Gizli Üye(30-35)+1 yılne yediniz siz ne içtiniz acaba 15 dakika gayet normal ve yeterli bir süre herkesi kendiniz gibi zannetmeyin erkeklerin olayı daha farklı kadınlar boşalsa bile sabaha kadar ilişkiyi sürdürebilir çümkü kadınların kaldıracağı bir şey yok erkek te böyle değil
zamana ihtiyaç var toparlanması için zaten ilk dakika da 15 dakika da gelen birisi ikinci postada 30 dk 40 dk üstü gelecektir penise kan pompalanmassa penis kalkmaz kumanda falan yok yani kimse de otomatik ya da yarı otomatik değil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kimi erkekte bu boşalma olayı sorun olabiliyor. Kimisi erken kimisi çok geç boşalıyor. Bu bir tür rahatsızlık aslında ama bunu cinsel tecrübesi olan biz erkeklerin irade meselesi de olabilir
Şahsen ben kendimi kontrol edebiliyorum istesem 2 dakikada boşalırım istersem prezervatif cinsel ilişki yaşayıp 20 dakika 25 dakika kendimi kontrol edebilirim. İrade meselesi yani..
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılAlın okuyun, bilip bilmeden cahil cahil konuşup da 45 dakika git gel beklemeyin. Sevişmeyi, zevk almayı bilmeyen, anorgazmi sorunu yaşayan, orgazmın ne olduğunu, nasıl olduğunu bilmeyen, hatta sevişmeyi de bilmeyen seks cahili kadınlar gelmiş 15 dakika penetrasyonu beğenmiyor. Kadın da, erkek de işini bilirse kadın 10 dakikada da orgazm olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Sadece penetrasyon (git-gel) süresinden bahsediyorum. Sevişmeyi bilen kadınlar için 15 dakika yeterlidir.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 gün arayla 15 dakika kalabiliyorsa normal denir. Kadinlarin ne kadar sürede boşaldiklari neden konusulmuyor benim karım 5- 10 dakikada 2 defa boşaliyor en geç 10 dakika içinde boşalabiliyor. Daha önceki sevgilim günümde olduğumda 30 saat de git gel yaptığım halde boşalamıyordu. Neden kadinlar hakkinda geç boşaliyor çünkü libidosu zayif denmiyir?
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDakika *
- +1 yıl
Seks cahili kadınlar, kadının boşalamamasında sadece erkeğe kusur buluyor, kendilerine bakmıyorlar da ondan.
Soran+1 yılKadın multiorgazmiktir tek bir siklusta ara vermeden 6 kez boşalabilir o yüzden kadında erken boşalma söz konusu değildir.
- +1 yıl
onu biliyoruz, 15 dakikada 2 veya 3 kez boşalabilen kadın da gördük
Cevap sahibi+1 yılBi sktr git yaa kadinda erken bosalmayi arastirsam gorursun ki arastirmaya gerek bile yok yani benim karim 3 gün boşalmasa 3-4 dakika icinde bosalıyor. 4 yil önceki sevgilimle bacaklarima kramp girmisti bir defa nereye kadinlarda erken boşalam yok çok biliyonuz a q
Soran+1 yılErken boşalma değil bu çünkü teknik olarak. Kadın dediğin bir kez orgazm olup ara vermeden seks yapmaya devam eder erkek gibi değil. Erkek bir kez boşalana kadar da kadının 3-4 kez orgazm olması gerekiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. yerli yerinde ve kadını tatmin edebilecek erkek denebilir. Çünkü erken boşalmanın çok olduğu bu durumda böyle biri kadının hoşuna gider. Tabi kis evişmeyi de bilmeli
04 Yorumla- +1 yıl
15 dkda gelen adam hiçbir kadını tatmin edemez kendi olur ancak ay bırakın hayal dünyanızda yaşamayı tedavi olun ya yazık birlikte olduğunuz kadınlara
- +1 yıl
@çilekkafası haklısın.:.
- +1 yıl
Ya birader bıraksana bu seksten habersiz, eline erkek eli değmemiş, ç ü k görse sosis zannedecek a z g ı n bakirelere laf anlatmayı... Kadın 15 dakika penetrasyon ile gayet güzel boşaltılır. Kadında da iş olacak tabii.
+1 yılYetersiz amcaların “yeterli bence” yorumlarını okumaya geldim shsjdkd
40 YorumlaBilemiyorum 15 dk diye düşününce kısa bir zaman dilimi geliyor kulağa lakin bu seferde penetrasyon halinde git gelleri düşününce 15 dakika yeter diye düşünüyorum ay bilemedim şimdiii 😄 ama zaten tüm sevişme süresi 15 dk değildir ya, elbet bunun ön sevişmesi falan vardır 30-40 dk sürmeli oral olsun ön sevişme olsun vs, tavşan değil kimse, oldu bitti maşallah diye kalkınmaz o yataktan😅
10 Yorumla
+1 yılBirazcık temas ve ön sevişme daha yeni başladı bizim görüşme denir. Eğer ki 15 dk sonra popo arkasına dönüp yatmıyosa seninle ilgilenip ön sevişmeye devam edip seninle birlikteliğe devam ediyosa hakiki partner denir ne denir😅
00 Yorumla
+1 yılKeban barajı 1 saat 15 dakikada boşalıyor bilin istedim.
Şu sorulara verilen cevaplardan kimin hangi hayal aleminde yaşadığı çok belli oluyor.
