Gizli Üye(30-35)+1 yılSacmalamasin. Askerlik uzun, bu süre icindede sen hamile kalsan ve o dönmeye bir bebek dogursan hic yoktan bir bebeginiz olucak. Ama buu nikahsiz istemesi cok sacma. Gitmeden nikah kıysaniz, askerligi bitmeden 8 ay önce izin alsa ve gelip seni hamile biraksa diyelim. O döndükten 1 aysonrada cocugu dogurursun. Ama askerlik bu ne olacagi belli mi.hem belki o kadar erken yaşta cocuk dogurmak istemezsin.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo güncelleme ne ya kızım siz kafayı yemişsiniz
Senin yine nisanlin yani benim sevgilim istiyodu bunu evlenmek zorunda kal benimle diye ve ister istemez korkuyodum ben de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılişini garantiye almak istiyor herhalde. bebek olunca benden ayrılamaz askerdeyken başkasına gitmez diye düşünüyo. tabii insan sevdiğine güvenmeli yaptığı hatalı olabilir bence konuşmalısın. ben şimdilik hazır değilim de geçiştir.Daha da olmadı kontrol haplarını kullanmaya devam et. allah yardımcın olsun.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaskere gitmesi gerektğini söyle. geldiğinde gelecek adına daha planlar yapabilceğinizden bahset.Biraz güven ver.Askerlik sana çok yakışcak filan de özgüveni gelsin
Sakın hamile kalma,askerden dönmesini bekle.Belki seni garantiye almak istiyor,ayrılırız diye korkuyordur.Sen korunmaya devam et.Benden sana abi tavsiyesi.Burada yazamayacağın şeyler olursa özelde de anlatabilirm.Nişanlının askerden dönmesini bekle derim.Sevgiler,selamlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
dilemi düsürecek seni hamile birakip
evlenmde etmede evlendigi ay hamile kalan kizlar bile itici geliyor göze
o asgerde olcak sende babanin evinde dogurcan00 Yorumla
+1 yılEee sende kal o zaman niye bu kadar buyutuyorsun bu konuyu hem o askerdeyken icinde ondan bir parça olması seni ve onu çok daha güçlü bağlayacak birbirine hemde zaman kaybetmemis olucaksınız.
00 Yorumla
+1 yılo askerdeyken onu bırakmandan ya da aldatmandan korkutor böyle sağlama bağlamaya çalışıyor onu bırakmayacağını filan belirt rahatlat biraz belki geçer
16 Yorumla- +1 yıl
iyide şimdide erteleyebilir ailen filanmı gitmesini istedi özellikle karım hamile diye askerlik ertelenmiyor herhalde
Soran+1 yılailem askere gitmeden evlenemezsiniz dedi o yüzden gidiyo yoksa onun aileside istemiyo gitmesini hemen evlenin diyolrda bizimkiler sorun cıkarıyo işte
- +1 yıl
hım zor tabi askerlik ya şimdi çocukta benim kardeşim gibi içe kapanık sessizse çok ezerler bizde gitsin istemiyoruz vatan görevi bir yerdede ama sizinkiler bir daha düşünsün uzun dönem mi yapacak
- +1 yıl
tamam evlenmeyin yine çocuk bedeli biriktirsin ödedikten sonra evlenirsiniz şimdi sizinkilerde haklı
Soran+1 yıluzun dönem yapcakda bedellide cıkcak mı belli değil ya cıkmazsa o zaman napcaz oda var
- +1 yıl
bende bilemedim
+1 yılMübalağa olmuş. Resmi akit olmaksızın anneliğe ve eşliğe dair ne bir güvenceniz var ne de koruyucu haklarınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHamilelik evrenden kaçıyordr belki hazıra konacak :D geldiğinde bütün stresten yırtmış bir de çock önünde olacak
10 Yorumla
+1 yılEvlendiniz mi ? Siz çoktan karı koca gibi davranır olmuşsunuz. Evliliğin anlamı kalmamış.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence askere gıdecek korkuyordur hemde bakıre degılsınde artık ona guven vermelısın merak etme hep senınım felan demelısın
10 Yorumlaaskerden gelsin işini rayına oturtsun ondan sonra yaparsınız ne yapçaksanız boşver
00 Yorumla
+1 yıldıyelım akerden dönemedi ... ömürbu ya
ne cevab vercen cevrene...30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence seni cok sevdigi icin boyle soyluyo.senden bir bebegi olsun istiyo.asker gitmeden evlenseniz olmazmi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence sana hamile görünümü kazandıracak ve bu da diğer erkeklere karşı koruma kalkanı oluşturacak.Çünkü erkekler uzak dururlar böylece
00 Yorumla
+1 yılevlenmeden olmaz bacım. hayatınızı etkileyecek sıkıntılar yaşarsınız
10 Yorumla
+1 yılevlen sonra cocuk yap mal gibi kalma ortada sonra bassın belediye nikahini:)
01 Yorumla- +1 yıl
seni bahane edip askere gitmicekse ztn sıkıntı var her sıkıntıda seni mi öne sürecek ?
+1 yılsaçma tabi evlenelim öyle olsun de bırakmıyacağı ne malum arkadaş yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçmalamasın yaaa aha olur da askere gidip dönemezzse kaldın mı elinde bebekle ortada
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni hamile bırakıcak böyleece askerde kafası rahat etcek onu aldatmazsın diye.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya yok be askerdeyken belki aldatırsın falan o yüzden hamile kal ki başkası seni alamasın çaktınmı köfteyi
10 Yorumlaonu bırakmandan terkedilmekten korkuyo olabilir.
10 Yorumlaaşırı bir istek biraz
00 Yorumlasacmalamis dikkat et sakin kabul etme.
00 Yorumlagizli korunman doğru değil amakonusarak anlaşın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar