Selamm💚
mükemmel bir seks yaşamak için hangi taraf daha baskın olmalı?

Selamm💚
mükemmel bir seks yaşamak için hangi taraf daha baskın olmalı?

Erkek kadını yönetmeli. Kaldı ki kadın da erkeğin yönetmesini ister. Çünkü erkeğin doğası gereği fiziki yönden güçlü yapısı vardır. Bu bile mükemmel bir seks için erkeğin baskın olmasına yeter de artar bile
Pozisyona göre değişir. Kucakta hâkimiyeti kadına vermek gerekir, ona okşayıcı tavırlarla yaklaşıp gerekli dokunuşlarla baskınlığı devretmek lazım. İçindeki yaramaz kadını çıkarması için destekleyici yaklaşmak önemli. Erkek zaten doggyde, misyonerde baskınlığını her türlü kuracaktır.
Teşekkür ederim. 💙
Rica ederim
Baskınlık tek başına mükemmel bir seks getirmez, iki tarafta yeri gelince ipleri eline almalı ama ben şahsi zevkime göre konuşacak olursam baskın olmak daha çok hoşuma gidiyor.
🦁💙
Kadının baskın olduğu hiçbir seks zevkli olamaz. Kadın bile içten içe erkeğin yönetmesi ve gücünü hissetme taraftarıdır, kadın için bu gizli kuraldır.
Cevap
28Cevap
Erkeğin baskın olduğu seksten daha çok zevk alınır.
Ben zaten alfa akrep biri olarak tartışmasız dominantim. Zevk böyle alınır
Selam gadası 🙃
Bir seksin mükemmel olması için her iki tarafında baskın olması gerekiyor.
Benim için kadın baskın olmalı.
Erkeğin hakimiyeti ağırlıkta olmalı ama tek taraflı da kalmamalı, kadın da arada dümeni ele alıp marifetlerini sergilemeli
Şu bir gerçek kadın daha baskındır hele ki az biraz partnerini tanıyıp işi kavramışsa sabahlar olmasın. Erkek çabuk uyarılan ve tepkisi en net olan kesim o yüzden o tepkileride görmek kadını tetikler yani etki tepki olayı
Erkek. Kadın da becerikliyse, erkeğin duvardan duvara vuruşlarına gereken karşılığı veriyorsa tadından yenmez.
Tüm rol erkekte olduğun için, erkek yönetirse seks mükemmel olur. Kadında çok arzulu olmalı.
Her ikiside karşılıklı baskın olmalı ama önce birbirlerine saygılıda olmalı ikisininde isteklerini yaptıklsrı taktirde daha fazla zevk alıyorsun
o kadar deneyim yaşadım şunu diyebilirim ki iki tarafta baskın olacak yani %50 %50 tadından yenmiyor o zaman
Genelde erkek baskın olmalı. Kadının vücudunu bir enstrüman gibi çalmalı ki kadının dudaklarından melodiler dökülsün istemsizce
İnsanız sonuçta yorulacaz, soluklanırken kontrolu kadına bırakırım.
Kadın ne anlar baskınlıktan zevk almaktan yönünü bulamaz o
Aslında ikisi de hareketli olmalı ki anca öyle mükemmel olur
%51 erkek %49 kadın
Tabiki ikisi de eşit olmalı
Bazen erkek, bazen kadın. İkisi de zevkli.
ikisi de hırçın olursa datlu olur
işi bilen baskın olmalı :)
İkisi de birbirinden baskın olmalı
@pilly_bhebek dediği gibi.
İkisi de aynı derecede olmalı ve boşalması geç olmalı.30 dakika felan
tek taraflı bnce asla olmaz
Kesinlikle erkek
İki tarafta o an ki duruma göre Baskın olmalı
Bence kadın baskın olmalı daha iyi olur
erkek otokontrolü sağlamalı
Bence erkek.
Kim iyi çakıyorsa o olmalı