AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yapar bağlanır yani tatmin ederse seni sende onun hoşuna gidersen olur 😊 ilk ilşkinse ciddiseniz kesin yapar
Anladım peki birsey sorabilir miyim mesela 29 yaşında kadınla 23 yaşında ki erkek 1 senedir çıkıyorlar ama çocuğun aklı hala eski sevgilisindeymis geçen en yakın arkadaşına sormuş ve çocuğun şu an ki sevgilisini ailesi istemiyormus çocuğun ablası çocuğun eski sevgilisiyle çok yakın samimiymis çokta seviyormuş sizce çocuk eski sevgilisine döner mi? Yoksa birazdaha takılır mı şimdi ki kızla ama kız ciddi düşünüyormuş çocuğu seviyormuş yani
Şöyle söylim çocun aklı kesinşikle eski sevgilisindese ve yeşil ışık varsa şuanki kızı bırakır
Ben eski sevgilisiyim olaylari biliyorum az çok ablasiyla bu konuları konuşmuyoruz ama arkadaşlarımdan duyuyorum hatta brni en yakın arkadaşıma sormuş nasıl iyimi sevgilisi var mı gibisinden
Ozman şöyle söylim sana dönmeye hazırlanıyor
Anladım teşekkür ederim
Rrica ederim
Çok iyi yapıp çok zevk veriyorsa istersin yani aklına geldikçe.
Anladım peki birsey sorabilir miyim mesela 29 yaşında kadınla 23 yaşında ki erkek 1 senedir çıkıyorlar ama çocuğun aklı hala eski sevgilisindeymis geçen en yakın arkadaşına sormuş ve çocuğun şu an ki sevgilisini ailesi istemiyormus çocuğun ablası çocuğun eski sevgilisiyle çok yakın samimiymis çokta seviyormuş sizce çocuk eski sevgilisine döner mi? Yoksa birazdaha takılır mı şimdi ki kızla ama kız ciddi düşünüyormuş çocuğu seviyormuş yani
Ama dönüp dolaşıp aynı hikayeye getiriyorsun konuyu, biraz saplantılı olabilir misin?
Sanırım evet
En azından farklı farklı kişilere sor, ama böyle bir çözüm bulamazsın.
Bağımlılık yapar tabi
Anladım emin misiniz?
Eminim ama herkes için bir olmaz
Peki Anladım peki birsey sorabilir miyim mesela 29 yaşında kadınla 23 yaşında ki erkek 1 senedir çıkıyorlar ama çocuğun aklı hala eski sevgilisindeymis geçen en yakın arkadaşına sormuş ve çocuğun şu an ki sevgilisini ailesi istemiyormus çocuğun ablası çocuğun eski sevgilisiyle çok yakın samimiymis çokta seviyormuş sizce çocuk eski sevgilisine döner mi? Yoksa birazdaha takılır mı şimdi ki kızla ama kız ciddi düşünüyormuş çocuğu seviyormuş yani
Olabilir de olmayabilir de yaşattığı duyguya bağlı
o kişi değilde sen bağlanabilirsin iyi yaparsa
Cinsellik sonrası eskiye dönmek isteyecektir. sakın onu kendine çevirebilirim diye fedakarlık yapma. Erkekler kavuşamadıklarından vazgeçmezler
Anladım peki eski sevgilisinin karşısına bilerek oturup onu izliyormus merak ediyormuş nerede ne yapıyor diye çeçen de arkadaşına sormuş kızı zaten sonrasında da çocuğun ablasiyla çocuğun eski sevgilisinin arasi çok iyimis ama ablasiyla kardeşi hakkında konusmuyorlarmis sizce ablası ayarlamaya çalışıyor mudur hatta ablasiyla bir ara hediyeler almışlar birbirlerine fikriniz nedir sizce
Ve 1 senedir cikiyorlarmis ama dönseydi dönmezmiydi?
İrtibatı var hala onlarla. ablası üzerinden de olsa. bence dönecektir ona
Sen neresindesin bu konunun? dizi konusu mu bu :)
Kiminle irtibati var ve neden 1 senedir dönmedi o zaman sizce hala da devam ediyorlarmis
Ben arkadaşıyım arkadaşım rica etti sormam için :)
eski sevgilisiyle irtibatı var işte kopmamış ablasıyla konuşuyorlar işte. o çocuk 29 yaşındaki ile fb gibi bir modda sadece sevişir. hevesi geçince de eskiye döner
Ama 1 senedir dönmemiş yine de döner mi ki
Döner. 29 luk kız iyi sevişiyor olmalı
Döneceğinden ne kadar eminsiniz yani bu çocuk şimdi ki sevgilisine evlilik gözüyle bakmiyor eski sevgilisine evlilik gözüyle bakıyor ve hala onu seviyor yani
Evet bence öyle. Eski sevgili zaten cepte :) e biriyle de sevişiyor zaten. bir süre daha 29 lukla tecrübe eder
Eski sevgilisinin cepte olduğuna nasil emindir peki ve 29lukla tecrübe ettiğinde eskisine dönüp ciddi düşünecek yani yuh
:) cepte olmasa ablasıyla irtibatı kalır mı. konuşurlar mı sence
Kimin ablasiyla irtibati var anlamadım kusura bakmayın ya ☺️🙏🤦♀️🤦♀️
offf sanane canım bunlardan. seni öpen, seninle sevişen yoksa neden sana dert oldu
Ben eski sevgilisiyim olaylari biliyorum az çok ablasiyla bu konuları konuşmuyoruz ama arkadaşlarımdan duyuyorum hatta brni en yakın arkadaşıma sormuş nasıl iyimi sevgilisi var mı gibisinden ondan sordum mazur görün
:) tamam işte 29 luğu biraz daha züksün döner sana. beklemede kal
Ahahaha 😂😂😂 sesli güldüm
:) işeme de altına :) hep gül
Ben yapsam bağlanırım oyüzden yapmıyorum
Hayatta her şey olabilir eskiden sevgilisinede dönebilir başka biriyle de evlenebilir bunun garantisini veremez kimse
Anladım peki eski sevgilisinin karşısına bilerek oturup onu izliyormus merak ediyormuş nerede ne yapıyor diye çeçen de arkadaşına sormuş kızı zaten sonrasında da çocuğun ablasiyla çocuğun eski sevgilisinin arasi çok iyimis ama ablasiyla kardeşi hakkında konusmuyorlarmis sizce ablası ayarlamaya çalışıyor mudur hatta ablasiyla bir ara hediyeler almışlar birbirlerine fikriniz nedir sizce
Eğer ilişkide çok iyiyse yapar
Çocugun aklı hala eskisinde ondan hayır gelmez sonu yine o eski kıza döner
Ama eski sevgilisini yeni sevgilisiyle aldatmis yine de eski sevgilisine dönse bile yine aldatır mi yoksa ciddi mi düşünür sizce
Onu bilemem ama Nurettin Rençber ne diyor eski yara eski yara kapanmıyor eski yara diye
yaşananlar karar verir sanki
dönsede dönmesede seninle sadece seks için görüşür bu sözlerlede ciddi düşünmemeni istemiş
kadın erkek farketmek birisinin hayatına ne ile girersen sadece onun için senle devam eder ve bu dediklerini sana kim söyledi
Bu dediklerimi bana arkadaşım söyledi o görmüş de neden sordunuz?
düzmece gibi senle yatan birisinin senin duygusal düşüncelerini sildirmeye çalışan oynan oyunlar gibi bence boşa uğraşıyorsun
Nasıl yani düzmece gibi derken anlatmak istediğinizi anlamadım
seni kendisinden uzaklaştırmasının zamanı gelmiş
Neden uzaklastirsin ki biz hala devam ediyoruz gitmek istese eski sevgilisine dönerdi sorusturmus zaten eski sevgilisinin yakın arkadaşına sormuş nasıl durumu iyimi sevgilisi var mı gibisinden
sen ona fazla kapılmış gibisin buda onun hoşuna gitmiyor
Gitmiyorsa neden devam ediyoruz hala peki
cinselliktir belki
1 senedir yani
süreç önemli mi ben bir kızla 7 yıl sürdüm bu yaşta hemde tek sebep bedenlerimizin birbirini tamamlamasıydı
Çocuğun ailesi suanki kızı istemiyormus ve çocuğun ablasi eski sevgilisiyle kanki yakın arkadaş gibilermis hata birbirlerine hediyeler almışlar bir ara
sen ne bekliyorsun ki
Ben eski sevgilisiyim olaylari biliyorum az çok ablasiyla bu konuları konuşmuyoruz ama arkadaşlarımdan duyuyorum hatta brni en yakın arkadaşıma sormuş nasıl iyimi sevgilisi var mı gibisinden
o mlmı senle görüşüp arkadaşı var mı diye başkalarına soracak kadar
Benimle gorusmuyor ki
sen sana mı dönmesini istiyorsun
Evet
sadece seks için bile senle görüşmeye devam etmesi seni rahatsız edermi
Nasıl yaniiii
nasıl nasıl diye sorma gayet açıkça yazdım
sen git teklif et o zaman
girdinmi yoksa
Bence alışır yaa yenisine
insan herşeyi unutuyor zamanla
Yani bi erkek kendinden 6 yaş biriyle ise sadece cinsellik için değil midir?
değil tabikide
aşık olabilir belkide
sırf cinsellik düşünmez
pınar altuğun eşi seks içinmi onunla beraber mesela
Ama eski sevgilisini yeni sevgilisiyle aldatmis yine de eski sevgilisine dönse bile yine aldatır mi yoksa ciddi mi düşünür sizce
hımmm iş karışık biraz
aldtamaya alışmış gibi duruyor
Evet de sizce eski sevgilisine döner mi yoksa 29 yaşındaki kadınla devam mı eder?
Yapmaz
Yapmaz
Çocuğun karakterine bağlı kızın yapacağı bir şey yok gibi
Hangi kızın yapacağı birsey yok anlamadım
Peki eski sevgilisinin karşısına bilerek oturup onu izliyormus merak ediyormuş nerede ne yapıyor diye çeçen de arkadaşına sormuş kızı zaten sonrasında da çocuğun ablasiyla çocuğun eski sevgilisinin arasi çok iyimis ama ablasiyla kardeşi hakkında konusmuyorlarmis sizce ablası ayarlamaya çalışıyor mudur hatta ablasiyla bir ara hediyeler almışlar birbirlerine fikriniz nedir sizce
Yapar bence
Hmm 2 seçenek var 1- ya gönlünce seçim yapar şimdikiyle ciddi düşünüyordur 2- eski kız arkadaşına düşkünlüğü varsa onlada ciddi düşüncesi vardır bu ikisi arasında bir seçim yapmalı
Arayı düzeltip bir arada tutmaya niyeti var olduğunu düşünüyorum fikrim bu yönde
Nasıl anlamadım nasıl yani
Yani ilişkisini sulh yoluyla yapmaya çalışıyor eger aralarında küslük vs varsa onu halledip yeniden bir araya getirmek istiyor ya da ablasını kullanıp uzakdan onun ilişki durumunu sorgulatiyor olabilir anlaminda
Eski sevgilisini şu an ki kızla aldatmis o zaman şu an ki kızı sevmiyor eski sevgilisini mi seviyor sizce neden hala o kızla devam ediyor olabilir peki
İlk gördüğüm ilk tutulduğum diye söz var aşkda aklı fikri kalbi öncesinde olabilir eski sevgilisinde olabilir yeni sevgilisine çaktırmasa veya gidemesse ablası vesilesiyle eski sevgilisini soruşturuyor bunu demeye çalışıyorum
😔😔😔
Kendisi sormuş eski sevgilisinin yakın arkadaşına nasıl durumu iyimi sevgilisi var mı gibisinden ama hala o kızla devam ediyor 😂🤷♀️
Hmm anladım tamam ya işte dediğim gibi hala onu seviyor😅
Aşk bu herşeye konuyor
Ne kadar da 2. Sevgili olsa ilk sevilen hiçbir zaman unutulmuyor
Ama neden hala devam ediyor işte aşk bu evet herseye konar madem ki kızı sormuş arkadaşına neden dönmüyor olabilir 🥲
İşte çocuğun ilk veya 2. Sevgilisi değil sadece çocuğun eski sevgilisinin yeni sevgilisiymis bu çocuk
Hmm şimdi kine olan bir sevgisi var ona ne dicek peki? Ona nasıl soylicek bu durumu birde orasını düşünüyor olabilir
Ah ne diyeceğimi bilmiyorum hakkında hayırlısi olsun
Simdikine olan sevgisi derken hangisine yani yeni sevgilisine mi eski sevgilisine mi?
Yeni sevgilisi
Yeni sevgilisini mi seviyor yani peki neden eski sevgilisini o eski kızın arkadaşına sormuş olabilir peki
Ooo sende varya savcı gibisin 😅😅
Sorular sorular 😄
Naptı ne etti hayatinda biri var mı vs ondan olabilir ne bilim işte beni kıskandıracak mi gibisinden vs.
Ahahahah şu an ki kızı seviyor mudur sizce yoksa aklı hala eski sevgilisinde olabilir mi bütün bu anlattiklarima bakarak sizce?
Sen bana yaz istersen anlaşıldı bitmeyecek sorularin 😄
Kısaca eski sevgilisini seviyor Okey mi? 😄
Kusura bakmayın okeyy sağolun varolun🙏☺️
Rica ederim ☺️ estegfullah önemli değil
Sen sanki yoksa o kız misin 😄
Hmm tahmin ettim zaten
Detaylı İstersen anlatmak yaz bana mesajdan zaten bu kadar soru tahmin ettim olduğuna
Seviyor musun onu hala
İstek attım size
Gördüm yazabilirsin
Değişiyor
Yani bi erkek kendinden 6 yaş biriyle ise sadece cinsellik içindir
Seviyor demekki
Peki neden 1 senedir dönmedi sizce 1 senedir devam ediyorlarmis bu kişiler yani ilk başta söylediğim kişiler
Demekki öyle olmuş kanka ben şiödi nerden bilim
Ahaha bisi dicem nasıl olmuş anlamadim ben şu an mazur görün :)
Anlamadım
Yapmaz bence