonların önemi var insanlar için. Baştan seti çekersiniz daha iyi işte kendilerini belli etmeleri. Elbet doğru insan çıkar karşınıza merak etmeyin. Keyifli günler..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
47Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle yapan birisi olursa engelle ben öyle yapıyorum Uğraşamam ben kendime yatacak insanlar aramıyorum.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBazı kişiler böyle maalesef. tamam tanışırsın ileride konusunu açarsın da ilk başta açmaları sapık olduklarını gösteriyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin yüzde99 u öyle artık. İlk günden öpücük atmalar yılışık konışmalar. Çoğu zaten cinsellik yaşamak takılmak için konuşuyor. Bir kısmı da hem sevgi hem cinsellik istiyor..
İlk günlerden o konuları açandan kaçmam lazım. İnsan bi tanır karşıdakini bi saygı duyar bi sevgi oluşur sonra napıyosan yap.
Hayır sorsan ne var bunda doğal böyle konular diğer konulardan farkı yok benim için der üste çıkarlar. Ama ilk zamandan yılışık tavırda olanlar ya da bu konulara girenlerden bi hayır gelmez insana71 Yorumla
Soran+1 yılcok haklisin kuzum
Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Çünkü tek amaçlı bu ki. İstiyor ki hemen cinsellik olsun. Amacı bu olmasa ne diye teklif etsin. Hani bir tanıyalım tanışalım kafasında olacağına bambaşka şeyler düşünmekte.
Sanıyor ki daha önce sevgili olduğu kişilerde yaptığı şeyi sende de olur mu düşüncesiyle yapmaya çalışmak.10 YorumlaBende bundan çok rahatsızım.
Bir erkek olarak benim için cinsellik en son gelir.
Önce tanımalıyım hobileri, dinlediği müzik, opera sever mi, kültür turları ilgisini çeker mi.
Ama hep bana mı denk geliyor bilmiyorum kadınların merhabadan sonra hopp diye girdiği konu cinsellik!
Çok itici geliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkek sizle ne konusacak oturup ekonomi politikami konussun? ya da kadinlar oturup erkekle elbise magazin dedi kodumu yapsin. ikisininde ortak alani cinseliktir. KAdinlar ne bekliyorki?
Gunlerce sizinle oturup bidi bidi mi yapalim. Erkekler ne iyisini yapiyor. Olmuyacaksa olmuyor. Senden sonrasina bakiyor.
10 YorumlaSadece erkekler değil kadınlar da ilişkide cinsellik isteyebilir. O yüzden iki taraf da baştan birbirine net olsa sorun olmaz bence.
61 Yorumla- +1 yıl
Herkesin tarzı ve tavrı farklı aslında. Aynen öyle olmalı. Kim ne istediğini söylemi. Ama şöyle bir unsur var , cinsellik aradaki duygu bağını fazlasıyla artırır. Bağdaştırıcı bir güçtür..
Birçoğu öyle sanırım. Cinsellik elbette sevmeyen yoktur ama bunun da bir zamanı var. Aceleye gerek yok ki. Önce tanısaydınız birebirinizi iyice düzgün ama seninki o acelecilerden. Ona acele ettiğini dile getirmelisin..
20 Yorumla
+1 yılilk aymı adam bir ay beklemis daha ne istiyorsun ben ilk gun diyecen sandim sosyal medayada tanisip sanal seks sexting yapip ilk bulusmada seviamek lazim neden boşa zaman gecireceksinki
04 Yorumla
Soran+1 yılne anlatiyorsun sen ya
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Senin gibiler 2 dk da bitiriyor işi😂😂😂
- +1 yıl
😂😂😂
%95 i böyle kalan %5lik efendi sabırlı saygılı kesim zaten ciddi düşünen kesim oluyo ve flört dahi etmez. Sana değer verir o konulara giren yüzde yüz cinsellik bekliyodur uzak dur bence öylelerinden ve flörtü doğru bulmuyorum
00 YorumlaDiper kızlardan farklısın demek. Yollu değilsin. Peki farkını nasıl belli ediyorsun? Giyimin, takıldığın yerler, sosyal medya kullanım şeklin...
Demekki farkını gösteremiyorsun.00 Yorumla
+1 yılHerkes öyle değil ama bir çoğunluk sadece cinsellik odaklı artık
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana da hep öyle kişiler denk geliyo ben şundan dolayıdır diye düşündüm kendim için açık giyiniyorum onlar da farklı gözle bakıyor o yüzden direk bu konuya giriyolar
11 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım kapalı oldugu halde onada denk geliyor
+1 yılSeni sevdiği için değil obje görüyor sorsan sevdigimsin sen bu nasıl sevmek önce saygılı olmasını öğrensin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılPahalılık insanları bu duruma getirdi demek ki, tanıştık hadi yatalım durumu yani 😅😅 çok yazık..
00 Yorumla İlk aydansa gene iyi ilk günden konuşan gördü bu gözler 🤦🏻♀️
02 Yorumla
Soran+1 yılne yaptın peki
cinsellik konularina giriyor derken ne demek istiyorsun. cinsellik konuşmak mi istiyor yoksa eglrmr dokmeyi mi istiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTanışırken bunu baştan dile getirmezsen bunu sürekli olarak yaşarsın
04 Yorumla
Soran+1 yılilk gunden mi diyim
- +1 yıl
Evet ilk günden söyle çünkü bir insanın fikri neyse zikri de odur
Soran+1 yılnormali beni bulmuyor
- +1 yıl
Seçici ol sende o zaman ben öyle yapıyorum
+1 yılAmaclari cabuk yasayayim baskasina geceyim derdi... cogunun amaci bu
10 Yorumla
+1 yılSanal da tanıştığın insanların %80 inin amacı bu zaten
10 Yorumlakimse duygulara kalbe ruha dokunmuyor. akil fikir hep şeytan üçgeninde
10 Yorumla
+1 yılBenim karşıma çıkanlar da öyle güzel misin? Çok az erkek düzgün o da bizi zor bulur 😔
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmadığını düşünüyorlarsa bundan olabilir.
00 Yorumla
+1 yılFlört ettiğim herkes... den sonrasını okumadım zaten.
00 YorumlaEfendi durust birini bulsan teklif degil, dertlesiyorsunuz. S*ken yaranıyo
00 YorumlaCinselliği çağrıştıran cümleleriniz varsa demek ki...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Kıtlık var canım kıtlık napsınlar onlar pahalanmış her şey sevgili yapmak bile 4000 TL olmuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılFlört sevgililik cinselliktir zaten ondan ötesi yok
00 Yorumla
+1 yılgeç kalmışlar ben olsam akşamına açardım pehhh
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu erkek aklı cinsellikte. Sadece yatağa atmak için konuşuyor diye düşünüyor insan. Kime güveneceğiz bilmiyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zaman degerli sözünü yanlış anlamışlar demekki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılcinselliğin belli bir ayı mı var?
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 1. ay mı 😂😂 geç bile kalıyolar 1. saatten sora giriyolar normalde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılhep aynı soru. sizde öyle erkekleri bulmayın o zaman
06 Yorumla
Soran+1 yılalninda mi yazıyor
- +1 yıl
bi insanında ne mal oldugunu anlamak için 5 sene geçmesine gerek yok. adamın tavırları davranışları nasıl yaşadıgı zaten belli eder.
Soran+1 yılnasil anlayabilirim
- +1 yıl
serseri tipleri seviyorsunuz o tiplerdende efendilik beklemeyin
Soran+1 yılne alaka ya en basta düzgünmüş gibi geliyior insana
- +1 yıl
gibisi yok hoşlandığınız erkek olunca gözünüz bir şey görmüyor kusurlarını görmüyorsunuz.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSahte namuslu tavırlar da baydı be. Tamam en namuslu sensin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya da sen sürekli onları buluyorsun
karşındaki insanların niyetini okuyabilmek lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü akılları fikirleri cinsellikte ve fazlasışiyla açlar
10 Yorumla E napicakti ki kardes kardes oturmayı kabul mu edicekti
01 Yorumla
Soran+1 yılkanka herkes senin gibi vermiyor ondan
Bende tanışıp ciddi düşünürüm umarım dediğim kişilerin bu şekilde davranmasına çok kızıyorum. Aynı sorun bayanlarda da var yani maalesef..
00 YorumlaBen bi kız ile 8.5 ay konuştum bi kere bile konuşmadım problem kimde?
10 Yorumla
+1 yılBilerek açıyorsa sıkıntı ama bazen kendiliğinden konu oraya kayabiliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılDevir böyle üzücü ama gerçek
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. öyle oldu ne yazık ki, kimseye güvenilmez
133 Yorumla
+1 yılHepsi aynı konuşmayan kimse yok
00 Yorumla
+1 yılherkes böyle knk
00 Yorumla
+1 yılAtes ediyorsun demekki
00 Yorumla
+1 yılAsıl sen niye normal insanları buluyorsun?
00 YorumlaBir çok insan artık böyle bunun cinsiyeti yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Millet yaniyor jsjsjs
00 Yorumlaİyide libidoku olmak kötü mu
00 YorumlaHerkes cinsellik peşinde maalesef
00 Yorumla
+1 yılTabikide hayır beklentimi veriyorsun
00 YorumlaSen seçiyorsun o seni bulmuyor
00 Yorumla
+1 yılEvet ama kadınlar da öyle
00 Yorumla
+1 yılArtık cinsellik olmadan aşk yok gibi bir şey var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerhaba rica etsem bana yzar msn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSelam seks falan naber ya😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVerme sende, zorla mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ne zaman girilmeli
00 Yorumlatüm erkekler aynıyız.
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Flört ettiğim herkes daha ilk aydan cinsellik konularına giriyor. Herkes mi böyle oldu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım