Işte yavaş yavaş giriş yapmaya çalışıyor seks kısmına yani Bak evleneceğiz rahat ol yaşayalım bazı şeyleri demeye getiriyor ben o dengeyi korurum diyor
İşte mesela dün biraz ileri gitmiştik kendi çekildi istemediğin şeyler asla yapmam sana diyerek kıyamıyorum sana dedi. Dün akşam da böyle bir şey dedi kafama çok takıldı işte
Ya bence o seninle seks yapmak istiyor ve seninle evlenmek niyetinde olduğunda alttan alttan mesajını veriyor Bakalım nereye gidecek bu ilişki evlenmenize bir engel var mı şu an evlenebilir misiniz isterseniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Seninle doyasıya seks yapmakla sadece sıradan bir seks yapmak arasında gidip geliyormuş
Nasıl yaa of of
Hangi kısmı anlamadın?
Sadece eğlencekmi diyorsun?
İşte o ikisinin arasında kalıyor Onunla seks yapıyor musun
Hayır yapmıyorum
Ama yapacaksınız sanırım değil mi �şte o da seninle seks konusunda her şeyi yaşamakla farklı fanteziler yaşamamak arasında gidip geliyor
Hayır yapmayacağız ve bunu ona ısrarla dile getiriyorum. Bana dün seninle hem eğlenmek hem evlenmek için dengeyi kurmaya çalışıyorum dedi işte
Işte yavaş yavaş giriş yapmaya çalışıyor seks kısmına yani Bak evleneceğiz rahat ol yaşayalım bazı şeyleri demeye getiriyor ben o dengeyi korurum diyor
İşte mesela dün biraz ileri gitmiştik kendi çekildi istemediğin şeyler asla yapmam sana diyerek kıyamıyorum sana dedi. Dün akşam da böyle bir şey dedi kafama çok takıldı işte
İleri gitmek derken tam olarak ne yaşamıştınız ya sen de kararsız gibisin seks kesinlikle olmaz dedim diyorsun ama dün de ileri gitmişsiniz
İleriden kastım el temasları işte ama müsait bir ortam değildi banktaydık otobüs bekliyorduk.
Yani şöyle söyledi burada bankta olmuyor ama bir yalnız bir yere gidelim Ve ben bakire kalacağına Söz veriyorum Seninle bir şeyler Yaşayalım mı dedi
Hayır sana asla öyle bir şey yapmam dedi kıyamıyorum sana dedi. Ama işte el temasları fazlaladı biraz en sonunda anlayınca kendini geri çekiyor
Ya baş başa Yalnız bir ortamda kalınca daha fazlası olacak tabii ki seni de baştan çıkaracak
İşte benim katı olduğumu ve bazı şeylere izin vermediğim bilincinde. Seninle ciddi düşünüyorum da diyor bana ama işte bilemiyorum erkek beynini
Ya bence o seninle seks yapmak istiyor ve seninle evlenmek niyetinde olduğunda alttan alttan mesajını veriyor Bakalım nereye gidecek bu ilişki evlenmenize bir engel var mı şu an evlenebilir misiniz isterseniz
Evet istesek evleniriz reşit bireyleriz ikimiz de ama ilişkimiz 3 aylık çok yeni
O zaman evlilik sınırında kalın fazla bir şey yapmayın
Omun yerine işte eğlendiğim hatunla evlenmeliyim demeliydi sanırım ikisini bağdaştıramıyo
Nasıl yani
Sanırım eğlenilecek kızsın
Hayır yaa
Evliliği konuşmak için çok erken senin için
İkimizde 18 yasindayiz
Siz Günü yaşayın Eğlenmeye devam edin evlenmek için çok erken sizler için
İşte eğlenelim derken geri dönüşü olmayan bir şey olmasından korkuyorum
Kendini koru kolla
Tamdır teşekkür ediyorum
Hiçbir zaman erkekler için çerez olma
Çokta şeyetme bu çocuğa sen
Ne etmiyim?
şeyetme işte anladın sen
Anladım tamm teşekkürler
Bnce ıyı
Öyle diyosun inşallah iyi dir
İnşallah hal ve hareketleri bellı eder zaten ya
Sohbet esnasında oldu zaten bir anda dengeyi kurmaya çalışıyorum hem evlenmelik görüyorum seni hem eglenmelik dedi işte umarım iyidir
Kandırıkçı
Diyosun sadece eglencek ozaman
Aferin ona.