Sevgilim 32 yaşında. Korunmasız ilişkiye giriyoruz. Bana "bir gün iş yerimde de ilişkiye girelim ama içine boşalırım" dedi. İlişki sırasında boşaldığında benim özel bölgeme geldiği zaman hiç telaşlanmıyor gayet rahat davranıyor. Ayrı eve de çıkmak istiyor benimle. Sizce hamile bırakmak mı istiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGenital bölgeye boşaldığında hamile kalma riski yok denecek kadar azdır, ama içine boşaldığında özel bir tedbir almak istemezse, o zaman senin hamile kalmandan korkmuyor demektir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılözel bölgene geldiğinde telaşlanmıyor çünkü tecrübeli ve oraya boşalmakla hamile kalamyacağını biliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHamile kalma ihtimali varmış araştırdım
- +1 yıl
öyle araştırınca her şeye hamile yazıyorlar, artık kimsede ne öyle sperm var ne de yumurta. evliyim. evli birçok arkadaşım var. içeri boşalıp dursak da hamilelik zor oluyor. yediğimiz içtiğimiz tüm paketli gıdalar kanserojen içerikli. hepsi bozuyor. o yüzden yaşananlar okunanlardan daha değerli. hamile kalınmıyor
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. kesin sende daha ergen birisin 😁😂 aklın olsa zaten böyle kullanmasına izin vermezdin
06 Yorumla
Soran+1 yılCinsel ilişki yaşayan herkes birbirini kullanıyor mu?
Soran+1 yılSevgi aşk için seks olması gerekmiyor seks ayrı o ayrı ama insanın sevdiği kişiyle seks yapması apayrı.
Soran+1 yılÖff yazık kafana cidden. Sevmese niye böyle bir risk alsın iyi misin sen kafan mı iyi alkollü falan mısın?
+1 yılHamile kalırsa evleniriz diye düşündüğü için rahat. Özel olarak hamile kalmanı istemiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeye sıcak bakmıyorsan sen o yüzden isteyebilir
00 Yorumla
+1 yılSen çocuk konusunda onunla hemfikir degilsen istemiyorsan bunu konus kendin bireysel korun gerekirse
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılİçine boşalıyorsa hamile bırakmak istiyordur.
00 Yorumla Evet bnce
00 YorumlaCunku umursamaz
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
Soran+1 yıl20
+1 yılİş iyeri mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi