Prezervatif kullanırsa bir sorun kalmaz ki, adetliyken seks yapmanın herhangi bir zararı yok ve kadının ağrılarına da iyi geliyor cok rahatlatıyor bu durum.
Yani prezervatif ayrı bir şey dikkatli ve tedbirli bir şekilde yapılırsa bir şey diyemem ama kadın bu dönemde iken ağrılarına iyi gelebilir rahatlatabilir ama sağlık açısından çok da iyi olduğu söylenmiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
güzelce bunun neden olmaması gerektiğini anlat, bilmiyor demekki öğret
Olmaması için sebep yokki.
bir kere yaptın karşındaki kişi soğudu hoşuna gitmedi, ondan sonra neden yaptık diye evin içinde boş boş dönersin
Of bundan da soguyacaksa olmaz zaten öyle biriyle. Fantezilerimi yerine getiremiyorsa birlikte olmamızın anlami yok
sen bencil misin? karşıdaki kişinin de isteği güzel bir deneyim
Guzel bir fantezi. Sen niye istemiyorsun ki? Hem ağrılarına da iyi gelir
Kokusu kanı iyy
Manitasından tiksinen erkek 🏳️🌈
Tiksindigimi kim dedi
Kokusu kanı ıyy yazmışsın
Şartlari var hdhd
Ne mesela
Gel söylerim
Birak girsin sonrada bel soğukluğu olur 😂😂😂
Onu yapmayın anlayışla karşılar
Ya ne kadar saçma aw nedir bu abazalik
Çok riskli ve sağlıksız bir şey
Yanlış biliyorsun
Neyi yanlış biliyorum kadın adetliyken ilişkiye girilirse enfeksiyon kapma ihtimali çok yüksek bunu ben değil doktorlar tıp söylüyor
Prezervatif kullanırsa bir sorun kalmaz ki, adetliyken seks yapmanın herhangi bir zararı yok ve kadının ağrılarına da iyi geliyor cok rahatlatıyor bu durum.
Yani prezervatif ayrı bir şey dikkatli ve tedbirli bir şekilde yapılırsa bir şey diyemem ama kadın bu dönemde iken ağrılarına iyi gelebilir rahatlatabilir ama sağlık açısından çok da iyi olduğu söylenmiyor
Tersten yap ya da tampon kullan
Girmiyecen bunkadar beyinsiz degilsen
Niye beyinsiz olsun
Kendisi istemedikten sonra sevgilisi tecvz mi edevek kiza hayir dedikten sonra yapamaz? Ml mi bu kadar
aceesi ne beklesin 3-4 gün?
Olmaz. Olacak şey oral
Grip tarzı bişey mi
gir sende enerji olur kendidine
Girilmeyeceğini söyle o dönemde
Regl zamanı sağlıklı değil
Saygisizlik bence
Ver gitsin
Yapma
Yapma
Sen de kaparsın
regl iken deseydin farklı yorum yazardım. regl iken girilebiliyor bu senin tercihin. istiyorsa dene
Ben giriyorum
hastayken derken
sağlığımı düşünmüyor musun de
İğrenç yaan bu arada hastalık kaparsin
Sen mi. hasta o mu
İğrenç
Yook artik
engelle
iyileşince vir