Sohbet esnasında konumuz cinsellikti sohbet arasında bunu dedi bunu iyimi algilamaliyim yoksa kötü mü...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Seninle doyasıya seks yapmakla sadece sıradan bir seks yapmak arasında gidip geliyormuş
Nasıl yaa of of
Hangi kısmı anlamadın?
Sadece eğlencekmi diyorsun?
İşte o ikisinin arasında kalıyor Onunla seks yapıyor musun
Hayır yapmıyorum
Ama yapacaksınız sanırım değil mi �şte o da seninle seks konusunda her şeyi yaşamakla farklı fanteziler yaşamamak arasında gidip geliyor
Hayır yapmayacağız ve bunu ona ısrarla dile getiriyorum. Bana dün seninle hem eğlenmek hem evlenmek için dengeyi kurmaya çalışıyorum dedi işte
Işte yavaş yavaş giriş yapmaya çalışıyor seks kısmına yani Bak evleneceğiz rahat ol yaşayalım bazı şeyleri demeye getiriyor ben o dengeyi korurum diyor
İşte mesela dün biraz ileri gitmiştik kendi çekildi istemediğin şeyler asla yapmam sana diyerek kıyamıyorum sana dedi. Dün akşam da böyle bir şey dedi kafama çok takıldı işte
İleri gitmek derken tam olarak ne yaşamıştınız ya sen de kararsız gibisin seks kesinlikle olmaz dedim diyorsun ama dün de ileri gitmişsiniz
İleriden kastım el temasları işte ama müsait bir ortam değildi banktaydık otobüs bekliyorduk.
Yani şöyle söyledi burada bankta olmuyor ama bir yalnız bir yere gidelim Ve ben bakire kalacağına Söz veriyorum Seninle bir şeyler Yaşayalım mı dedi
Hayır sana asla öyle bir şey yapmam dedi kıyamıyorum sana dedi. Ama işte el temasları fazlaladı biraz en sonunda anlayınca kendini geri çekiyor
Ya baş başa Yalnız bir ortamda kalınca daha fazlası olacak tabii ki seni de baştan çıkaracak
İşte benim katı olduğumu ve bazı şeylere izin vermediğim bilincinde. Seninle ciddi düşünüyorum da diyor bana ama işte bilemiyorum erkek beynini
Ya bence o seninle seks yapmak istiyor ve seninle evlenmek niyetinde olduğunda alttan alttan mesajını veriyor Bakalım nereye gidecek bu ilişki evlenmenize bir engel var mı şu an evlenebilir misiniz isterseniz
Evet istesek evleniriz reşit bireyleriz ikimiz de ama ilişkimiz 3 aylık çok yeni
O zaman evlilik sınırında kalın fazla bir şey yapmayın
Omun yerine işte eğlendiğim hatunla evlenmeliyim demeliydi sanırım ikisini bağdaştıramıyo
Nasıl yani
Sanırım eğlenilecek kızsın
Hayır yaa
Evliliği konuşmak için çok erken senin için
İkimizde 18 yasindayiz
Siz Günü yaşayın Eğlenmeye devam edin evlenmek için çok erken sizler için
İşte eğlenelim derken geri dönüşü olmayan bir şey olmasından korkuyorum
Kendini koru kolla
Tamdır teşekkür ediyorum
Hiçbir zaman erkekler için çerez olma
Çokta şeyetme bu çocuğa sen
Ne etmiyim?
şeyetme işte anladın sen
Anladım tamm teşekkürler
Bnce ıyı
Öyle diyosun inşallah iyi dir
İnşallah hal ve hareketleri bellı eder zaten ya
Sohbet esnasında oldu zaten bir anda dengeyi kurmaya çalışıyorum hem evlenmelik görüyorum seni hem eglenmelik dedi işte umarım iyidir
Kandırıkçı
Diyosun sadece eglencek ozaman
Aferin ona.