Abimin bir yıldır bir kizla iliskisi var. Aile ile falanda tanıştı kiz. Ben bunlarin yanlislikla seks yaptığı ana denk geldim yakin zamanda. Abim cok kotuydu. Ön sevisme yok, oral yok. Gitti geldi boşaldı. Kiz bir sey demedi.
Yakalanmayayim diye sessizce eve girdigim gibi çıktım. Sonra bir ara yenge adayima abimi seviyor musun falan dedim. Seviyorum dedi. Sevgiyi her seye yetiyor mu bazi noktalarda bir kadin olarak tatmin olmazsan, iste ne bileyim ilgi konusunda ya da bu gibi duygularda falan tatmin olmazsan sevgi yine yetiyor mu dedim.
Yani dunyada hicbir konud her sey dort dortluk olmuyor cevabini verdi. Abimden ayrilmayi dusunuyor musun dedim. Yok yani oyle bir dusuncem Şu an yok dedi.
Niye devam ediyor onu da anlamiyorum. Abim ilki falan mi acaba, seksin boyle bir sey oldugunu mu sanıyor bu kiz?
Yani okumus kiz, boyle bir seyi niye sineye cekiyor anlamiyorum. Zaten ulkedeki cogu kiz, bu kiz gibi davrandigi icin turk erkekleri kendilerini sekste hic duzeltmiyorlar. Iyi olduklarini saniyorlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer