Sevgilimin ileri seviye astım ve bronşiti var, yıpratan bir seks hayatımız oluyor. Ne yapabilirim?

25 yaşındayız ikimizde birbirimize deliler gibi aşığız. ilkokulu beraber okuduk. ortaokulu ikimizde farklı okullarda okuduk liseyide, üniversiteyide. sürekli hasta olduğu için çoğu şeyi yapamadı çünkü her şeye engel oluyordu o hastalığı kendisi boğaziçi üniversitesini kazandı o derece çalışkan bir kız çok masum ve çocukluk aşkım olduğu için onun herşeyini biliyorum öpmeye kalksam 2 saniye sonra nefessiz kalıyor kıyamıyorum yanaklarındna öpüyorum seks hayatımız 19 yaşımızdan beri var ama çok kısıtlı oluyor mümkün olduğu kadar yavaş yapmaya çalışıyorum çünkü yorulması durumunda direk nefesi kesiliyor ki ben neredeyse 1 saatimi veriyorum aşırı yavaş yaptığım için ve çok çok yoruluyorum o bu durumdan biraz zevk alabiliyor ama ben asla alamıyorum bu sene son senesi üniversitede bitirdikten sonra evlenicez zaten 3 yıldır beraber birlikte falan yaşıyoruz her şeyini yapıyorum onun kıyafetlerini bile ütülüyorum. çamaşırlarını yıkayıp asıyorum yemek deden onuda yapıyorum en sevdiği şey kendisine masaj yapılması çok zevk alıyor bundan bende yapıyorum ona seks hayatında kendini çok zorlamaya calısıyor ya ben acık acık anlatayım zaten cinselliğe aç birisi değilim en örneği bana oral yaparken bile çok ufak bir kısmını alıp midesi bulanıyor ben ona her şeyi yapıyorum ama o yapamıyor benim için bunlar skntı değil ama ileriki yaşlarımda olur mu böyle bir şey o çok önemli yani çok seviyorum onu ne yaşadığını nasıl acı çektiğini biliyorum bırakında cinsel hayatımız çok kısıtlı olsun olmazmı
Sevgilimin ileri seviye astım ve bronşiti var, yıpratan bir seks hayatımız oluyor. Ne yapabilirim?