00 Yorumla
+1 yılAlexis Texas performansı göstermeyen kadınlar erkeklerden Johnny Sins gibi vurmalarını bekliyorlar :D Herkes bir uzman olmuş bakıyorum da yorumlara jxnsnjxsj :D
00 YorumlaErkek denmediği kesin 😂
62 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle katılıyorum :)
- +1 yıl
En az yarım saat olacak 😄
Ohaaa! Kadınların yorumlarını okudumda ne kadar doyumsuzlarmış. 15 dakika yani 900 saniye git gel yapmayı az buldular. Ben şok.
00 Yorumla
+1 yılHergün mala vursa 3 saatte boşalamayacak erkektir. O, yüzden tecrübe şart.. illaki düzelir genetik faktörlerde var.
00 YorumlaSırrı neymiş acaba uzun olduğu için bel kasında çağ atladım da ben yani arada sorguluyorum kısa olanlar daha mı şanslı diye.
00 YorumlaAklıma bu caps geldi nedense asdddjdk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAsıl soru ; 15 dakikada boşalamayan kadına ne denir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. En az yarimsaat bir saat arası iyi olur q5 dakika az gelir
00 Yorumla
+1 yılOrtalama denir woow titreterek boşaltamayan hiçbir zaman ama hiç yoktan da iyi denir
00 Yorumla
+1 yılYetersiz bakiye lütfen yükleme yaptıktan sonra tekrar deneyiniz 🤣
00 Yorumla
+1 yılDaha karpuz kesecektik nereye denir
50 Yorumla
+1 yılGit tedavi ol denir.
41 Yorumla- +1 yıl
tedaviyle olacak iş değil bence. tecrübesiz de olabilir.
Gereksiz denir
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkeğin aslında bazı şeylerle boşalmayı uzatması mümkündür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi dişi ve eril gerçeklerden bahsedeceğiz, yine erken konuşmuş olacağız.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. bir şey olmaz sevişmeye devam sonra 2. ye geçsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl15 dk o kadar da az değil yaaa :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBaya az
- +1 yıl
Gerçi ben geç boşalan biriyimdir ama burada yazıyorlar 5 dk kada bosaldi diye de ondan ehhh dedim ☺️
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl15 dakika boyunca ıslak kalan kadın yoktur
011 Yorumla
Soran+1 yılIslak kalmasını sağlayamazsa erkek kalmaz evet 🤣
- +1 yıl
Sanırım seks hayatın yok kanka. 15 dakika boyunca git gel yapınca islaklik kalmıyor kadin için işkence olur bu durum
Soran+1 yılKanka sen 15 dakika boyunca git gel yaparken kadını uyarmaya devam etmiyorsan kusura bakma da yazık o kadına
Soran+1 yıl😂
- +1 yıl
15 dakika git gel yapacam uyarilmayacak öyle şey mi olur vücut bitiyor
Soran+1 yılAynen öyle oluyor o yüzden de kız arkadaşın da önce kuruluk oluyor sonra da büyük ihtimalle acı hissetmeye başladığı için devam etmek istemiyor 🤣
- +1 yıl
Kimle birlikte olduysam aynı sıkıntı sekste geç boşaltmakta sıkıntı erken boşalma kadar. En iyisi birlikte aynı anda yapmak
Soran+1 yılUygulamada hata yaptığın için sürekli aynı son olması normal 😂
- +1 yıl
Hata nerde
Soran+1 yılSadece gir çık yapmanın kadına zevk vermek için yeterli olduğunu düşünmen
- +1 yıl
Girip beklemem mi lazımdı 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yıl00 Yorumla
+1 yılErkeği bulduk zamanı kaldı. d
10 Yorumlaİkini postayı atarız canını sıkma denir :)
10 YorumlaErkek denmez de ne derseniz diyin siz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bi daha görüşmeyelim denir 😂
00 YorumlaFos derim en az 35 dakika olacak
00 Yorumla
+1 yılErken boşalan erkek, hiç haz etmem.
00 Yorumla
+1 yıl15 dakikada boşaldı denir
00 Yorumla
+1 yılİlk postada 15 dk çok normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeldikmi mola mi verdik denir 🤣
00 Yorumla
+1 yılçözüm bulmalı süre en az 40 dk olmalı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl"Seni de yorduk, kusura bakma" de.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yıl30 dk öncesi yok bende
00 Yorumla
+1 yılErken boşalma kötü bi durum
00 Yorumla
+1 yılkızlar uçuyordu yokluktan derim ben
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGayet ideal süre daha ne olacak
00 Yorumla
+1 yıl2. de daha geç boşalır abartmayın denir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılİçinde kalıyor mu 15 dakika?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
süre iyi yetmiyor mu?
+1 yılYazikkkkkk denir boşa gitti hatun
00 YorumlaÇok az
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl15 dakikada boşalan erkek denir :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir şey bile söylenmez
00 Yorumla
+1 yılErkek-i muazzamül mansuriyye
00 YorumlaNormal denir.
04 Yorumla
Soran+1 yılYok artık
Soran+1 yılİktidarsızlık akmasından iyidir 🤣
Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. ilaçlı denir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılboşalan erkek
00 Yorumla
+1 yılbay pipi
00 Yorumla
+1 yılVitaminsiz denir
00 YorumlaHüsran denir. d
00 Yorumla
+1 yılNormal erkek denir
00 Yorumla
+1 yılHelal olsun
00 Yorumla
+1 yılErkek. arkadasinimi anlatıyorsun
00 YorumlaSonra devam etmiyor mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yarım mi kaldın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHelal olsun denir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok yazık denir
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne