Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Dur ciddi olalım :D
Gerçekten sevdiğin ve kalbini okşayan kişinin kalçalarını avuçlamaktır. Avuçlayıp yatağa fırlatmaktır. Remen o anda çıldırmaktır
110 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 reiss sakin ol
- +1 yıl
Nasıl tutuyum reis 😂 oltaya da gelmezsin sen en iyisi ben seni ağ atarak tutuyum 😂😂 zargana balığı gibi ağın içinde çırpınır durursun 😂😂
- +1 yıl
5 10 balık çok degilmi ya 🤣🤣
- +1 yıl
Reis 😂 sen beni batirican mi?
- +1 yıl
Bence atın ölümü arpadan olsun 😂😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Birbirini Ferhat ile Şirin, kerem ile Aslı gibi seven iki aşığın önüne hertürlü engeli koyup kavuşmasını önüne geçip ikiside buluşmanın özlemini yıllarca beklerken bir anda iyi unsan olup bu iki aşığı kavuşturdugunuzda aşıkların birbirlerine duyduğu duygu hasret kavuşmanın verdiği haz yapılan keyifli ilişkinin iki aşığa yaşattığı yüksek duygulu seks işte bu sevişmeye aşkla yapılan sevime deriz. Böyle bir aşkı ve kavuşup sevişmeyi kendi çapında yaşamak istermisin?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşkla sevişmek TDK sözlükte Aşk adında bir kadınla yapılan sevişme eylemidir diye geçiyor
Yersen tabi. :P
01 Yorumla- +1 yıl
Aşk' la sevişmek tutku , şehvet , ihtiras , bağlılık , heyecanla sevişmek o hazza ulaşmak demektir ama kitaplarda yazmaz 😂😂😂 çünkü her kitabın içeriği ve yazarı farklı olur 🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılYani duygu içeren
00 Yorumla
+1 yılHüüüüüppppp diye içine çekkkk beniii diyor ya hani Tarkan işte o hüppppp aşkla sevişmek oluyor 😄😄😄😄
14 Yorumla- +1 yıl
,😂😂 olayı yaşar gibi anlatman peki 😂 ben şahsen ikna oldum 😄
- +1 yıl
Sen ikna olduysan benim için sorun yok hatun hahaha 😄😄😄
- +1 yıl
Oldum bey oldum 😂😂
- +1 yıl
E o halde problem yok hatun, dünya kabul etmese ne olur sen okey dedikten sonra 😄❤️
+1 yılAşk boş iş olduğuna göre
Aşkla sevismek extra boş iş14 Yorumla- +1 yıl
Yaa reis😂 sanada her şey boş geliyor sana dolu gelen şey ne acaba 😂😂
- +1 yıl
İş ve para
- +1 yıl
Tm peki saygı duyarım ✋
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBöyle kıyamadan, yumuşak yumuşak.
Düşmana girer gibi değil de, tutkuyla, insana girdiğinin farkında olarak. 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılSks ihtiyacini karsilamak degil de ,
Sevdiginle sevsigin icin tenlerin bulusmasi ve bir olmus halidir..
İnsanin kendinden gecmesidir, kokusunu cigerlerine cektigi zaman25 Yorumla- +1 yıl
Bunları yaşar gibi anlatman peki 😂 senin canını yiyerem haa sayın piskopat beyefendi 😂
- +1 yıl
Öyle ama Zumrudum. Sks hic bir zaman istegi karsilamak icin olmamasi lazim
- +1 yıl
Aynen öyle gülüm şaka yapiyirum sadece
- +1 yıl
Şakani yerim senin 😍😍
- +1 yıl
🤣🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İliklerine kadar hissetmek zevkin yaninda duygusal doyumu zevkin yaninda mutlulugu
10 YorumlaAşk ile sevişmek bir kerelik olmaz ömürlük olur. Evli iken yapılan sevişme aşk ile sevişmedir.
01 Yorumla- +1 yıl
Aşkla sevişmek tutkuyla , ihtirasla , ve şevkle sevişmek demektir Türkçe açıklaması tam olarak bu şekilde dir
+1 yılBence aşkla sevişmek demek hissetmek görmek yani zihinle sevişmek farkında olarak bilerek isteyerek düşüneler ve ruhunla bütünleşerek sevişmek
08 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle Türkçe açıklaması tam olarak bu şekilde dir ee tecrubeli insanın hali başka oluyor tabi 😂😂 yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- +1 yıl
Nasılsın 👋🏼
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın napiyorsun günaydın
- +1 yıl
Teşekkür ederim bende iyiyim yeni hafta haftanın programlarını yapmaya çalışıyorum bi taraftan günaydınn bu arada sen neler yapıyorsun
- +1 yıl
İsyerindeyim çalışıyorum bilgisayarin başında hayatı sorguluyorum
- +1 yıl
Al benden de o kadar valla hayatı ve erken uyanmayı sorguluyorum ve daha 30 yıl aynı tempoda çalışacak olmak yaşanmamış hayatımın boşa geçmesi gibi geliyor
Aşkım bu anlatılmaz yaşanır 😂😂😂😘
36 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle gülüm mutluluğu sen nerden bilicen onu enistenle ben bilirim 😂 temsili... yorumun çok teşekkür ederim canımın içi eline emeğine sağlık 🙏❤️
- +1 yıl
Enişte yok maalesef gülüm ayriyim ben eşimden
- +1 yıl
O sözü de bir adam söylüyordu röportajda da ordan aklıma geldi yazdım 😂 izle yotubten adam çok güzel söylüyordu 🤣
- +1 yıl
Amin gülüm insallah 🙏
+1 yıl
aşka aşık kadınların bir numaralı tercihi.
birilyınt.😂11 Yorumla- +1 yıl
tamam işte aynı ben 🤣 çünkü ben aşka aşık bir insanım
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHadi bele başlayınca bitmek istemezsin, tutkulu bir şekilde sevgiyle yaptığın eylemdir..
143 Yorumla- +1 yıl
Neyle baslayinca 🤣🤣
- +1 yıl
Yaaa şey işte... aaa anladın sen onu cınım ☺️
- +1 yıl
Hadi değil hani* olcek başı
- +1 yıl
İşte böyle işte böyle 🤣🤣
- +1 yıl
Yaa utandırma çocuğu ☺️🤗
- +1 yıl
Hangi çocuğu 😂
- +1 yıl
Cınım sende aaaa
- +1 yıl
Noldu çocuk adam 😂🤣
- +1 yıl
Adamı çocuk yapıp sonra da adam yaptın ne olacak. O da şaşırdı nasıl böyle evrildigine 😝
- +1 yıl
Ben seni çocuk yapmadım ki sen kendini çocuk diye lanse ettin " yaa utandirma çocuğu dedin " ,😂 beni utandırmayin da yazabilirsiniz 😂 sizin çocuk olasınız varmış 😂
- +1 yıl
Şaka yaptım beaa 😝
- +1 yıl
🤣🤣 aa şakamı yaptınız hiç farkinda değilim 🤣 güzel espiriydi ama paket yapında yarın akşam evdede gülerim 😂😂😂
- +1 yıl
Yok ben arkası yarın şeklinde yaparım. Açtıkça gülersin yaa 😝🤠
- +1 yıl
Ozaman küçük paketlerde halinde yapın açtimmi mı bitireyim 😂 sonra bitiremem bayatlar
- +1 yıl
Haha haha haa ayıpsın, sen iste yeter ki cınım ☺️🤗
- +1 yıl
Artık her paketi açtığımda güler seni hatırlarım 🤣🤣
- +1 yıl
Adresini bilsem kendi ellerimle getirirdim sana ☺️
- +1 yıl
Lütfen getir de çalışan kurye gibi davranma bana 😂 sen niye getiriyorsun ver kargoya o gelir zaten 😄
- +1 yıl
Olmaz bana özel o. Kendi ellerimle vermem lazım sana ☺️
- +1 yıl
Size zahmet vermek istemem devreleri yanan beyefendi 😂 ben gelir kendim alırım 😂
- +1 yıl
Aaaa katiyen olmaz, lütfen leydim 💐
- +1 yıl
A vallahi olmaz dalılılımmmmm 🤣🤣
- +1 yıl
Haha hahah haha yok ben getireceğim mutlaka ben...
- +1 yıl
Tm pikii 🤣 sen getir 🤣 ama kapının önünde şoyle bağır " hanımlar gülme paketi ayağınıza geldi hali kenarina paspas kenarına overlok çekilir 5 dakikada dikilir hemen teslim edilir😂🤣
- +1 yıl
Aaaa 5 dk ka mı... hanımlara... pardon ama neyse. Sermayesi kurtarmaz. Sütçü müyüm ben cınım hem bağırıyorum hem reklam hem iş ☺️😝
- +1 yıl
Yok bu söylediğim gerçekti bizde hafta sonu böyle halı dikim arabaları geliyir ve bu şekilde bağırıyor. Halı ve paspas tamiri yapıyorlar arabanın içinde overlok makinası var
- +1 yıl
Şimdi kış olduğu için gelmezler artık yazın herhafta Sonu geliyorlardı
- +1 yıl
Yoo yoo bizim mahallede de var yaa arada bir geçiyor buradan da. Şakasına öyle didim☺️
- +1 yıl
Evet evet, şimdi bozacı geliyor
- +1 yıl
Öyle deme reklamın iyisi kötüsü olmaz hem müşteri Kapasiten artar
- +1 yıl
Çünkü müşteri müşteriyi çeker derler
- +1 yıl
Ohooo müşterinin ayağı alışsın diyorsun. Doğru bak bunu düşünelim 😝
- +1 yıl
İlk musterim hazır o zaman ☺️
- +1 yıl
Tatliş müşterim ☺️
- +1 yıl
Ticaretin kuralı budur müşteri memnuniyeti diye bir şey var düşünsene gülme paketini bana getirdin kullandım herşeye gülüyorum 😂 eee sorarlar niye gülüyorsun noldu diye bende derim 🤣 devre yakan ticaretten gülme paketi aldım herşeye gülüyorum 😂 gerçekten çok işe yaradı çok memnunum fiyat da uygun eve teslim kapıda ödeme kolaylığı da var derim 🤣. Nolur senin reklamını yapmış olurum ozaman eş dost derki ee bizde alalım ozaman madem iyiyse der sana müşteri Kapasitesi kazandırmış olurum 😂🤣😂
- +1 yıl
Yemin ederim şakayla bu kadar gerçekçi reklam çıkar ortaya. Müthişsin cidden sen yaaa. Kendi ellerimle yapacağım sana gülme paketini. Cidden bak diyorum. Devre yakan ticaret hah hah hahah hha👍🏼😝☺️
- +1 yıl
😂😂 teşekkür ederim 🙏 devre yakan ticaret A. Ş
- +1 yıl
Haha hahah haha cansın sen ☺️💐
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim mizahi bir zekaya sahip birisiyimdir eğlenmek için burdayiz çünkü öyle degilmi
- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Hayatta en güzel eylemdir gülmek. Hep gülelim ☺️🤠🔥
- +1 yıl
Teşekkür ederim Amin cümlemize inşallah 🙏
- +1 yıl
Devre yakan ticaret A. Ş 🙋
- +1 yıl
Harikaydın, uyuya kalmışım yaaa iyi geceler şeker 🙏🏼
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani aşık olarak sevdiğiyle sevişmek öpüşmek vakitgeçirmek tabiki çok çok iyi daha fazla haz alacaktır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılaşk ile sevişmek:içten, samimi haz, zevk, ihtiras, duygu ne biliim ya unuttum çok oldu
13 Yorumla- +1 yıl
,😂😂 hemen tekrar yapmalısın unutmamak için
- +1 yıl
ay aman kalsın bisiklete binmeye benzer bir iki düşer kalkar yine sürerim :D :D :D :D
- +1 yıl
İşte ozaman düşmeden sürersin hatta arada dirift atarsın 😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ön sevişme aşamasıdır.
