Cinsel Yaşam "Evlenmeden olmaz!" diyen partnerinize ne cevap verirsiniz? Gone_Man Takip Et Bilge Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 "Evlenmeden olmaz!" diyen partnerinize ne cevap verirsiniz?#GoneMan "Evlenmeden olmaz!" diyen partnerinize ne cevap verirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olabilir evlenmeden olmaz dedi diye ayrılacak deglm herkesin prensipleri olabilir bun da şaşılacak ne var 0 0 Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Oyyy ben de seni bekliyordum yiğidim aslanım 😊😊 2 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. O-la-cak🙂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl cevap vermem. aldatırım 2 1 Yorumla Gone_Man +1 yıl KS'de herkes mangalda kül bırakmıyor zaten. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olabilir evlenmeden olmaz dedi diye ayrılacak deglm herkesin prensipleri olabilir bun da şaşılacak ne var
Oyyy ben de seni bekliyordum yiğidim aslanım 😊😊
O-la-cak🙂
Olmayan biriyle evlenemem derim
evlenince haber ver :^)
Evet o kişi benim sanala bile tamam demedim
Tamam güzellik.
Gel guzelim gel acimicak
öyle biri olmadi
cevap vermem. aldatırım
KS'de herkes mangalda kül bırakmıyor zaten.