Sevgilim 5-10 dk da boşaliyor ya bıktım beni tatmin etmiyor
Bunun nedeni ne ki
Bunun nedeni ne ki
Uzun zaman istikrarli bir şekilde seks yapmayan erkek erkenden bosalr. Çünkü heyecanına yenik düşebilir. Mesela ben yeni biriyle tanistigimda duygu degisimin den dolayi ve karsimdakine duyduğum saygıyla beraber bir heyacan duyuyorum oda daha partneri ilişkide tanımadan erken gelmeme sebep oluyor. İkincisinde karşımdaki kişiyi iyice cozersem bu gayet uzun gidiyor ve kontrolü ele alabiliyorum. Bence en mantıklısı bu erkek veya kıza bakmıyor. Vücudunun kontrolüyle ve karşındaki partnerinle alakalı bir durum 🥰🔥
5-10 dakika dünya ortalamasının oldukça üzerinde. Erkek anatomisi böyle, cinselliği p*rno izlediğin şeylerden ibaret sanıyorsan gerçeklerle karşılaşmana üzüldüm. Erken boşalma, geç boşalma, boşalamama, ereksiyon sorunları gibi pek çok sorun var ve bunlar yaygın sorunlar. Daha gerçekçi beklentiler edinmeni öneririm.
Cevap
16Cevap
Çocuğun hesabı Verde , ondan ayrıl diye mesaj atayım
seni seks yapmadan önce yalaya yalaya defalarca orgazm edince sekse başlamalı ve seksi penis ile değil önce diliyle sana tutku arzularını yaşatarak yapmalı
10 dakika sadece penetrasyonsa kötü bir süre değil. Johhny Sins sanıyorsunuz gerçek insan evlatlarını herhalde. Tatmin olamaman penetrasyondan fazlasına bağlı, süreye değil bunlara bakın
dalga geçilecek biir konu değil bu bir hastalık oalbilir
İlkiyse iyi bence ikinci postada daha uzun sürer
10 dk içinde git gel yapıyorsa kısa sayılmaz
İdeal git gel kaç olmalı
@esmaaa62727 10 ila15 dk bence yeterli ))
İkinciyi üçüncüyü yapın süre uzar
Sen boslaamiyorsun geç bosiyorsun ya da ince
Seni sallamaması olabilir
5-10 dakika toplam suremi
Tedavi için doktora gitsin
ıyy beceriksiz adam
ulan ne ugrastiniz, bir dik durduramadiniz
Peki başka bişey deneseniz
Tecrübe yok
Kaç dakika tatmin eder seni
Normal bu
Çünkü insan