hafif bir ter kokusu
Orada bırakırım
Devam ederim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
hafif bir ter kokusu
Terleyene kadar devam etmiyorsa o sekste seksten sayılır mı yaaaa!!
Erkek olarak doğru düzgün yapmamız gereken altımıza aldığımız kadını doyurana kadar en güzel şekilde yapmalıyız. Günümüzde kadınlar hem çalışıp ev ekonomisine katkı sağlayor hem evde çalışıyor (çekip çeviriyor) hemde varsa çocuklarla ilgileniyor. Terledi diye bırakmak olmaz, doyduğu için bırakılır ki zatenn ter kokusu beni daha fazla motive eder. Aynı şekilde erkeklerin ter kokusundada kadınlar için libido artırıcı etki var. Bir kadın beğendigi erkeğin ter kokusu ile ıslanır.
Direk eroe iptal sebebi dopal ten kokusu vardır ona tamam ama ter kokusu direk iptal bakımsız hijyensiz vs olan cinsel aktivite istemem ben uzun uzadıya vakit ayırıp hazırlık yapıyorsam bakımlıysam karşımdaki de öyle olmalı zaten bakımlı titiz olmak hayatın gerçeğidir
O an zaten benimki istem dışı söner. Yani tüm şehvetim kırılır. Ana o durumda bile yapacak bir şey var, birlikte doğru duşa, sonrası malum… Duşta ve yatakta en güzelinden gün boyu devam. Kolay kolay pes etmem. Kartları zorlarım… 😎🤗🥰
Yani buram buram değilse zaten sevişirken de terlenebiliyor o yüzden rahatsız edici bir durum oluşmaz lakin ağır bir koku varsa tüm dikkatim dağılır. Ben ilişkiden önce duş alınması taraftarıyım zaten o da ayrı konu.. Keyifli akşamlar..
Cevap
73Cevap
Hepimiz insanız ve bu tür şeyler olabilir. Ben seksten önce iki tarafın da duş almasından yanayım ve öyle yaparım. Ancak bazen ani gelişen durumlar söz konusu olabiliyor ve duş imkanı ve ortamı olmayabiliyor. O zaman hafif bir koku algılamışsam bile sekse devam ederim. Ama ağır bir ter kokusu, ayak kokusu, ağız kokusu gibi şeyler varsa o zaman seksi orada bırakırım.
O esnada bunun önemli olacağını sanmıyorum. Bide o sırada bile terlemiş olabilir bu da aslında daha cazibeli yapabilir
Sevdiğim insansa çok önemsemem. Diğer türlüsü midem kaldırmaz
Önemsemezdim
Ter kokmaz. Ter içindeki organik bileşikleri kullanan derinizdeki bakteriler çoğalınca koku yapar. Terler terlemez kokmazsınız. Kokmak için önce bakterilerin çoğalması gerekir. Bunun içinde bir süre var. İlişki öncesi duş almışsanız ilişki anında kan ter içinde kalsanız da hemen kokmazsınız.
Ayrıca ilişkiye girenler karı koca ve birbirlerini gerçekten seven çiftler ise. Çoğu eş eşinin hafif dereceli olursa ter kokuları hoşuna gidiyor. Ter ve çeşitli kokulara zamanla alışılıyor veya seviliyor. Her çiftte olmasa da çoğunda bu olay yaşanabiliyor.
Bu olaya örnek anne ile bebek arasında da yaşanıyor. Bebeğinin altını temizlerken anne kokudan neredeyse hiç rahatsız olmuyor. Hatta birçok bebek bezi içinden koklayarak kendi çocuğunun bezini tanıyabiliyor :)
Yakın ilişkide olduğunuz insanların kokularından yabancılardaki kadar etkilenilseydi herkes tek olarak kendi evine yaşardı :)
Koynuna girecek kadar benimsemişsem ter kokusu beni tiksindirmez sadece biraz odağım değişir. Bitişe odaklanırım. Bir sonrakinde ise özellikle duş aldığından emin olarak yakınlaşırım. Bu durumu belli ederim
😂😂 bir şey yapmazdım çünkü üstümde ter dökmüş alnının teriyle maçın skorunu elde etmiş 🤣 herzaman emeğe saygı duyarım 🤣🤣
Güzel yorum 🌹
Sevdiğim arzuladığım adamdan rahatsız olmam sorun yok insanlık hali ama nasıl ki ben her detaya özeniyorsam onunda böyle ufak tefek hijyen konularında özenli olmasını isterim en azından bana saygısını belli eder bu konuda.
Hiçbir şey yapmam. Öylesine bir adam ile aynı yatağa girmem. Arzuladığım, seviştiğim adamın da hiçbir şeyinden iğrenmem.
Sevgilim o benim o anda önemsemem, tabiiki temiz olsa iyi olur ter kokusu tüm ilgimi dağıtsın istemem🙃
Akıllı olacan, öyle bir durum sezdiysen hadi banyoda devam edelim der , orada devam edersin.. ha o ortam dardir sevmezsen neyse yaa yatağa geçelim der o arada bir kese atarsın bitti...
Karşı partnerine sevisiyorsun uzun bı ön sevisme terleyebilir ya da ter kokusu var diye birakiyorsak partnerini nasıl dondurman yapicaksin ozaman oralardanda tiskinirsin anlamsız
Sevişecek kadar ilerlediysek gereksiz bir detay. Fazlaysa koku duş fantezisine çevirir onu kırmadan hallederim sorunu...
Baskadiysaj devam ederiz eğer ter varsa istekli olduğunun gayret ettiğinin göstergesidir istekli birini yarıda kesmek olmaz
deri pantolon ve ceket giyip 4 saat koşmuş gibi kokmuyorsa eğer o hafif ter güzel bile gelebilir burnuma.
Cinsellikten önce duşunu almış ama yük genelde erkekte oluyor birde adana gibi sıcak yerleri düşünün nasıl olacak terlemeden nasıl yapacak bence insanın sevdiği ise her hali güzel gelir ona diye düşünüyorum
benim için bir afrodizyaktır ter kokusu zira! sevişecek kadar yakınlaştığım kadının ter kokusu parfümünden daha etkendir bana
Sekse devam ederim Sevdiğim kadından tiksincek değilim. Seks de zaten normal bir terleme olur efor var işin işinde 🤣
Iy bırı vardı aşırı ter akıyordu midem bulandı yapamadım mecbur kendi surtundu bosaldı kilolu lar da hep boyle oluyor ya asırı terlıyorlar bıldgn yagmur yagdı vucudundan
Ter olmadıktan sonra seksin ne anlamı var? 2dkda hallediyorsunuz işi herhalde
Seks yapmadan önce dus alin, böyle sorunlar olmaz, mis mis..
Genelde koltuk altında oluyor bu durum gerçekten kötü bişey
Bir sefere mahsus devam ederim sürekli olursa bırakır giderim
ya ter kokusu değil de genital bolgesinden soğan kokusu gelirdi kavun gibi olurdu neden bilmiyorum
O hazzı yaşarken pek takılacağımı sanmıyorum 🙏☘
Modum çok çabuk düşüyor. O yüzden duş almadan asla yapmam ve yaptırmam.
umrumda olmaz bulmuş da bunuyorsunuz bence abartılı seks mi olur
Duş, seksten önce olmazsa olmazımdır. sonrasındada
O an bunların önemi olmaz, daha doğrusu algıya kapalıdır böyle şeyler.
Devam ederim, daha çok hoşuma gider, yalayıp emmeye daha da tutkulu şekilde devam ederim.
Ben terletmişim , beraber terlemişiz niye iğreneyim. :)
Kadının doğal kokusunu almak isterim. Parfüm, krem, şampuan kokusu baskın gelirse seks yapamam.
İnsan seks yapabilecek kadar yakın hissettiği birinin ter kokusunu da sever bence yaaa 🙄
Normal karşılarım devam ederim bam bam bam şak şak şak.
Seks yaparken terlemek kadar normal bir şey var mı?
seks beraber terlemek içindir.
Aynı şekilde bende kokabilirim insan terliyor helede seks sırasında
Çıtı pıtı bir adam değilim o durumda kolay kolay seksi bırakmam
Her ter kokmaz koksa bile o insana saygısızlık yapmam karsindaki insanda zaten bilerek kokmak istemez hormonlari ayarlamak insanın elinde degil eğer pisse zaten başta onu bilirsin birlikde olmazsın
Çok soğuyorum ya.. bütün isteğim anında gidiyo. cok zevk aldığım biri vardı. bu yüzden görüşmek istemiyodum
Sevişirken terleyen bir ben miyim aw aşırı yoruluyorum 30-40 dk sürüyor ve baya hızlı yaşadığım için hafif terliyorum djsoqkqpqlq
devam ederim diyenler midesiz grubu bu arada
ter bircok bakteri barindirir igrenc
seks esnasında terleme olabilir hoşuma gider :D
Devam ederim. Sevdiğim kadından istenecek değilim.
Buna benzer ama başka sebepten birakmisligim var yani birakirim
Doğal ter kokusuna bayılırım ohhhhh missss oral yapan insan ter kokusuna mi takilir
başladığım işi yarım bırakmam. tam ve eksiksiz yerine getiririm.
130 kiloluk hemcinsim terler tabiki ama ben gibi 68 kilo 4 posta atar terlemez terletir😃
Terlemek gayet doğal bir şey.
Erkeklerın geneli pis oldugu için bu kokuyu almak dogal
Bunu yapyorsam zaten sevdiğim adamdir ter kokusu rahatsiz etmez aksine o kokusuna bile aşık olunurr
Çok yoğunsa bilemedim
Devam ederimmm...
Yaparım ama istah pek kalmaz😊
orada kalır kesinlikle
Beğendiğim sevdiğim olursa no sorun
Pompaya devam
Kadının ter kokusu afrodizyaktır benim için
sorun yapmam devam ederimm
Ter kokusunu sevmiceğim biriyle seks yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?