Zira aksiyon başladığında aşk yerini daha hayvani güdülere bırakıyor
10 YorumlaAşkla sevişmek tutku ile şehvetle zevkin doruklarına çıkarak yapılan secişmedir
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle Türkçe açıklaması tam olarak bu şekildedir... yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏
Bence bunu sen çok iyi biliyorsun sorularından yorumlarindan anladım 😂
04 Yorumla- +1 yıl
Hıı. Hııı 🤣 bunu anlaman gözlerimi yaşarttı doğrusu 😂
- +1 yıl
Yaa bak böyle dedin gönlümü çaldın hınzır şeyyy seni 🤣
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aşkla sevişmek, sevdiğin insanla o hazzı o doyumsuz duyguyu yaşamaktır...
00 Yorumlaİstekli istediğin sevdiğin kişiyle sevişmek bütün bunların karşılıklı olmasıdır Bence
00 Yorumla
+1 yılSanırım birlikte orgazmin tanımı bu olsa gerek 😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz dah geç kalırsan hepsini kaybedebilirsin uyandirim
01 Yorumla- +1 yıl
Bana mı dediniz anlayamadım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞehvetle değil miydi o
04 Yorumla- +1 yıl
Tdk Türkçe sözlüğünde bu şekilde geçen bir kelimedir aşk"la sevişmek anlamı şehvetle , tutkuyla , ihtiras ve bağlılıkla sevişmek anlamına geliyor Türkçesi açıklaması bu şekilde
- +1 yıl
Hmm ok
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- +1 yıl
👍👍👍😉😉😉😉
- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğin insan ile sevişmek 😁
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılSevişirken aşkı yaşarsin zaten garip bi tabir
10 Yorumla
+1 yılAşık olduğun kişiyle sevişmek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılBulutlara cikmak demektir
00 Yorumla Aşık oldugun biri ile sevismek demektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşamadan tarif edilecek bir şey değil
055 Yorumla- +1 yıl
O zaman keşke yaşayıp ta gelseydin 😂 en azından engin tecrübelerinizle bizi aydınlatırdınız hem biraz çakralarımız açılırdı 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYaşamadığımı söylemedim :/ tarif edilse de bunları yaşamadan anlayamaz kimse demek istemiştim 🥲
- +1 yıl
😂😂 bak bunu belirtmen çok iyi olmuş 🤣 demekki herkes yaşasada tarif edemeyecek demekki 🤣 sen madem tarif ederek anlatamıyorsun o zaman resim çizerek anlat 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılDjdjjdjs çizeriz çizeriz ne demek
- +1 yıl
😂😂 sen olmadı heykelini de yaparsın o yetenek var sende 😂 elin böyle şeylere yatkın bak selin ciğercinin öyle bir çömlek yapna videosu vardır onu izle 😂 hem o videodan esinlenmiş olursun 😂
- +1 yıl
Soran olursa mutluluğun heykelini yapıyorum dersin 😂🤣
- +1 yıl
Ooo ne adamsın sen yaa beni de güldürdün hee 😂🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılYa gkfjdjdjd yok yok iyi böyle ben yaşayarak gösterme taraftarıyım
- +1 yıl
Ayy birden sen yazınca çok heycanlandım 🤣 lann adam dedim mutluluğun heykelini hemen diktide bana resmini mi attı acaba 😂 dedim yüreğime indiriyordun çılgın şeyyy seni 🤣😂
Cevap sahibi+1 yılTabi canım diksem zaten sereserpe buraya atardım ben de gkfjdndn
- +1 yıl
Sadece senin bilmenle olur mu bilen bilmeyene anlatacak 🤣😂 bilen var bilmeyen var olupta vermeyen var 😂 hınzır şeyyy seni 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılDjdjdhdhdh
- +1 yıl
Buraya atmiycan da nereye Atıcan çılgın şeyyy seni TRT 1 ulusal kanalına mı Atıcan 😂🤣😂
Cevap sahibi+1 yılAynen buraya atmayıp direkt meydana dikmeyi düşünmüştüm ben de zaten 😒 fjdjjd
- +1 yıl
AA sanat düşmanı adam yorum yazmış 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSanat toplum için değil dedim ben gkfjdjd bir an bayıldın sandım
- +1 yıl
yaa sen bugün neler diyorsun böyle çılgınn gerçekten çok iyi düşünmüşsün şöyle büyük Afilli LED ışıklı birde levha yaptır ışıl ışıl parlasın en azından uzaktan bakanlar senin sanatını goremeyebilirler çünkü o kadarda göze çarpan bir şey değil sonuçta 😂 en azından ışıklı levhaya bakarlar 🤣 reklamın iyisi kötüsü olmaz bizim sanata ve sanatçıya her zaman saygımız sonsuzdur
Cevap sahibi+1 yılNerden biliyorsun belki de gayet göze çarpıyordur, görmek isteyen fizandan da fark eder öyle şeylere gerek yok
- +1 yıl
Sanat toplum için değilse neden müzelere , resim sergilerine , ya da el sanatları sergilerine gidiyoruz 🤣 hınzır sanat toplum içindir ve bunlarda topluma müzelerde sergilenir
Cevap sahibi+1 yılBenim için sanat toplum için değil, sanat toplum için olanlar sergileye bilir 🙄
- +1 yıl
Fizandan bakıpta görmeyen de ne biliyim 😂 valla o kaybeder 😂
- +1 yıl
Yorumun için samimiyetin için çok teşekkür ederim 🙏 sohbetinle yoruma renk kattın 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
AA iki gözümün çiçeği yorum yazmış 🤗
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim 🙏 bu Simayı unutma her an heryerde karşına çıkabilir 😂
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım
- +1 yıl
He birde selin ciğercinin o vudesunu izle olur mu YouTube yaz " selin ciğercinin çömlek videosu de çıkar 🤣
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum izlemiştim djhdhd
- +1 yıl
tamam peki senin canını yiyeremm haaa 😂senden beklediğim performans işte tam olarak o 😂😂çünkü o yetenek var sende o ışığı gördüm. Sende sanat için yanıp tutuşan bir sima var 😂 nasıl yaptın bunu derlerse " yaşamadan tarif edilecek bir şey değil dersin" 😂
Cevap sahibi+1 yılBen de ne cevherler var daha ohoo fkfjd
- +1 yıl
AA sanat güneşin benim yorum yazmış 🤣
- +1 yıl
İşine gelen şeyleri nasılda kelimelere döküyorsun bak 😂😂 Arap atı gibi sonradan açıldın 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBen hep böyleydim ki sadece her şeyi her yerde konuşmuyorum fkfjdj
- +1 yıl
Aşk olsun burası şimdi heryer mi 😂😂
- +1 yıl
Bende ooo cevherler var diyorsun anlat desem " yaşamadan tarif edilecek bir şey değil dersin ' 😂 bunları öğrenmek için seninle yaşamak şart demekki 😂 yoksa asla öğrenemicez 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAyneeeen öyleee 😏😌 ne Yani sen cevherlerini ulu orta mı gösteriyorsun 😂😂 ay ben bu görüşü gizliyim ya fkjdjdhd en uzun yorumum sanırım
- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
En uzun yorumunu gizleyerek yazman beni duygulandırdı açıkçası 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBence sen de işine geleni işine geldiği gibi anlıyorsun Ya da anlamıyorsun ama neyseee 😏😂
- +1 yıl
Ben olsam gizlenmem mesela
Cevap sahibi+1 yılBen de senin yerinde olsam daha başka şeyler yapardım mesela yorum yerine 🙄 demek kiiii herkesin tarzı düşüncesi başka
- +1 yıl
Bence gayet güzel ve mantıklı düşünüyorum ve konuşuyorum bence sende bunun çok farkındasın zaten ben sana cevherlerini göster demedim zaten cevherlerini anlat desem kelimelere dökmemem dersin dedim yaşamadan tarif edemem dersin dedim 😂 hatta bu cevherleri öğrenmemiz için seninle yaşamak şart demekki yoksa öğrenemicez dedim 😂 çünkü bunları kelimelere dökemediğin için bu cümleyi kurdum burds yanlış nerde sen söyle ben düzeltiyim
- +1 yıl
Bende başka şeyler yapardım derken napiyim peki bende mi gizleniyimmm 😂😂
- +1 yıl
Ben sana cevherlerini göster desem hemen böyle gizlenicen demek ki 🤣🤣 iyi ki göster filan demedim 😂😂
- +1 yıl
Zeka , cesaret , özgüven de bir cevherdir ve herkezde bulunmaz bak ben sana cevherlerimi gösterdim 😂 işte bak bunlarda benim Cevherlerim
- +1 yıl
Bak bu cevherlerimide burada gizlenmeden ulu orta gösteriyorum 🤗
Cevap sahibi+1 yılHey maşallah neler yazmış fkfjdjd bence sen beni anladın da neyse öyle olsun bakalım
Cevap sahibi+1 yılBen normalde çok uzun yorumlaşmam zaten de bu bilgi de burada dursun
- +1 yıl
Ben seni gayet iyi anladım verdiğim cevapta budur ben bir yerimi ulu orta göstermeme gerek zekamla ve kişiliğimle insanları etkilemeyi tercih ederim görsellikle insanları etkilemeye çalışan insanın göstericek başka meziyeti olmadığındandır
- +1 yıl
Sanat güneşim 🤣 uzun mesajlaşmaman senin için daha iyi olur çünkü her yorumda kendini gizleme şansı olmuyor 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılYok anlamamış neyse :/
Uzun mesajlaşmayı çok severim ama yorumlaşmayı değil işte anlatmak istediğim ana fikir buydu 🙄🙄
Cevap sahibi+1 yılPekiii
- +1 yıl
Benim dm kapalıdir çünkü açarsam ortaya petek bal koymuşum gibi Bütün arılar peteğin başına toplanır şimdi 😂😂
- +1 yıl
Sonra yine gizlenirsin saygı duyarım ✋
Cevap sahibi+1 yılHaklısın açma sen gkfjdjd Bekliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusal hazzın verdiği o muhteşem zevk...
00 Yorumla
+1 yılİliklerine kadar zevki yaşayarak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha tutkulu yani.
00 Yorumla
+1 yılNirvana demektir
010 Yorumla- +1 yıl
Nirvana neresi laa 🤣 sen nirvana nerde biliyormusun ki 😂😂
- +1 yıl
Yasamadan bilinmez😝
- +1 yıl
Yaşarsanda bilemezsin genç adam çünkü nirnana masallarda hayali olarak üretilen yüksek bir dağın en tepesine verilen isimdir ve hayel ürünüdür nirvana diye bir yer haritalar d bile yoktur 😂😂
- +1 yıl
Hayatının en mutlu güzel anında Nirvana olur bu senin isteğine bağlıdır illa bazı şeyler şart değil
- +1 yıl
Seni nirvananın tepesine çıkartırıyım mı 😂 masal kahramanı
- +1 yıl
Hahaha dalga gibi düşünüyor sun ama 😂
- +1 yıl
Estafurullah sadece yorumuna mizah katmaya çalıştım eğlenmek için burdayiz çünkü öyle degilmi
- +1 yıl
Tabiki
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim her zaman
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem